Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε ξεκινησατε τα ψωνια για το μωρακι σας?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια σε ποιο μηνα ξεκινησατε τα ψωνια για το μωρακι σας και ποτε ετοιμασατε το δωματιο του?τι πηρατε για αρχη?ξερω πως ειναι νωρις ακομα διανυω την 25βδομαδα.Αλλα επειδη ειχα καποια θεματα και ειμαι στο κρεβατι μονιμα δεν πιστευω να παω εγω για τα ψωνια αλλα θα πρεπει να αρχισω  να κοιταω σε σαιτ για να ξερω απο που θα στειλω να τα παρουν .ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαστε στην ίδια εβδομάδα!Νομίζω ότι μπορείς σιγά σιγά να αρχίζεις να παίρνεις κάποια πραγματάκια.Ειδικα τώρα που είναι και περίοδος εκπτώσεων.Ετσι δε θα σου έρθουν κι όλα τα έξοδα μαζεμένα.Εμεις παραγγείλαμε το καρότσι γιατί δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και θα αργήσει αρκετά.Εχουμε αρχίσει και παίρνουνε φορμάκια,καλτσακια  κτλ.Τον άλλο μήνα θα πάρουμε λογικα την κούνια και την αλλαξιέρα.

Με το καλό τα μωράκια μας!!!!Εγώ είμαι στη  24η εβδομάδα και έχουμε πάει σε κάποια μαγαζιά να δούμε για κούνια καροτσι και αλλαξιερα!!Από το ίντερνετ κοιτάω εδώ και καιρό η αλήθεια είναι!!ρουχαλακια και τέτοια δεν έχω αρχίσει να κοιτάω γιατί αυτά είναι νομίζω τα εύκολα!!Πάντως να υπολογίσεις ότι μπορεί να θέλει και ένα μήνα να σου φέρουν την κούνια η το καροτσι!θεωρώ πως μέχρι τέλος Φλεβάρη που θα είναι και οι εκπτώσεις είναι καλή ευκαιρία να τα κλείσουμε!

Σας ευχαριστω κοριτσια με το καλο τα μωρακια μας .και οσες θελουν να αποκτησουν μωρακι ευχομαι να πραγματοποιηθει η ευχη τους πολυ συντομα

Καλημέρα κορίτσια!!! Νομίζω ο 7ος είναι ένας καλός μήνας για ετοιμασίες που δεν έχουμε βαρύνει, μη σας πω κ 6ος μετά τη β επιπέδου για 2-3 μικροπράγματα έτσι για τη χαρά που μας φέρνουν❤️. Βέβαια εξαρτάται κ απ' τη βοήθεια που έχετε, αν ζείτε πχ κοντά στη μαμά σας κ μπορείτε κ τελευταία στιγμή να τα ετοιμάσετε με τη βοήθεια της! Εγώ βρίσκομαι στην 29η εβδομάδα κ  έχω ήδη καρότσι, κ λίκνο. Κρεβάτι παρήγγειλα να μου το φέρουν λίγες μέρες πριν μπω στον 9ο.... Έχω φορμάκια, σαλτεδακια, κουβερτάκια, σεντονακια.  Επίσης πήρα μερικά πράγματα για τη βαλίτσα μαιευτηρίου αλλά μου λείπουν αρκετά ακόμα. Για να μη μου έρθουν όλα μαζεμένα τον τελευταιο μήνα ? κ στον 8ο θα πάρω τα υπόλοιπα! 

Καλημερα κοριτσια εγώ μπήκα στη 17 εβδομάδα πήγα τις προάλλες να πάρω μια ιδέα είδα καροτσάκια  κ κάθησμα αυτοκινήτου - θα προτιμησετε 3 σε ένα στο καρότσι ?? Πολύ μπέρδεμα τα καροτσια παντως

Πιστεύω ότι στον 7ο είναι καλό να ξεκινήσεις για να τα τελειώσεις σιγά σιγά όσο ακόμη είσαι και άνετη να κινείσαι... Αλλά και πάλι όπως σου αρέσει... Εμείς έχουμε πάρει το καρότσι και τώρα στον 7 θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα να τα πάρω σιγά σιγά ... 

@katia267εγω προσωπικά προτίμησα 3 σε 1 αλλά επειδή τα ήθελα και τα χρειαζομουν και τα 3... Ανάλογα το πρόγραμμα και τις ανάγκες σας... Και βέβαια το budget!!

Γεια σας κορίτσια μου και από μένα .νωρίς θα πω είναι για μένα που δεν είμαι καν τριών μηνών για εσάς μια χαρά είναι

Εγώ στο γιο.μου πήρα δύο μηνών το πρώτο του φορμακι επειδή ήμασταν Γαλλία και είπα να του πάρω ένα δώρο 

Μετά κάπου τριών μηνών τεσσάρων ήταν οι εκπτώσεις και πέτυχα το καρότσι με κάθισμα και καλαθουνα σε καλή τιμή το πλήρωσα και το κράτησαν εκεί 

Στον έκτο μήνα ηρθαν οι γονείς μου από Κύπρο και πήραμε τα ρούχα για να μπορώ να έχω βοήθεια στο πλύσιμο και παραγγείλαμε και τα υπόλοιπα

Αλλά έκανα το λάθος και τους άκουσα που μου έλεγαν να περιμένω μέχρι τέλος να τα φέρω στο σπίτι και γεννάω λοιπόν 37 εβδομάδων και δεν είχα τίποτα για το μωρό ευτυχώς έτρεχε π άντρας μου και τα συντόνισε όλα μέχρι να βγω 

Οπότε μέχρι τον έβδομο θα έχετε παραγγείλει τα πάντα για να έρθουν και όγδοο θα φτιάξετε βαλίτσα εγώ την έφτιαξα την ίδια μέρα αλλά τα είχα τλχ γραμμένα 

Όσο για το ίντερνετ σιγα χαζεψετε και με το που ακούσετε καρδούλα . εγώ χαζευα από ίντερνετ μήνες και τίποτα δεν πήρα απ' εκει

Α και μαθήματα θηλασμού κορίτσια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...