Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ρόζ υγρά καθύστέρηση 2 ημερών, συμπτώματα εγκυμοσύνης ή περίοδος

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 14/3/2019 at 5:13 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

αχ μακαρι να ειναι θετικο δεν φανταζεσαι ποσο πολυ το θελω...!!! σε ευχαριστω πολυ αυριο τ πρωι θα παω για χοριακη ελπιζω να βγει θετικη!!!

Expand  

Καλή επιτυχία κοπέλα μου.

Δημοσίευση
  στις On 1/3/2019 at 4:42 ΜΜ, ο/η zaxaroulita είπε:

Κορίτσια μου καλό μήνα,

προσπαθώ εδω και 2,5 χρόνια χωρίς κανένα αποτέλεσμα και χωρίς κανένα πρόβλημα αφού κάναμε όλες τις εξετασεις, παρ ολα αυτα δεν είδα κανένα θετικό αποτελεσμα αφού η ακατανόμαστη μου έρχεται πάντα στην ώρα της. σήμερα 1 του μηνός εχω 2 μερες καθύστερηση με πονους περιοδου και λίγα ρόζ υγρα και επειδη η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταια  είπα μπας και μου ρθει και μένα το μωρακι που τόσο λαχταρώ αν και για να είμαι ειλικρινης πιστευώ πως παλι θα αδιαθετησω,Τελος παντων ηθελα να μοιραστω μαζι σας την ανησυχια μου και τις ελπιδες μου. σας χαιρετω κια σας ευχομαι με ενα μωρακι συντομα στην αγκαλια μας

Expand  

Καλησπερα και απο μενα! Ειμαι καινουργια στο φορουμ και εψαχνα καπου να μιλησω να πω και εγω αυτο που με απασχολει. Ειμαι σε παρομοια θεση. Προσπαθουμε περιπου 6 μηνες με τον αντρα μου για παιδακι οπου προσεχω κ μετραω τις γονιμες αλλα ελευθερα το κανουμε 1 χρονο χωρις καμια επιτυχια. Καθε μηνας ειναι κ μια απογοητευση οταν ερχεται η περιοδος. Πηγαμε σε γιατρο εκανα ορμονικες οπου εχω θεμα με το θυροειδη και νοσο hashimoto αλλα το ρυθμιζω με χαπι. Ο αντρας μου εκανε σπερμοδιαγραμμα κ ηταν μια χαρα. Μου εχει πει να κανω κ σαλπιγγογραφια την οποια καθυστερουσα αλλα τον αλλο μηνα θα παω να την κανω. Κοριτσια με εχει παρει απο κατω. Ποτε δε περιμενα ειναι τοσο δυσκολο να μας ερθει ενα μωρακι!

Δημοσίευση
  στις On 14/3/2019 at 6:48 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

σε ευχαριστω παρα πολυ να εισια καλα κοριτσι μ θα σας πω νεα αυριο....

Expand  

τελικα βγηκε θετικη η χοριακη μ με 75 μοναδες κ ειμαι 14 μερες μετα την ωορηξια ο γιατρος μ ειπε να επαναλαβω την δευτερα....!!

στις On 14/3/2019 at 6:40 ΜΜ, ο/η paradisebird είπε:

Καλή επιτυχία κοπέλα μου.

Expand  

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:19 ΠΜ, ο/η xrisanthi είπε:

τελικα βγηκε θετικη η χοριακη μ με 75 μοναδες κ ειμαι 14 μερες μετα την ωορηξια ο γιατρος μ ειπε να επαναλαβω την δευτερα....!!

Expand  

Εχουμε εγκυούλα εδω;;Με το καλο!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:30 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Εχουμε εγκυούλα εδω;;Με το καλο!!!!!

Expand  

αχ ναι... τελειως ξαφνικα κ απροσμενα μιας κ περιμενα ν αδιαθετησω για να ξεκινησω διαδικασια εξωσωματικης ... δεν φανταζεσαι ποσο χαρουμενη ειμαι...!!

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:32 ΠΜ, ο/η xrisanthi είπε:

αχ ναι... τελειως ξαφνικα κ απροσμενα μιας κ περιμενα ν αδιαθετησω για να ξεκινησω διαδικασια εξωσωματικης ... δεν φανταζεσαι ποσο χαρουμενη ειμαι...!!

Expand  

Συγχαρητηρια και πολλα μπραβο κοριτσι μου!Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!Ειχες κάποια συμπτωματα να προμηνύουν εγκυμοσύνη;;

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:34 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Συγχαρητηρια και πολλα μπραβο κοριτσι μου!Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!Ειχες κάποια συμπτωματα να προμηνύουν εγκυμοσύνη;;

Expand  

οχι τιποτα το μονο π ειδα κ μ εκανε εντυπωση κ καταλαβα πως κατι γινετε ειχα την δευτερα  το βραδυ στο εσωρουχο καφε κηλιδα αιματος κ μετα την τεταρτη τ πρωι λιγη βλεννη με ροζ αιμα ... τιποτα αλλο σημερα απ το πρωι με τσιμπαει λιγο η μεση μ.... ακομη δεν μπορω ν το πιστεψω...

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:37 ΠΜ, ο/η xrisanthi είπε:

οχι τιποτα το μονο π ειδα κ μ εκανε εντυπωση κ καταλαβα πως κατι γινετε ειχα την δευτερα  το βραδυ στο εσωρουχο καφε κηλιδα αιματος κ μετα την τεταρτη τ πρωι λιγη βλεννη με ροζ αιμα ... τιποτα αλλο σημερα απ το πρωι με τσιμπαει λιγο η μεση μ.... ακομη δεν μπορω ν το πιστεψω...

Expand  

Μπραβοοοοοοο!!!!!1

Δημοσίευση

Expand  

Τι ευχαριστα νέα είναι αυτά πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:42 ΠΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Τι ευχαριστα νέα είναι αυτά πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Expand  

σ ευχαριστω παρα πολυ  ειλικρινα μ δινετε δυναμη με τα λογια σας...!!! ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να ζησουν αυτο το συναισθημα..!!

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο!!!!!!!εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμ οσυνη!!!!!Όλα καλά θα πάνε!υπομονή τώρα στην αρχή και θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις!!!!!Και πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 11:44 ΠΜ, ο/η stasa199 είπε:

Μπράβο!!!!!!!εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμ οσυνη!!!!!Όλα καλά θα πάνε!υπομονή τώρα στην αρχή και θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις!!!!!Και πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!

Expand  

σε ευχαριστω παρα πολυ ευχομαι κ ελπιζω ολα να πανε καλα....

Δημοσίευση

Expand  

Ποσες μερες μετα την ωορρηξία είδες τη ροζ βλεννη;Πιστευεις τοτε έγινε η εμφύτευση;Και ποσες μερες μετα απο αυτο εκανες χοριακη;

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 1:20 ΜΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ποσες μερες μετα την ωορρηξία είδες τη ροζ βλεννη;Πιστευεις τοτε έγινε η εμφύτευση;Και ποσες μερες μετα απο αυτο εκανες χοριακη;

Expand  

ειχα θετικο τεστ ωορηξιας στις 27/2 κ επαφες καθε μερα εως τις 4 /3 ....την δευτερα 11/3 το βραδυ ειδα λιγο καφε αιμα στο εσωρουχο κ στις 13/3 ειχα την βλεννη με το ροζ αιμα λογικα ηταν της εμφυτευσης.... χοριακη εκανα σημερα το πρωι 15/3 κ εχθες ειχα κανει τεστ... κανονικα ηταν να μ ερθει χθες η σημερα περιοδος δεν μπορω ν πω με σιγουρια γιατι λογο πολυκυστικων δεν εχω πολυ σταθερο κυκλο....υπολογιζω πως ειχα ωορηξια στις 1/3 ...

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 1:25 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

ειχα θετικο τεστ ωορηξιας στις 27/2 κ επαφες καθε μερα εως τις 4 /3 ....την δευτερα 11/3 το βραδυ ειδα λιγο καφε αιμα στο εσωρουχο κ στις 13/3 ειχα την βλεννη με το ροζ αιμα λογικα ηταν της εμφυτευσης.... χοριακη εκανα σημερα το πρωι 15/3 κ εχθες ειχα κανει τεστ... κανονικα ηταν να μ ερθει χθες η σημερα περιοδος δεν μπορω ν πω με σιγουρια γιατι λογο πολυκυστικων δεν εχω πολυ σταθερο κυκλο....υπολογιζω πως ειχα ωορηξια στις 1/3 ...

Expand  

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απαντηση.Οποτε η εμφύτευση μπορει να γίνει κ 10μερες μετα την ωορρηξία..;;;Και δείχνει η χοριακη αμεσως;

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 1:31 ΜΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απαντηση.Οποτε η εμφύτευση μπορει να γίνει κ 10μερες μετα την ωορρηξία..;;;Και δείχνει η χοριακη αμεσως;

Expand  

στην δικη μ περιπτωση λογικα ετσι εγινε δηλαδη θεωρω πιθανη ωορηξια 1/3 ...στις 11/3 ειχα σταγονες καφε αιμα κ στις 15/3 σημερα θετικη χοριακη...!! λογικα ειμαι 4 εβδομαδων..

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 1:36 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

στην δικη μ περιπτωση λογικα ετσι εγινε δηλαδη θεωρω πιθανη ωορηξια 1/3 ...στις 11/3 ειχα σταγονες καφε αιμα κ στις 15/3 σημερα θετικη χοριακη...!! λογικα ειμαι 4 εβδομαδων..

Expand  

Σε ευχαριστώ πολυ!ΙΟλα καλα να πανε!?

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2019 at 2:03 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

να εισαι καλα κοριτσι μ.. δεν ξερω σε τι φαση βρισκεσαι αν ομως επιθυμεις ενα παιδακι σ το ευχομαι ολοψυχα!!!

Expand  

Κοντά στα 4 χρόνια προσπάθειες,χωρις παιδάκια...Σε ευχαριστώ πολυ!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο μενα, να σας πω τον πονο μου οσο ειμαι στην αναμονη.. Πηγα πριν 3 μερες στη γυναικολογο την 28η μερα του κυκλου μου και ειδε στον υπερηχο το ενδομητριο πολυ παχυ 18 χιλιοστα κι ενα μεγαλο ωοθυλακιο. Μου ειπε οτι σε περιπτωση συλληψης αυτο ειναι παρα πολυ καλο κ μου εγραψε να κανω μια χοριακη αλλα ειπε να περιμενω λιγο. Την ιδια μερα εκανα ενα τεστ αρνητικο. Εκανα τη χοριακη σημερα και αποτελεσμα θα παρω αυριο. Βεβαια δεν εχω μεγαλες προσδοκιες γιατι εχω ολα τα συμπτωματα της περιοδου που ερχεται και εχω απογοητευτει απο τις τοσες αποτυχημενες προσπαθειες... 

Δημοσίευση

Expand  

Κοριτσι ειχαμε ωορηξια ιδια μερα! Το τεστ που εκανες εσυ βγηκε θετικο πριν την χοριακη? 

Δημοσίευση

Expand  

Κοριτσι ειχαμε ωορηξια ιδια μερα! Το τεστ που εκανες εσυ βγηκε θετικο πριν την χοριακη? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...