Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πριν μια βδομάδα έκανα χοριακη και βγήκε δώδεκα. Μετά από δύο μέρες έπεσε. Ο γιατρός μίλησε για βιοχημική. Αιμα δεν έχω ακόμη. Λέτε να έχει γίνει κάποιο λάθος; Δεν ξέρω τι να σκεφτω. Έχω κάποια συμπτώματα. Και στο πριν το μου παιδάκι είχα πτωση χοριακης αλλά τελικά όλα πήγαν καλά

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η basoliakou είπε:

Κορίτσια πριν μια βδομάδα έκανα χοριακη και βγήκε δώδεκα. Μετά από δύο μέρες έπεσε. Ο γιατρός μίλησε για βιοχημική. Αιμα δεν έχω ακόμη. Λέτε να έχει γίνει κάποιο λάθος; Δεν ξέρω τι να σκεφτω. Έχω κάποια συμπτώματα. Και στο πριν το μου παιδάκι είχα πτωση χοριακης αλλά τελικά όλα πήγαν καλά

Ποσο επεσε δηλαδη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η basoliakou είπε:

από τη στιγμή που είναι κάτι γνώριμο σε σένα η πτώση της χοριακής πολύ πιθανό να βαίνουν όλα καλώς.. ξανα κάνε χοριακή να δεις ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

από τη στιγμή που είναι κάτι γνώριμο σε σένα η πτώση της χοριακής πολύ πιθανό να βαίνουν όλα καλώς.. ξανα κάνε χοριακή να δεις ...

Σκέφτομαι να πάω την Παρασκευή.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Πρώτη φορά ακούω πτώση χοριακής και να πηγαίνουν όλα καλά. Μήπως είχες κάνει τις χοριακές σε διαφορετικά εργαστήρια; 

Όχι στο ίδιο τις είχα κάνει. Πρωτη320 δευτερη 136 τριτη 5985. Αυτά στο πρώτο παιδι. Τώρα; τα ίδια ή βιοχημική;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η basoliakou είπε:

Όχι στο ίδιο τις είχα κάνει. Πρωτη320 δευτερη 136 τριτη 5985. Αυτά στο πρώτο παιδι. Τώρα; τα ίδια ή βιοχημική;

Ουάου. Απίστευτο μου φαίνεται! Βρε μήπως είχαν κάνει κανένα λάθος στο μικροβιολογικό και ήταν 1360 ας πούμε; Τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για το τώρα. Εφόσον από το μικροβιολογικό σου είπαν αρνητικό, σημαίνει <5. Κάνε άλλη μία σήμερα κιόλας να βεβαιωθείς. Καλή επιτυχία! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Ουάου. Απίστευτο μου φαίνεται! Βρε μήπως είχαν κάνει κανένα λάθος στο μικροβιολογικό και ήταν 1360 ας πούμε; Τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για το τώρα. Εφόσον από το μικροβιολογικό σου είπαν αρνητικό, σημαίνει <5. Κάνε άλλη μία σήμερα κιόλας να βεβαιωθείς. Καλή επιτυχία! 

Ε γ ω νομίζω πως ήταν λάθος η πρώτη. Θα πάω αύριο μάλλον γιατί δεν έχω που να αφήσω το μικρο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η basoliakou είπε:

Ε γ ω νομίζω πως ήταν λάθος η πρώτη. Θα πάω αύριο μάλλον γιατί δεν έχω που να αφήσω το μικρο.

Καλα αποτελεσματα να εχεις!Θα περιμένουμε νεα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...