Μετάβαση σε περιεχόμενο

ααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Το μπουλινάκι μου μόλις είπε "μπαμπά"!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Δεν το πιστεύω οτι έβαλα τα κλάματα...! Τελικά η μητρότητα είναι κάτι που με εκπλήσσει καθημερινα... Θα της το συγχωρήσω που δεν είπε πρώτα "μαμα" :P :P :P Η χαρά που πήρα δεν περιγράφεται... :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.... ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.... ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ.... ΧΑΖΟ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΧΕΧΕΧΕΕ (:P )

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ: ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ -ΜΠ- ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΔΙΦΘΟΓΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ "ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ" ΤΟΥΣ... ΟΠΟΤΕ.... ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ....:laugh: :laugh: :laugh:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ..... ΛΙΩΣΕΙΣ!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ!!!!

Καλα! Απογειωση το θεμα!

Να σου ζησει και να ειναι γερη!!!

Οπως ειπε και η Scarlet30 -επειδη τα γνωριζω- να μην της κρατησεις κακια :P γιατι οντως το /μπ/ ειναι σταδιο αποκτησης της μητρικης της γλωσσας....

Δηλαδη και αγγλακι να ηταν τα μωρα μας παλι /ba/ /ba/ θα ελεγαν...

Ειναι δηλαδη σταδιο φυσικο και δυστυχως οι Ελληναρες συζυγοι μας χαιρονται αδικα...αλλα δεν βαριεσαι...

Αστους να νομιζουν οτι και αυτοι καπου εχουν τα πρωτεια!!!:P

Εγω στον δικο μου του το εχω πει απο τωρα αλλα ως ποντιακο αγυριστο κεφαλι λεει οτι λεω χαζα και δεν το παραδεχεται.

Οι γλωσσολογοι αλλα λενε....

Οπως και να χει Σισσιω να ειναι γερη και καλοφωτιστη!!

Κι εγω κοριτσακι περιμενω σε 8 εβδομαδες!!!

καλα δεν φανταζεσαι τι θα ακολουθησει...η καθε μερα ξεχωριστη...μπραβο το μωρακι σου...θα συμφωνησω με τα κοριτσια μην της κρατησεις κακια ολα αυτο λενε πρωτα.........φιλακια

Σίσσυ μου μπράβο στην μπεμπούλα σου!!!:P Πράγματι είναι μια τέλεια στιγμή...Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν η Νεφελίτσα μου είπε την πρώτη της λέξη,και ήταν επίσης ''μπαμπα''.Τα σκατούλικα εμείς τραβάμε τόσα να τα γεννήσουμε αλλά πρώτα τον μπαμπά φωνάζουνε(εννοείται πως κάνω πλάκα:laugh: ).Δωσε στην κουκλίτσα σου πολλάάάάάάά πολλάάάάάάάά φιλάκια για το επιτευγμα της!:P

Μπράβο στο ζουζουνακι σου. Το δικό μου το μωράκι είναι 6,5 μηνών και περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα ακούσω κάτι τέτοιο.

Σισσιώ πανέμορφη η μπουμπούκα σου! Να σας ζήσει το μωράκι! Ωραία στιγμή αυτή! Φαντάζομαι ο άντρας σου θα τρελάθηκε από χαρά!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια πράγματι ήταν πολύ συγκινητικό...! Ο μπαμπάς μας δυστυχώς έλειπε, τον πήραμε στο τηλέφωνο να του το πούμε. :( Τρελαθήκαμε, όμως και η αδερφή μου και εγώ, είναι και η πρώτη βλέπετε... Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια και όσες τα περιμένετε να κάνετε υπομονή σύντομα θα χαζοχαίρεστε και σεις, όπως εγώ σήμερα!!

Το επαναφέρω για να το μοιραστώ με όλες εσάς!! :woohoo: :woohoo:

Εχτές το έλεγε συνέχεια ο μπάμπάς της τρελάθηκε! :P :P Πηρε τηλέφωνο όλους μας τους συγγενείς :blush::lol::blush:

Συγχαρητήριααα!!! Αχ τι καλά Αθανασία μου, τέλεια στιγμή!!

Να το χαιρεσαι το πανέξυπνο μπουμπουκάκι σου!!

Φιλάκια πολλά να της δώσεις!!

μπραβο στην ομορφουλα Σισσιω μου!

και εμενα ο μικρος μου μπαμπα ειπε την πρωτη φορα:laugh:

ειναι κουκλα!χαρα ο μπαμπας της εεεεεε!:woohoo:

Οι μπαμπάδες έχουν τρέλα με τις κόρες! Φαντάσου τώρα που ξεκίνησε η κορούλα σου και με τη λέξη ''μπαμπάς''. Είναι σχέση ερωτευμένων από όσο βλέπω γύρω μου! Να την χαίρεστε την μπουμπού!

Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια! Ξέρετε είμαι η πρώτη από τις φίλες μου που έχω παιδακι και δε νομίζω οτι με καταλαβαίνουν όσο εσείς εδώ σε αυτές τις χαρές! Ευχομαι σε όλες τέτοιες όμορφες στιγμές!

Μπράβο το κορίτσι!!! Η επόμενη λέξη θα είναι "σκουλικομυρμηγκότρυπα"!! :laugh:

Άντε Σισσιώ με το καλό να ακούσεις και "μαμά"... "μανούλα μου".. "μαμάκα μου σ'αγαπώ" μα λιώσεις από λατρεία!!!

Βρε κορίτσια εμένα πάλι (ασυναίσθητα εννοείται) πρώτα μαμά είπε. Μα μα μα μαμ μαμ μαμα μαμαμαμα. Κι εγώ είχα ακούσει ότι το μπα τους βγαίνει πιο εύκολα αλλά η δική μου είναι γεννημένη μάλλον για τα δύσκολα, σαν τη μάνα της!!:P

Σισσιώ έγραψε:

Το μπουλινάκι μου μόλις είπε "μπαμπά"!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Δεν το πιστεύω οτι έβαλα τα κλάματα...! Τελικά η μητρότητα είναι κάτι που με εκπλήσσει καθημερινα... Θα της το συγχωρήσω που δεν είπε πρώτα "μαμα" :P :P :P Η χαρά που πήρα δεν περιγράφεται... :silly: :silly: :silly:

Ειναι ωραιο να το ακους :)

Δεν θελω να σου χαλάσω την χαρά , μαλλον το ξερεις εξάλου , αλλα αυτο δεν ειναι συνειδητό :) Ειναι η προετοιμασια για να πουν μαμα και μπαμπα.

Εμας 5,5 μηνων ελεγε μπα μπα μπα . Στους 6,5 μηνες ειπε μα μα πολυ πιο καθαρά και με κοιταζε στα μάτια . Ο αντρας μου κοντεψε να πεσει απο την χαρα του εγω πιο ήρεμη . Τωρα λεει συνέχεια μπα μπα αλλα ακομα δεν ειναι συνειδητό :) Αργουν λιγο ακομη μεχρι να καταλάβουν τα προσωπα και να μαθουν τις λέξεις !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...