Μετάβαση σε περιεχόμενο

ME EIPE MAMA?????THA TRELATHO!!ESAS?

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSIA KALHMERA!!!:)

DEN XERO MPOREI NA EIMAI POLU XAZOMAMA H APO THN EPITHUMIA NA AKOUO LEXEIS...;)

ALLA NOMIZO OTI ME EIPE MAMA..:silly::woohoo:

EXTHES THS EIXA GURISEI LIGO THN PLATH KAI MAZEUA KAI EIXE NEURIASEI KAI GKRINIAZE KAI KAPOIA STIGMH AKOUO.......MA(KENO)MA!!AUTO TO KENO ME MPERDEUEI..XIXI

KAI META ME TON ANTRA MOU MPROSTA PALI TO IDIO TO AKOUSE KAI AUTOS(AN KAI STENAXORHTHHKA HTHELA NA PEI MPAMPA PROTA TRELENONTAI OI ANTRES ME KATI TETOIA...)EXO LIOSEI...EIMAI POLU XAZOMAMA?

MPOREI NA TO EIPE SUNEIDHTA????EINAI 4 MHNON!

ESAS POTE TO EIPE GIA PROTH FORA??

KAI TI?MPAMPA H MAMA????

TI EUTUXIA!!!:lol: :laugh: :):cheer: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

Μίτσι μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Δεν νομίζω να το είπε συνειδητά.Και ο γιός μου πέταγε διάφορα τέτοια που εγώ τα εκλάμβανα ως ...μαμά ,αλλά ήταν απλά λογάκια .

Σίγουρα η μπουμπού έχει συνδιάσει στο μυαλουδάκι της ότι εσύ είσαι Η ΜΑΜΑ.Το ξέρει πριν απο την γέννηση της.Ακούσει λοιπόν που όλοι σε αναφέρουν ''η μαμα'' οπότε μάλλον απλά μιμήθηκε αυτά που ακούει!:laugh: Νομίζω όμως πως δεν θα αργήσει να μιλήσει(συνήθως τα κοριτσάκια μιλάνε πιο γρήγορα απο τα αγοράκια)

Πάντως εσύ μπορείς να το εκλάβεις ως μαμα!Τι σημασία έχει πώς το είπε και τι σκεφτόταν ,εσύ το άκουσες! :P

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

MITSI κάνε την φροντιστήρια να πει ''μπαμπά''. Οι άντρες θέλουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία και τα πρωτεία όσον αφορά τις κόρες τους! Πάντως ό,τι και να πει το μωράκι είναι φανταστικό! Πολύ όμορφες στιγμές!

(εμένα πάντως ο άντρας μου θα θύμωνε και θα μου έλεγε ότι εγώ της το έμαθα. Θέλει να έχει την μπέμπα κατ'αποκλειστικότητα λέει! )

Δημοσίευση

AX KORITSIA TO XANAEIPE SHMERA TO PROI..

ENTAXEI..AS PARADEXTOUME OTI DEN TO LEEI SUNEIDHTA:angry:

ALLA GIA KALO KAI GIA KAKO GIATI O MPAMPAS THS EXEI FAEI TRELH FRIKH EXO ARXISEI OPOS LEEI KAI H KATRINA ENTATIKA MATHHMATA ALLA NOIOTHO TRELH SUGKINHSH..

KAI AS TO XERO OTI EINAI POLU NORIS :silly:

jovanna ERXETE H MEGALH STIGMH KAI SE SENA,ETOIMASOU...:)

SAS EUXARISTO GIA TIS APANTHSEIS SAS ALLA GRAPSTE KAI ESEIS POSO MHNON TO EIPE KAI TI PROTA MAMA H MPAMPA?

GIA STATISTIKOUS LOGOUS XIXI;)

• Προσθήκη...