Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνώμες για Αρεταίειο και γιατρούς που συνεργάζονται?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Μόλις μπήκα στην παρέα σας και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ αλλά αισθάνομαι ότι θα ήθελα την εμπειρία και τις πληροφορίες όσων γνωρίζουν. Διανύω την 8η εβδομάδα κύησης, είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω έναν πάρα πολύ καλό γυναικολόγο που συνεργάζεται με το Μητέρα, κάτι που δεν με βολεύει καθώς θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Αρεταίειο καθώς ακούω γενικά τα καλύτερα. Το θέμα μου είναι ο γιατρός. Μου πρότειναν τον κ.Βάκα Π. Τον γνωρίζει καμία ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον! ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Liou22 είπε:

Καλησπέρα σας! Μόλις μπήκα στην παρέα σας και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ αλλά αισθάνομαι ότι θα ήθελα την εμπειρία και τις πληροφορίες όσων γνωρίζουν. Διανύω την 8η εβδομάδα κύησης, είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω έναν πάρα πολύ καλό γυναικολόγο που συνεργάζεται με το Μητέρα, κάτι που δεν με βολεύει καθώς θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Αρεταίειο καθώς ακούω γενικά τα καλύτερα. Το θέμα μου είναι ο γιατρός. Μου πρότειναν τον κ.Βάκα Π. Τον γνωρίζει καμία ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον! ?

Γειά σου καλή μου κ εύχομαι με το καλό. Εγω έχω τον γιατρό αυτόν. Να πας με κλειστά μάτια. Τον έχω από τότε που γέννησα την κόρη μου το 2016. Είναι πολύ καλός κ ότι σου πει αυτό είναι. Σηκώνει πάντα τα τηλ όταν τον χρειάστεις ή αν έχει δουλειά σε παίρνει ΠΑΝΤΑ πίσω. Πολύ καλό το νοσοκομείο πανεπιστήμιακο κ έχει πολύ καλή ομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Liou22 είπε:

@Annachan σευχαριστω πολυ! Χαιρομαι που ακουω καλα λογια! Ακουσα και για τον κ.Σαλάκο που είναι στο ίδιο νοσοκομείο οπότε είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.?

Να είσαι καλά!! Με το καλό κ πάλι!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...