Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΕΣ ΣΟΥ!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ

ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ jovannaκι μου!!!Να σαι καλά αγαπούλα μου και να καμαρώνεις τον κούκλο τον μπεμπάκο σου!:kiss: (Αν προλάβω θα μπω να σας βάλω φώτο να γνωρίσετε τα κοριτσάκια μου!)

Δημοσίευση

Annoula mou

me to kalo ta koritsakia sou

stin zestasia tou spitikou sas...!

Paaaaaaaaaei to kako to oneiro, paaaaei!!!

Pleon einai parelthon ola ta dyskola pou perasate...

O Theoulis gia esas exei pleon ta kalytera

kai sas ta euxomai olopsyxa!!!

Na einai gera kai eytyxismena ta paidakia sas

kai eseis...!!!

Δημοσίευση

καλη μου πολυ χαιρομαι ευχομαι να εισαι εφοδιασμενη απο κουραγιο και δυναμη να μπορεσεις αν ανταπεξελθεις στα καθηκοντα σου!!!!!

σας ευχομαι μονο υγεια και ολα τα αλα θα τα βρειτε!!!!

φιλια πολλα

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ:)

ΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΓΓΙΠΙΣΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!! Επιτέλους τα διδυμάκια σας θα έρθουν σπιτάκι!!! Με το καλό!!! Απο εδώ κ πέρα μόνο χαρές στη ζωή σας & υγεία πάνω απ όλα!!! Περιμένουμε φώτο!!! φιλιά χχχ

Δημοσίευση

Αρετή ευχραιστώ πολύ!Να χαίρεσαι τον κούκλο τον Τασούλη!

Φωτεινούλα,απο το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί!Μακάρι τα άσχημα να έχουν τελειώσει για τα κοριτσάκια μου!Με το καλό να γίνεις και εσύ μανούλα γλυκιά μου!

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ:)

ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ.

Δημοσίευση

Μακάρι Φωτεινούλα μου!Θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναπεράσουν τα μωράκια μου τέτοια ταλαιπωρία!Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τα γεμάτα αγάπη λόγια σου!Να σαι πάντα καλά και να σου χαρίσει ο Θεός τα καλύτερα!:)

Δημοσίευση

ANNA ME TO KALO NA TA DEXTEIS KAI NA NAI PANTA GERA KAI TYXERA..

XERO POS NOIOTHEIS KAI TI GIORTH MEGALH KAI EYTYXIA EINAI AUTH GIA TO SPITI SAS...TA PERASE H KALUTERH MOU FILH..

OLA PIA THA EINAI PIO HREMA KAI XAROUMENA AFOU THA LEIPEI APO THN ZOH SAS TO EPISKEPTHRIO TOU NOSOKOMEIOU KAI OPOTE GURNAS MESA STO SPITI SOU THA BLEPEIS TA ZOUZOUNIA SOU...:):kiss: :kiss:

Δημοσίευση

αχ μπραβο βρε αννα πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο και να ειστε παντα ολοι σας μια δεμενη και αγαπημενη οικογενεια γεματη υγεια και ευτυχια!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :) :) :) :) :) :) :) :)

περιμενουμε φωτο να τις δουμε!!!!

Δημοσίευση

Αννούλα μου με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας στο σπιτάκι σας...Χαίρομαι που όλα πήγαν κατ'ευχήν και τα μωράκια σου είναι πλέον καλά...Να έχουν πάντα τέτοια δύναμη οι ψυχούλες σου κι εσύ να είσαι δίπλα τους να τα καμαρωνεις..Να μη χρειαστεί να χωριστείτε ποτέ ξανά...

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Anna 80 γεια σου κ απο εμενα δε νομιζω να τα εχουμε ξαναπει αλλα θα ηθελα να σου στειλω κ εγω τις ευχες μου κ με το καλο να δεχτεις τις πριγκηπησες σου στο σπιτι σου κ ο θεος να τα φερει ολα οχι απλως καλα αλλα τελεια....:)

• Προσθήκη...