Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτησω αν ξερετε σε ποια τιμη της χοριακης φαίνεται πρώτη φορα ο σάκος. Μπορει να εχει μεγαλο ευρος τιμής ; εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι βλεπει κατι αμυδρο που μαλλον ειναι σακος αλλα η τιμη της χοριακης σημερα βγηκε σχετικα χαμηλη. Θα επικοινωνησω μαζι του αλλα ηθελα κ την εμπειρια σας. Ηδη ειχα μια βιοχημική κ δεν θέλω να απογοητευτω παλι

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

Γεια σου! Υπερηχογραφικά απεικονίζεται η κύηση όταν η χοριακή έχει πάνω από 1000 μονάδες. Δηλαδή με 1000 μονάδες, άντε να δεις μια κουκκίδα. Γύρω στις 5000 μονάδες φαίνεται ο σάκος.  Μπες εδώ να δεις ενδεικτικά:

http://eimaimaia.gr/2018/01/07/τιμές-β-χοριακής-σε-μία-εγκυμοσύνη/

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mar.mar28 είπε:

Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτησω αν ξερετε σε ποια τιμη της χοριακης φαίνεται πρώτη φορα ο σάκος. Μπορει να εχει μεγαλο ευρος τιμής ; εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι βλεπει κατι αμυδρο που μαλλον ειναι σακος αλλα η τιμη της χοριακης σημερα βγηκε σχετικα χαμηλη. Θα επικοινωνησω μαζι του αλλα ηθελα κ την εμπειρια σας. Ηδη ειχα μια βιοχημική κ δεν θέλω να απογοητευτω παλι

Ευχαριστώ

Καλησπέρα . Δεν γνωρίζω σε ποια τιμή αρχίζει να φαίνεται ο σάκος , γνωρίζω όμως ότι όλα πάνε καλά όταν διπλασιάζεται η τιμή της χοριακης ανα 48 ώρες . Ποσο ήταν η πρώτη  χοριακη; Έχεις κάνει και δεύτερη ; Ίσως ήταν πολύ νωρίς για να δει κάτι ο γιατρος 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Πεμπτη ειδε μια κουκιδα κ παρασκευη είχα χοριακη 1200. Αρα το θεωρείτε καλο νούμερο.  Η πρωτη μου ηταν 11. Την ημερα της αναμενόμενης περιοδου. Κ σε δεκα μερες πηγε 1200.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Mar.mar28 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Πεμπτη ειδε μια κουκιδα κ παρασκευη είχα χοριακη 1200. Αρα το θεωρείτε καλο νούμερο.  Η πρωτη μου ηταν 11. Την ημερα της αναμενόμενης περιοδου. Κ σε δεκα μερες πηγε 1200.

Είσαι σούπερ! Με το καλό ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...