Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο κορίτσι μου! Τι όμορφα νέα! Να χαίρεστε την κοριτσάρα σας! Γερή και τυχερή!🩷
    • Άντε άντε με το καλό! Πως είσαι σήμερα?
    • @Sotiria_94 εμενα τ στηθος μ γίνεται τεράστιο σε κάθε εγκυμοσύνη αλλά ενώ ηταβ φουλ πρησμενο τώρα είναι μαλακο. Δεν έχει να κάνει τ στηθος με τ θηλασμο. Ίσα ίσα ένα μεγάλο κ πολύ πρησμενο στηθος να ζορίσει τ μωρο. Τ γαλα κατεβαίνει συνήθως αφου αποκολληθεί και ο πλακουντας μετά τον τοκετο κ οσο πιο πολύ καθεται τ μωρο στο στηθος τόσο πιο πολύ γαλα θα έχεις. @ΜαρίαΔημήτρης δεν έχεις καθόλου πράγματακια απο τ μικρό? Οσον αφορα δηλ πάνες αγκαλιας κ κουβερτουλες. Αν οχι όταν σ λένε τι να σ πάρουν για τ μωρο ζητα ότι χρειάζεσαι μην ντρέπεσαι. Τους βγαζεις κ από τη δύσκολη θέση να ψάχνουν και θα γλιτώσεις από έξτρα πράγματα. Εγω που έχω κυριολεκτικά τα πάντα η μία μ η κουμπάρα μου εφερα ένα κουτί με είδη περιποίησης βρέφους. Και η άλλη π με ρώτησε σήμερα της λέω δ μ φέρνεις κ συ ένα σετ? Ότι εταιρείας θέλεις. Σίγουρα θα τ χρησιμοποιουσα. 
    • Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...