Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρεκλάκι αυτοκινήτου


Recommended Posts

Καλησπέρα στις μανούλες,

έχω μια μπεμπα 1,5 μηνών, έχω αγοράσει καρεκλάκι αυτοκινήτου inglesina και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να πάρω και το αντίστοιχο isofix για να τοποθετηθεί το καρεκλάκι ή αν αρκεί μόνο του. Έχει κάποια διαφορά; Προσφέρει περισσότερη σταθερότητα; Ή δεν αξίζει; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι! Εχω κι εγώ έναν γιόκα 2,5 μηνων.  Εγω τον βαζω στο αβγο peg perego αλλά με κουράζει η διαδικασία να προσαρμόζω κάθε φορά τις ζώνες. Εκνευρίζεται κι αυτός με εμένα από πάνω να τραβάω και δεν δεν ξεκινάει καλά η βόλτα ?. Διάβασα ότι η βαση isofix είναι ο πιο ασφαλής και πιστοποιημένος τρόπος μεταφοράς. Και προσαρμόζονται πλέον όλα τα καθισματάκια. Πες μου πώς σου φάνηκε αν τελικά την πήρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

Έχει να κάνει με τις αυτοκίνητο..το δικό μου πχ δεν παίρνει βαση isofix..αν παίρνει λένε ότι είναι καλύτερο από θέμα ασφάλειας και πολύ πιο πρακτικό στο να το βάλεις και να το βγάλεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσουν και εσας τα μωράκια σας. Εγώ το αβγό inglesina που έχω στο οποίο το μωρό δεν θα χωράει για πολύ ακόμα, το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο με τις ζώνες όποτε δεν το βγάζω καθόλου. Δεν έχω αγοράσει ακόμα isofix σκέφτομαι μόλις πάρω το επόμενο καρεκλάκι αυτοκινήτου που θα είναι λίγο πιο μεγάλη η Μπέμπα να πάρω και isofix γιατί κάθε φορά που αλλάζεις καρεκλάκι πρέπει να αλλάζεις και το isofix και από ότι είδα κοστίζει 200€ Για το inglesina. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...