Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σκεψεις της μικρης μεσα απο την κοιλια...(χιουμορ)

Recommended Posts

"... Ενταξει δε λεω τωρα τελευταια περναω καλυτερα αν και ...βρε παιδακι μου πολυ ...στριμοκωλα ειναι που λεει κι ο μπαμπας...

Αυτη η βαρια φωνη που ακουγεται και συχνα χαζολογαει με την μανουλα μου ειναι σιγουρα του μπαμπα...Καλος πρεπει να ειναι γιατι ολο μας κανει και γελαμε...δηλαδη η μαμα γιατι εγω απλα κουνιεμαι μεσα σε αυτον τον σακο...

Και τι σακος! Πριν απο λιγο καιρο ηταν πιο σκοτεινα...και πιο ανετα!

Εκανα τις τουμπες μου ρε παιδακι μου...Τωρα σαν να μικρυνε αυτο το σπιτι! Ελπιζω η μαμα να το καταλαβε οτι δυσκολευομαι και να κανει κατι!

Αχ, κι αυτη η μαμα! Την φωνη της την ακουω συνεχεια...μονο καποιες ωρες ησυχαζει...Και πολλες φορες ειναι σα να εχει κατι ...δεν ξερω...ακουω εναν ηχο εδω κοντα και μετα σταματαει...μαλλον ειναι καλο γιατι νιωθω κι εγω καλυτερα...Μαλλον μεγαλωσα τωρα γιατι βλεπω να ειμαι πιο στρογγυλη και αυτο το φιδακι στην κοιλιτσα μου ειναι μεγαλο και μου φερνει να φαω!!! Και πειναω και πολυ τωρα τελευταια...

Αμαν πια- ζεστουλα εχει εδω, ησυχια (τροπος του λεγειν) εχει γιατι να θελω να βγω...Μονο λιγο στενα ειναι αλλα...μου αρεσει κατα βαθος.

Ωχ! Λετε να πρεπει να φυγω απο δω?? Κριμα...Κι αν φυγω πως θα ειναι στον καινουργιο μου σακο??? Θα εχει ζεστη, φαγητακι και την μαμα???

Θα ακουω την φωνη του μπαμπα? Ειπαμε πολυ καλος κυριος! Και θα εχει την ιδια πλακα που εχει εδω μεσα????

ΑΑΑ! Τελικα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε!!!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...:P

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΑΤΕ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ...:lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ!!!!

Αννιώ πολύ ωραίο το κείμενο!:)

Τελικά έχει δίκιο η...μπουμπού σου.Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε...Μακάρι αυτό να το καταλαβαίναμε και εμείς οι μεγάλοι και όχι μόνο τα έμβρυα!:P

Egw pantws

pou eimai akoma stin 11 ebvomada

kai to mikro me exei liwsei stous ponous

eimai sigouri pws tragoudaei:

" Ti travaei i mana mou gia meeeeeena???"

Kai episeis ypothetw pws me tou vgei

apo tin koilia tha fwnaksei

"GOOOOOAL" ...!!!

Exei parakolouthisei pollous agwnes

kai kyriws ksena prwtathlimara...!

(((anarwtiemai an einai koritsaki,

tha tis aresei to podosfairo)))???

Oi pio treles skepseis tou bebe

tha einai otan eimai sto grafeio.,,

Toooosi douleia , mipws prepei na tou kollaw kai ensima???

αχ με συγκινησες παρα πολυ!!!!σε δυο μερες μπαινω στον 7 μηνα και καπως ετσι θα νιωθει και η δικια μου...:) :) πω πω πολυ ωραιο μπραβο σου.με εκανες και εκλαψα αχ με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας και η μανουλα με τον μπαμπακα τα περιμενουν πως και πως και θα ειναι συνεχεια εδω για αυτα..:) :)

sandrenia έγραψε:

annoula mou egrapses pali!!!

ti na po???eisai f o v e r i!!!

me to kalo na mas erhei i mpoumpoukitsa!!!

filakia polla kouklitsa mou!!

tha ta poume,

filia polla

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Μωρο μου σε ευχαριστω πολυ...

Ξερω οτι εχω και την δικη σας φιλια κι αισθανομαι δυνατη και κανω ολα αυτα τα...χαζουτσικα!

Ευχομαι συντομα να εισαι εσυ αυτη που θα κανει τα αναλογα...με φουσκωμενη κοιλια!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...