Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Fainareti είπε:

Αλλά είστε ψηλές βλέπω!! Εμένα ο μικρός μου 9,5 μηνών που μας μέτρησε η παιδίατρος ήταν 10.100kg και 79 ύψος. 

Πω πω πολυ ψηλος και ο δικος σου.. Τα κιλα καλα ειναι για αγορακι? Τι σου λεει η παιδιατρος? Γιατι δεν ξερω.. Εμενα μου ειπε οτι καλα την βλεπει γιατι λεει εχει παρει απο μενα.. Ειμαι 1,78 με 55 κιλα?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Fainareti είπε:

Αλλά είστε ψηλές βλέπω!! Εμένα ο μικρός μου 9,5 μηνών που μας μέτρησε η παιδίατρος ήταν 10.100kg και 79 ύψος. 

Ποτε γεννησες?? Πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Fainareti είπε:

18 Μαρτιου!!! Τα κιλά πολύ καλά μου είπε ..γτ εσυ αγχώνεσαι;;;;

Εγω 28 Μαρτιου.. ? χαχχα δεκα μερες διαφορα. Απλα επειδη ειναι κατω απο την πρασινη γραμμη στην καμπυλη.. Γιαυτο.. Αλλα τρωει πολυ..

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η ΚατεριναΣκ είπε:

Εγω 28 Μαρτιου.. ? χαχχα δεκα μερες διαφορα. Απλα επειδη ειναι κατω απο την πρασινη γραμμη στην καμπυλη.. Γιαυτο.. Αλλα τρωει πολυ..

αααααααα πολύ κοντά!!!!!!!!!Μην κοιτάς αν είναι πάνω η κάτω απλά να ακολουθεί τη καμπυλη!! Μια χαρά είναι παντως τα κιλά, μην αγχώνεσαι καθόλου. Με τις στέρεες και το περπάτημα δεν παιρνουν και εύκολα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...