Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά bebe 2019!!!

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια κάνω διατροφή και έχω την ελπίδα όχι απλά να μην πάρω κιλά μέχρι το 3ο τρίμηνο αλλά να χάσω και 3-4. Θα προσπαθήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 17 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Θα πάω αύριο και θα δω τι γίνεται,αν υπάρχει πρόβλημα θα πάω στο άλλο νοσοκομείο.

Εμάς εδώ δέχονται από έκτο μην α και μετά

στις πριν 4 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Εγώ κορίτσια κάνω διατροφή και έχω την ελπίδα όχι απλά να μην πάρω κιλά μέχρι το 3ο τρίμηνο αλλά να χάσω και 3-4. Θα προσπαθήσω.

εμένα η κοιλιά μου νομίζω είναι λίγο πρησμένη καμία σχέση με τη πρώτη κιλά ούτε εγώ προσωπικά το παρόν πήρα 9+5βσημερα

Έχω επίσκεψη στο γιατρό 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Στην Κατερίνη.

Οπότε θα έρθεις στην Θεσσαλονίκη για νοσοκομείο;

στις πριν 34 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Οπότε θα έρθεις στην Θεσσαλονίκη για νοσοκομείο;

Σήμερα πήγα εδώ στο νοσοκομείο και άνοιξα καρτέλα. Εντωμεταξύ το μωρό μόνο το ακούσαμε δεν το είδαμε στον υπέρηχο.

στις πριν 40 λεπτά, ο/η egw είπε:

εμένα η κοιλιά μου νομίζω είναι λίγο πρησμένη καμία σχέση με τη πρώτη κιλά ούτε εγώ προσωπικά το παρόν πήρα 9+5βσημερα

Έχω επίσκεψη στο γιατρό 

Και εγώ είχα σήμερα γιατρό αλλά τελικά το ακύρωσα,το έβαλα για Τρίτη.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Σήμερα πήγα εδώ στο νοσοκομείο και άνοιξα καρτέλα. Εντωμεταξύ το μωρό μόνο το ακούσαμε δεν το είδαμε στον υπέρηχο.

ναι, δεν κάνουν υπέρηχο, κάνουν καρδιοτοκογράφο συνήθως. Μόνο αν είνα σαν την δική μου περίπτωση, κάπως νωρίς και δεν ακούγεται κάνουν υπέρηχο

στις πριν 14 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

ναι, δεν κάνουν υπέρηχο, κάνουν καρδιοτοκογράφο συνήθως. Μόνο αν είνα σαν την δική μου περίπτωση, κάπως νωρίς και δεν ακούγεται κάνουν υπέρηχο

Δεν το γνώριζα για να είμαι ειλικρινής 

στις πριν 6 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Και εγώ είχα σήμερα γιατρό αλλά τελικά το ακύρωσα,το έβαλα για Τρίτη.

Πήγαινε για υπέρηχο όλα καλά 

Στις 18 η αυχενική

Πριν πρέπει να κάνω αναλύσεις αλλά σε δεκαπέντε μέρες 

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του PAPP-a και της ελεύθερης β- HCG και έχω προβληματιστεί. Βρήκα στο ίντερνετ ένα εγχειρήδιο από γιατρό που λέει αναλυτικά για την αυχενική διαφάνεια, για τις ηλικίες κτλ και δίνει και κάποια διαγράμματα με τα οποία ανάλογα με την ηλικία της μητέρας και τις τιμές σε ΜoM των παραπάνω 2 δεικτών βρίσκεις την πιθανότητα εμφάνισης των τρισωμιών. Για κακή μου τύχη όμως η PAPP-a είναι υπολογισμένη από το εργαστήριο σε mIU/L ενώ τα διαγράμματα σε MoM οπότε πρέπει να μετατρέψω την τιμή....Και εκεί έρχεται το σοκ! Βρίσκω τον μετατροπέα στο διαδίκτυο και μου βγάζει μια εξωφρενική τιμή που είναι εντελώς εκτός καμπύλης! Να πανικοβληθώ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η KONSTANTIA είπε:

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του PAPP-a και της ελεύθερης β- HCG και έχω προβληματιστεί. Βρήκα στο ίντερνετ ένα εγχειρήδιο από γιατρό που λέει αναλυτικά για την αυχενική διαφάνεια, για τις ηλικίες κτλ και δίνει και κάποια διαγράμματα με τα οποία ανάλογα με την ηλικία της μητέρας και τις τιμές σε ΜoM των παραπάνω 2 δεικτών βρίσκεις την πιθανότητα εμφάνισης των τρισωμιών. Για κακή μου τύχη όμως η PAPP-a είναι υπολογισμένη από το εργαστήριο σε mIU/L ενώ τα διαγράμματα σε MoM οπότε πρέπει να μετατρέψω την τιμή....Και εκεί έρχεται το σοκ! Βρίσκω τον μετατροπέα στο διαδίκτυο και μου βγάζει μια εξωφρενική τιμή που είναι εντελώς εκτός καμπύλης! Να πανικοβληθώ;

Σόρυ για την παρεμβολή αλλά γιατί δεν παίρνεις βρε κορίτσι το γιατρό σου να σου πει??? Άσε το διαδίκτυο και στείλε τα αποτελέσματα άμεσα στο γιατρό σου. Με αγάπη και πάλι σόρυ ?

Και κάτι άλλο, έκανες αυχενική; Γιατί αυτά συνδυάζονται με τα αποτελέσματα της αυχενικής.

Αυτά θα τα πάω την Δευτέρα στο νοσοκομείο στο οποίο θα κάνω αυχενική. Το ξέρω ότι συνδυάζονται αλλά και σαν τιμές δείχνουν κάτι από μόνες τους. Τες πα, την Δευτέρα θα ξέρω

στις πριν 8 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Αυτά θα τα πάω την Δευτέρα στο νοσοκομείο στο οποίο θα κάνω αυχενική. Το ξέρω ότι συνδυάζονται αλλά και σαν τιμές δείχνουν κάτι από μόνες τους. Τες πα, την Δευτέρα θα ξέρω

Μην πανικοβαλεσαι βρε κορίτσι πριν πας στο γιατρό να σου πει και πριν δεις και τα αποτελέσματα της αυχενικής.εγω θυμάμαι πάντως ότι δίπλα από της τιμές σε iu/l είχε και τη μετατροπή σε MoM.

στις Just now, ο/η vivika10 είπε:

Μην πανικοβαλεσαι βρε κορίτσι πριν πας στο γιατρό να σου πει και πριν δεις και τα αποτελέσματα της αυχενικής.εγω θυμάμαι πάντως ότι δίπλα από της τιμές σε iu/l είχε και τη μετατροπή σε MoM.

Αν τις είχε θα το συζητούσαμε τώρα; 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Αν τις είχε θα το συζητούσαμε τώρα; 

Για να σε καθυσηχάσω πάντως όσο μπορώ, ακόμη και "παθολογικές" να βγαίνουν οι τιμές, είναι απλώς πιθανότητες. Αν οι γιατροί κρίνουν, το πολύ πολύ να κάνεις ένα διαγνωστικό έλεγχο (πχ λήψη χοριακών λάχνων). Το έκανε πρόσφατα φίλη με "ανησυχητικές" τιμές και είναι όλα καλά! Καταλαβαίνω την αγωνία σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αυχενική σου και αισιόδοξες σκέψεις!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Για να σε καθυσηχάσω πάντως όσο μπορώ, ακόμη και "παθολογικές" να βγαίνουν οι τιμές, είναι απλώς πιθανότητες. Αν οι γιατροί κρίνουν, το πολύ πολύ να κάνεις ένα διαγνωστικό έλεγχο (πχ λήψη χοριακών λάχνων). Το έκανε πρόσφατα φίλη με "ανησυχητικές" τιμές και είναι όλα καλά! Καταλαβαίνω την αγωνία σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αυχενική σου και αισιόδοξες σκέψεις!κορι

Κορίτσι να σου πω κάτι οι γιατροί που μπορούν να ασχοληθούν με αυτό το υπέρηχο και αυτά τα αποτελέσματα είναι λίγοι και έχουν κάνει ειδικές σπουδές.το ίντερνετ άστο στην άκρη και άκου μόνο το γιατρό σου επίσης να ξέρεις ότι και να βγει καλό πάλι πιθανότητες είναι όλα και τα κακά και τα καλά δεν σου δίνει τίποτα στο φουλ

στις πριν 25 λεπτά, ο/η egw είπε:

Κορίτσι να σου πω κάτι οι γιατροί που μπορούν να ασχοληθούν με αυτό το υπέρηχο και αυτά τα αποτελέσματα είναι λίγοι και έχουν κάνει ειδικές σπουδές.το ίντερνετ άστο στην άκρη και άκου μόνο το γιατρό σου επίσης να ξέρεις ότι και να βγει καλό πάλι πιθανότητες είναι όλα και τα κακά και τα καλά δεν σου δίνει τίποτα στο φουλ

Συμφωνώ μαζί σου όλα είναι πιθανότητες,Όσο για το ίντερνετ όσο λιγότερα διαβαζουμε τόσο το καλύτερο.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου όλα είναι πιθανότητες,Όσο για το ίντερνετ όσο λιγότερα διαβαζουμε τόσο το καλύτερο.

Από τότε που έμεινα έγκυος το πρώτο παιδί έκοψα οριστικά τις συμβουλές του ίντερνετ

Στην αρχή διάβαζα πολύ το μόνο που μου έκανε ήταν να μου δημιουργεί περισσότερο άγχος και να νομίζω ότι όλα τα καλά θα έρθουμε πάνω μου μέχρι που το σταμάτησε εντελώς.

Συγκρίνοντας λοιπόν τις τιμές αυτές με της προηγούμενης εγκυμοσύνης η PAPP- a είναι πενταπλάσια και η hcg-beta διπλάσια. Άλλη ηλικία τότε, άλλη τώρα βέβαια. Είδομεν την Δευτέρα. Πάντως είμαι απόλυτα σίγουρη ότι αν βγει κάτι ανησυχητικό θα κάνω περαιτέρω εξετάσεις, δεν σκοπέυω να το αφήσω στην τύχη του.

Καλημέρα κορίτσια! Πώς ειστε;  Εγω αυριο εχω την αυχενικη. Νομιζα οτι ειμαι χαλαρη,αλλα ολο το βραδυ εβλεπα εφιάλτες!  Χαχαχαχα χαλαρη τρομαρα μου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Evoula4 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πώς ειστε;  Εγω αυριο εχω την αυχενικη. Νομιζα οτι ειμαι χαλαρη,αλλα ολο το βραδυ εβλεπα εφιάλτες!  Χαχαχαχα χαλαρη τρομαρα μου!

Μην αγχώνεσαι καθόλου! Εγώ κάθε μέρα βλέπω τρελά όνειρα. Ότι να ναι λόγω των ορμονών! Πόσο εβδομάδων είσαι? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...