Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γνώμες για σπερμοδιάγραμμα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!Καλή χρονιά,εύχομαι το 2019 να είναι τυχερό για όλους!!Ηθελα να ρωτήσω σας έτυχε να έχετε καλό αριθμό σπερματοζωαρίων,καλή κινμητικότητα(πάνω απο 50%) αλλά φυσιολογικές μορφές κάτω απ τα φυσιολογικά δηλ 2-3%?Κ αν ναι κάνατε κατάτμηση dna?

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρίλια! Δεν ξέρω να σου πω για τόσο χαμηλό ποσοστό φυσιολογικών μορφών, εμείς το 2016 είχαμε 18% φυσιολογικές επαφές (με όριο φυσιολογικών τιμών 14%) με καλή κινητικότητα και καλό αριθμό συν κιρσοκήλη πρώτου βαθμού. Όχι και τέλειο όπως καταλαβαίνεις. Έκτοτε δεν το ψάξαμε περαιτέρω, σημειωτέον έχω ήδη παιδάκι κι έμεινα πάλι έγκυος πέρσι. Νομίζω ότι οι ανώμαλες μορφές σχετίζονται με στρες και μπορεί μια καλή βιταμίνη να διορθώσει το πρόβλημα ως ένα βαθμό. Συνήθως οι γιατροί ζητούν μια επανάληψη σπερμοδιαγράμματος γιατί μπορεί να έτυχε. Για κατάτμηση dna δεν ξέρω να σου πω. Τι σας είπε ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Γεια σου Μαρίλια! Δεν ξέρω να σου πω για τόσο χαμηλό ποσοστό φυσιολογικών μορφών, εμείς το 2016 είχαμε 18% φυσιολογικές επαφές (με όριο φυσιολογικών τιμών 14%) με καλή κινητικότητα και καλό αριθμό συν κιρσοκήλη πρώτου βαθμού. Όχι και τέλειο όπως καταλαβαίνεις. Έκτοτε δεν το ψάξαμε περαιτέρω, σημειωτέον έχω ήδη παιδάκι κι έμεινα πάλι έγκυος πέρσι. Νομίζω ότι οι ανώμαλες μορφές σχετίζονται με στρες και μπορεί μια καλή βιταμίνη να διορθώσει το πρόβλημα ως ένα βαθμό. Συνήθως οι γιατροί ζητούν μια επανάληψη σπερμοδιαγράμματος γιατί μπορεί να έτυχε. Για κατάτμηση dna δεν ξέρω να σου πω. Τι σας είπε ο γιατρός;

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Την κιρσοκήλη με υπέρηχο την βρήκατε?Κ κάνετε κάποια θεραπεία?Μου είπε ο γιατρός να μην κάνουμε παραπάνω εξετάσεις κ έδωσε βιταμίνες!!Με τρώει όμως γτ έχω μια παλίνδρομη(σκέφτομαι μήπως έφταιγαν κ οι μορφές) στο ιστορικό κ αφού πάμε σε εξωσωματική έλεγα να το ψάξουμε παραπάνω!!Αύριο θα μίλησω κ με ουρολόγο!!

Δημοσίευση

Μαρίλιά μου, η κιρσοκήλη με υπερηχο φαίνεται. Δεν έχετε κάνει εσείς; Εχει πάει σε ουρολόγο ο σύζυγος? Νομίζω ότι εκεί πρέπει να απευθυνθείς να κάνετε και έναν υπέρηχο και θα σας καθοδηγήσει. Η αλήθεια ειναι οτι την κατάτμηση όπως και άλλες εξετάσεις πχ θρομβοφιλία τις προτείνουν μετά από πολλές αποβολές πχ. Τώρα θα σου πει και ο ουρολογος. Εγώ ειμαι λίγο τρελή και τις εκανα ολες χωρίς στην ουσία καμια ένδειξη. απιστευτα λεφτα εφυγαν και επίσης οσο ψάχνεις βρίσκεις. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Απο την αλλη οκ εχεις μια εικόνα των πιθανών προβλημάτων, τις περισσότερες φορές φυσικά απλά δε θα τα μάθαινες ποτέ. Δεδομένου οτι ισως προχωρήσεις σε εξωσωματική βεβαια που επενδυεις χρονο, χρημα, και υπομονη καλό ειναι να έχετε ελέγξει 5 πράγματα πιο εξειδικευμένα. Καμιά φορά σε καθοδηγούν και στο ίδιο το κέντρο από όσο ξερω. Αλλά αφου θα μιλήσεις με ουρολόγο, νομίζω θα σας κατατοπίσει!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kat-Cat είπε:

Μαρίλιά μου, η κιρσοκήλη με υπερηχο φαίνεται. Δεν έχετε κάνει εσείς; Εχει πάει σε ουρολόγο ο σύζυγος? Νομίζω ότι εκεί πρέπει να απευθυνθείς να κάνετε και έναν υπέρηχο και θα σας καθοδηγήσει. Η αλήθεια ειναι οτι την κατάτμηση όπως και άλλες εξετάσεις πχ θρομβοφιλία τις προτείνουν μετά από πολλές αποβολές πχ. Τώρα θα σου πει και ο ουρολογος. Εγώ ειμαι λίγο τρελή και τις εκανα ολες χωρίς στην ουσία καμια ένδειξη. απιστευτα λεφτα εφυγαν και επίσης οσο ψάχνεις βρίσκεις. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Απο την αλλη οκ εχεις μια εικόνα των πιθανών προβλημάτων, τις περισσότερες φορές φυσικά απλά δε θα τα μάθαινες ποτέ. Δεδομένου οτι ισως προχωρήσεις σε εξωσωματική βεβαια που επενδυεις χρονο, χρημα, και υπομονη καλό ειναι να έχετε ελέγξει 5 πράγματα πιο εξειδικευμένα. Καμιά φορά σε καθοδηγούν και στο ίδιο το κέντρο από όσο ξερω. Αλλά αφου θα μιλήσεις με ουρολόγο, νομίζω θα σας κατατοπίσει!!

Σ ευχαριστώ πολύ φίλη μου για την απάντηση!!Ναι θα πάρουμε μια γνώμη απο ουρολόγο που είναι ειδικός!!!Δν έχει κάνει ποτέ υπέρηχο!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι. Ναι, με υπέρηχο βρήκαμε την κιρσοκήλη γιατί ο σύζυγος ψιλοπονούσε τότε, τώρα δεν τον ενοχλεί. Δεν κάναμε τίποτα, ούτε καν βιταμίνες. Όσο για την παλίνδρομη, έχω διαβάσει ότι οι ανώμαλες μορφές μπορεί να προκαλέσουν αποβολή. Τώρα αν έφταιξε αυτό, ποιος ξέρει. Θεωρώ ότι με τις βιταμίνες θα βελτιωθεί αλλά πάρτε τη γνώμη και ενός ουρολόγου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Ναι, με υπέρηχο βρήκαμε την κιρσοκήλη γιατί ο σύζυγος ψιλοπονούσε τότε, τώρα δεν τον ενοχλεί. Δεν κάναμε τίποτα, ούτε καν βιταμίνες. Όσο για την παλίνδρομη, έχω διαβάσει ότι οι ανώμαλες μορφές μπορεί να προκαλέσουν αποβολή. Τώρα αν έφταιξε αυτό, ποιος ξέρει. Θεωρώ ότι με τις βιταμίνες θα βελτιωθεί αλλά πάρτε τη γνώμη και ενός ουρολόγου.

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!Σ ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Κιρσοκηλη ειχαμε και εμεις το χειρουργησαμε γιατι επιρρεαζε το σπερμα και ολα καλα. Για τη κατατμηση ισως να φταιει γιατι δε κουμπωνουν καλα τα DNA σας και προκαλειται αποβολη να το κανεις κ εμεις θα το κανουμε πηγαμε σε ανοσολογο αναπαραγωγης και μας το ειπε. οποτε το βαλαμε στο προγραμμα απο βδομαδα και μαζι και σπερμοδιαγραμμα,  παντως και η κατατμηση φτιαχνει αρκει να υπαρχει το χρονικο περιθωριο ηλικιακα και να μην ειναι πολυ χαλια το αποτελεσμα!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Μερεβη είπε:

Κιρσοκηλη ειχαμε και εμεις το χειρουργησαμε γιατι επιρρεαζε το σπερμα και ολα καλα. Για τη κατατμηση ισως να φταιει γιατι δε κουμπωνουν καλα τα DNA σας και προκαλειται αποβολη να το κανεις κ εμεις θα το κανουμε πηγαμε σε ανοσολογο αναπαραγωγης και μας το ειπε. οποτε το βαλαμε στο προγραμμα απο βδομαδα και μαζι και σπερμοδιαγραμμα,  παντως και η κατατμηση φτιαχνει αρκει να υπαρχει το χρονικο περιθωριο ηλικιακα και να μην ειναι πολυ χαλια το αποτελεσμα!

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Κ γω απο βδομάδα έχω ραντεβού!!Θα σου στείλω τα νεότερα τι μας είπε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...