Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vivika10 είπε:

Κορίτσια εγώ μπούκωμα έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης το λεγόμενο ρινίτιδα εγκυμοσύνης τους τελευταίους δυο μήνες μαζί με αιμορραγία από τη μύτη.

κι εγω κοπελα μου και σε αυτη και στη προηγουμενη

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Γύρισα από τον υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρά. Ζυγίζουμε 1450. Είμαστε γέροι και δυνατοί. Βγάλαμε και 4d φωτογραφίες. Βέβαια με τα χέρια στη μούρη όλη την ώρα. Αλλά είναι πολύ όμορφο ρε κορίτσια. Το παιδί μου πήρε σίγουρα από μένα. Φυσιολογική μυτούλα γιατί του καλού είναι εεεε. Την έχουμε λιγο μεγάλυτερη. Μου έφυγε ένα άγχος δεν φαντάζεστε! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rian είπε:

LondonBaby  Κοριτσάκι μου μπράβο!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ!!!! Είδες σου έλεγα ότι όλα θα είναι τέλεια!!!❤

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Ναι είχες δίκιο και τώρα είμαι παρά πολύ ήρεμη. ???

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η LondonBaby είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Γύρισα από τον υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρά. Ζυγίζουμε 1450. Είμαστε γέροι και δυνατοί. Βγάλαμε και 4d φωτογραφίες. Βέβαια με τα χέρια στη μούρη όλη την ώρα. Αλλά είναι πολύ όμορφο ρε κορίτσια. Το παιδί μου πήρε σίγουρα από μένα. Φυσιολογική μυτούλα γιατί του καλού είναι εεεε. Την έχουμε λιγο μεγάλυτερη. Μου έφυγε ένα άγχος δεν φαντάζεστε! ?????

Μπράβο!!το μωράκι μια χαρά τέλειο!!!να σου φύγει ένα άγχος,με τις μύτες γελάω πολύ ???όλες αυτό κοιτάμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Μπράβο!!το μωράκι μια χαρά τέλειο!!!να σου φύγει ένα άγχος,με τις μύτες γελάω πολύ ???όλες αυτό κοιτάμε.

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Πήραμε όλες άντρες με «λεπτά» χαρακτηριστικά απ ότι φαίνεται! Χαχαχαχ! Πάντως εάν δεις όλοι οι πετυχημένοι άντρες είχαν μεγάλες μύτες. Βλέπε Ωναση, Νιάρχο! Ένας Σάκης Ρουβάς βρε αδερφέ! Έτσι παρηγορούμαστε εμείς!!! ????

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ γέλασα πολύ με τις μύτες!!!? ακόμα δεν έχω δει μωρό με μεγάλη μύτη... Εμείς δεν έχουμε κανέναν με μεγάλη μύτη... Ο άντρας μου γερμανός με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά κι εγώ φυσικά κουκλα είμαι!? οπότε κι τα μωρά είναι όμορφα!!!

Δημοσίευση

Τώρα θυμήθηκα κάτι που διαβάσαμε χθες κι γελάσαμε... Μια κοπέλα στην Ισπανία γέννησε μωρό το οποίο ήταν έγχρωμο με αφρικανικά χαρακτηριστικά.  Όταν ο άντρας της της ζήτησε τον λόγο εκείνη του ορκίστηκε πως ποτε δεν τον είχε απατήσει κι μονο αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της... Το κορυφαίο? Το δικαιολόγησε  το χρώμα του δέρματος του μωρού από τον πολύ καφέ που έπινε ο άντρας της!? Ο τύπος το πίστεψε!!!! Κι δεν έκανε DNA! Παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του έχει δίκιο όντως έπινε πολύ καφέ κι της ζήτησε κι συγγνώμη!!! 

Λιώσαμε στα γέλια!!! Μετά από κάποια ώρα λέει ο άντρας μου....

Αγάπη μου.... Εγώ δεν πίνω καφέ το ξέρεις κι ξανά μας πιάσανε τα γέλια!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rian είπε:

Τώρα θυμήθηκα κάτι που διαβάσαμε χθες κι γελάσαμε... Μια κοπέλα στην Ισπανία γέννησε μωρό το οποίο ήταν έγχρωμο με αφρικανικά χαρακτηριστικά.  Όταν ο άντρας της της ζήτησε τον λόγο εκείνη του ορκίστηκε πως ποτε δεν τον είχε απατήσει κι μονο αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της... Το κορυφαίο? Το δικαιολόγησε  το χρώμα του δέρματος του μωρού από τον πολύ καφέ που έπινε ο άντρας της!? Ο τύπος το πίστεψε!!!! Κι δεν έκανε DNA! Παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του έχει δίκιο όντως έπινε πολύ καφέ κι της ζήτησε κι συγγνώμη!!! 

Λιώσαμε στα γέλια!!! Μετά από κάποια ώρα λέει ο άντρας μου....

Αγάπη μου.... Εγώ δεν πίνω καφέ το ξέρεις κι ξανά μας πιάσανε τα γέλια!!!???

Χαχαχχαχαχ!!! Ο δικός μου τα πίνει τα espressακια του!!! Θα έχω δικαιολογία λοιπόν σε περίπτωση που..... Χαχαχαχαχα!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Εμένα ο άντρας μου πίνει γαλλικό πολύ τους τελευταίους μήνες...λέτε να μιλάει Γαλλικά το παιδί; pas mal! 

Που θα κάνετε Ανάσταση και Πάσχα κοπέλες;

Εμεις φέτος θα είμαστε τα δύο μας, δύο μισή μάλλον χεχε και θα τα περάσουμε στο κέντρο πρώτη φορά. Μάλλον πλάκα για ανάσταση. Σήμερα πήγα και ψώνισα πρώτη φορά αρνάκι και συκωταριά χεχε. Α έβαψα και αυγά! Είπα να αρχίζω να μαθαίνω λίγο σα μέλλουσα μαμά! ?

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια εμεις φετος ταξιδι εξπρες στη κυπρο

θα παμε σαββατο βραδυ και λιγο δυσκολα να προλαβουμε ανασταση κυριακη στο χωριο της υτυμαμας 

τη δευτερα σε ενα χωριο για φαγητο φανταζομια το απογευμα θα δουμε τλχ τη νοονα του μικρου και τριτη γυρναμε

Δημοσίευση

Εμείς εδώ κορίτσια μου. Θα πάμε μόνο σε μια ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στην ανάσταση και αυτό θα είναι το Πάσχα για φέτος. Τίποτα αλλο παραδοσιακό. Δυστυχώς!! Θα χορτάσω από τις φωτο που θα μου στέλνουν από Ελλάδα.

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Εμείς θα πάμε στην μαγευτική Χαλκιδική μόλις σχολάσω και επιστρέφουμε την Δευτέρα.Τρίτη φυσικά δουλειά και Τετάρτη πάλι κάθομαι!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου να σας κάνω μια ερώτηση... Τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάμαι πολύ και έχει μειωθεί η όρεξη μου, μέχρι κ νερό δεν πίνω εύκολα... Τώρα μετά το φαΐ έχω μια γεύση σαν πικρίλα στο στόμα (κοτόπουλο με ρύζι έφαγα)... Το έχει καμία σας? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...