Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προγεστερόνη και κιλά


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Είμαι 2 μηνών έγκυος και έχω αύξηση βάρους περίπου 5 κιλά. Η διατροφή μου, πέρα από λίγα γλυκα( Χριστούγεννα ειχαμε) οχι υπερβολές ομως, δεν έχει αλλάξει. Τα κιλά όμως αυξάνονται....Υπάρχει περίπτωση να είναι από την προγεστερόνη που παίρνω? Έχει συμβεί σε καμία αλλη; Ευχαριστώ! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. 

Εγώ πήρα προγεστερονη και από το στόμα και κολπικά και μπορώ να σου πω πως με είχε πρισει. Μια φορά ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα σοκ γιατί δεν έτρωγα γιατί είχα συνέχεια αναγούλες και αδιαθεσία,, αλλά αυτή έδειξε αρκετά κιλά παραπάνω από την προηγούμενη φορά. Όμως μόλις τελείωσα την θεραπεία, την πήρα δύο μήνες λόγω αποκόλλησης, ξεπριστηκα και αυτό φάνηκε και στο πρόσωπο μου και στη ζυγαριά. 

Εσύ γιατί παίρνεις προγεστερονη; πάντως σε συμβουλεύω να προσέχεις την διατροφή σου, αλάτι και ζάχαρη περιόρισε τα από τώρα, καλό δεν κάνουν! 

Με το καλό να πάρεις ένα ΓΕΡΌ μωρό στην αγκαλιά σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. 

Εγώ πήρα προγεστερονη και από το στόμα και κολπικά και μπορώ να σου πω πως με είχε πρισει. Μια φορά ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα σοκ γιατί δεν έτρωγα γιατί είχα συνέχεια αναγούλες και αδιαθεσία,, αλλά αυτή έδειξε αρκετά κιλά παραπάνω από την προηγούμενη φορά. Όμως μόλις τελείωσα την θεραπεία, την πήρα δύο μήνες λόγω αποκόλλησης, ξεπριστηκα και αυτό φάνηκε και στο πρόσωπο μου και στη ζυγαριά. 

Εσύ γιατί παίρνεις προγεστερονη; πάντως σε συμβουλεύω να προσέχεις την διατροφή σου, αλάτι και ζάχαρη περιόρισε τα από τώρα, καλό δεν κάνουν! 

Με το καλό να πάρεις ένα ΓΕΡΌ μωρό στην αγκαλιά σου! 

Σε ευχαριστώ! Ευτυχώς δεν είμαι της ζάχαρης...Μόνο τώρα έφαγα λόγω γιορτών. Είχα δει λίγο καφέ στην αρχή γι'αυτό μου έδωσε ο γιατρός προγεστερόνη. Να είσαι καλά! Καλή Χρονιά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο! Ευχομαι μια θετική χοριακή! 🎉🩷🩵
    • @pennaki @almira Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! Αχ ναι δεν το πιστεύω οτι έφτασε η μέρα κ πραγματικά φοβάμαι να πάω στο μικροβιολογικο για τεστ δεν το συζητώ καν δεν τολμάω να κανω... Εχω και κατι πονακια περιόδου που πάνε κ έρχονται.. λέω θα μου έρθει περίοδος.
    • @Kiddo ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες με τις τροφές, αν κολλήσουμε θα σου πω! Έχεις πολύ μεράκι με το blw! Όχι μέλι φυσικά δεν έχουμε δώσει απλά δεν του έδωσα σημασία γιατί λέω σε κάνα δίμηνο θα το δοκιμάσουμε κι αυτό Γενικά έχει πάρει μπρος με το φαγητό και με κυνηγάει όλη μέρα και μου λέει μαμ μαμ 😂 μου φαίνεται και πιο βαριά οπότε πρέπει να πέρασε κάποια φάση που έβαζε βάρος γι αυτό πεινουσε. Βρήκα κι εγώ ευκαιρία και της έδινα ο,τι φαγητό μου έφτυνε 😅 Οπότε έχουμε αρχίσει κι εμείς να προσπαθούμε να κάνουμε ένα φαγητό για όλους που βολεύει άπειρα.  Περάσαμε νέα ίωση δεν πρωτοτυπησαμε 😂Τωρα ειχε πυρετο και πολυ μπουκωμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως τα κολλάμε στις παιδικές χαρές 🤷‍♀️ κρατάω μόνο ότι τουλάχιστον χτίζει ανοσία για όταν ξεκινήσει σχολειο @_piripiri_ έχουμε βάλει κάτι γωνιες εντωμεταξυ στα τραπεζια απο αφρολεξ και τις μασουλαει, φαινεται σαν να εχουμε κουνελι. Και θυμηθηκα που ελεγες για το τρωκτικο και γελουσα μόνη μου 😂 Επίσης πήγαμε βρεφικο θεατρο και περάσαμε τέλεια κορίτσια. Δεν ξέρω που μένει η καθεμία αλλά στο Μέγαρο Μουσικης έχει πολύ ωραία πράγματα για μωρα, σας τα προτείνω! Δεν φανταζόμουν ότι θα την έβλεπα να παρακολουθεί έργο κι όμως! Γενικά εχω να πω οτι όσο μεγαλώνει μου αρέσει πολύ που γίνεται παιδάκι, κάνουμε πράγματα, καταλαβαίνει πιο πολλά και την καταλαβαίνω κι εγώ καλύτερα, μου δειχνει τι θελει, με μιμειται κτλ. Μου αρέσει αυτή η φάση τώρα στους 10 μηνες 😊 ελπιζω μολις περπατησει να μην τα βρούμε ζόρικα 😅
    • @Kn1 πως τ δινεις τ αβοκάντο? Δ εχω δώσει ποτέ. Κατατοπισε με λιγο. Τ βαζεις στο φρουτο? Επισης ωριμο?ουτε να τ ξεχωριζω ξερω.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...