Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή χρονιά κορίτσια μου ?εύχομαι πολλά μωράκια για το 19.λοιπον εγώ σήμερα είμαι στην 26 ημέρα του κύκλου μου.... Σήμερα περίμενα περίοδο αλλά για κάποιο λόγο πηγα στο φαρμακείο πήρα τεστ και βγήκε αχνό ροζ... Λέω δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι πετάξου για μια χοριακη και βγήκε μετά από 2 ώρες 0,33....ο μικρόβιολόγος είπε είναι θετικό αλλά σε τρεις μέρες να κάνω επανάληψη... Να χαρώ βρε κορίτσια????? 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 1:28 ΜΜ, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια μου ?εύχομαι πολλά μωράκια για το 19.λοιπον εγώ σήμερα είμαι στην 26 ημέρα του κύκλου μου.... Σήμερα περίμενα περίοδο αλλά για κάποιο λόγο πηγα στο φαρμακείο πήρα τεστ και βγήκε αχνό ροζ... Λέω δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι πετάξου για μια χοριακη και βγήκε μετά από 2 ώρες 0,33....ο μικρόβιολόγος είπε είναι θετικό αλλά σε τρεις μέρες να κάνω επανάληψη... Να χαρώ βρε κορίτσια????? 

Expand  

ναι εισαι εγκυος απλα θελουμε να μεγαλωσει σε τρεις μερες ειναι νωρις και γιαυτο

ευχομαι να τριπλασιαστει οταν ξανα πας και να ειναι ολα τελεια

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 1:47 ΜΜ, ο/η egw είπε:

ναι εισαι εγκυος απλα θελουμε να μεγαλωσει σε τρεις μερες ειναι νωρις και γιαυτο

ευχομαι να τριπλασιαστει οταν ξανα πας και να ειναι ολα τελεια

Expand  

Το 0.33 χοριακη είναι θετικό? 

Δημοσίευση

Expand  

Μήπως είναι 33 η χοριακη???

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 2:11 ΜΜ, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Ναι βρε αγάπη από βιασύνη έγραψα 0.33...33 είναι 

Expand  

Πες το έτσι βρε και με τρόμαξες! Και βέβαια είναι θετικό! Συγχαρητήρια!!! Δηλαδή είχες προαίσθημα κι έκανες τεστ; 

Λοιπόν κορίτσια φεύγοντας από τη δουλειά πετυχαίνω απέξω να παρκάρει ο κούριερ. Ώπα λέω εδώ είμαστε! Μπαίνει που λέτε σε άλλο κτίριο... εγώ απέξω να του την έχω στημένη! 10' τον περίμενα μες στο κρύο! Μόλις βγαίνει τον σταματάω, του λέω το και το, δεν μου φέρατε αυτό που περιμένω, παίρνει επιτόπου τηλ, εν τέλει, θα μου το φέρουν αύριο.

Άμα είναι απελπισμένος ο άνθρωπος ???

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 2:11 ΜΜ, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Ναι βρε αγάπη από βιασύνη έγραψα 0.33...33 είναι 

Expand  

Αν είναι 33 τότε καλώς ήρθες στο κλαμπ!!!!εύχομαι μια τεράστια επόμενη χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 2:16 ΜΜ, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Πες το έτσι βρε και με τρόμαξες! Και βέβαια είναι θετικό! Συγχαρητήρια!!! Δηλαδή είχες προαίσθημα κι έκανες τεστ; 

Λοιπόν κορίτσια φεύγοντας από τη δουλειά πετυχαίνω απέξω να παρκάρει ο κούριερ. Ώπα λέω εδώ είμαστε! Μπαίνει που λέτε σε άλλο κτίριο... εγώ απέξω να του την έχω στημένη! 10' τον περίμενα μες στο κρύο! Μόλις βγαίνει τον σταματάω, του λέω το και το, δεν μου φέρατε αυτό που περιμένω, παίρνει επιτόπου τηλ, εν τέλει, θα μου το φέρουν αύριο.

Άμα είναι απελπισμένος ο άνθρωπος ???

Expand  

Χαχαχαχ αχ πόσο σε καταλαβαίνωωωωω έλα σωπα μια μέρα είναι θα περάσει.... Εδώ πρέπει να έχουμε υπομονή για 9 μήνες 

στις On 15/1/2019 at 2:17 ΜΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Αν είναι 33 τότε καλώς ήρθες στο κλαμπ!!!!εύχομαι μια τεράστια επόμενη χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Expand  

Ευχαριστώ πολύ μακάρι όλα να πάνε καλά αυτή την φορά.... ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 2:20 ΜΜ, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Χαχαχαχ αχ πόσο σε καταλαβαίνωωωωω έλα σωπα μια μέρα είναι θα περάσει.... Εδώ πρέπει να έχουμε υπομονή για 9 μήνες 

Ευχαριστώ πολύ μακάρι όλα να πάνε καλά αυτή την φορά.... ❤️❤️❤️❤️❤️

Expand  

Όλα καλά θα πάνε!μίλησες με τον γιατρό σου?

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 2:31 ΜΜ, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Θα τον πάρω το απόγευμα γιατί το έμαθα τώρα 2:30 ώρα... 

Expand  

Ωραία παρτον να δεις πως θα κινηθείς.σιγουρα θα σου πει επανάληψη και να πάρεις κάποιες βιταμίνες!

Δημοσίευση

Expand  

Να χαρεις!!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 4:46 ΜΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια μου και εγω αναμένεται 19 αν και δεν είχα τις επαφές που ήθελα αλλά οκ δεν πτουμε

Expand  

Κι εγώ αναμένω 21 με 22... Ελπίζω να μην έρθει!!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 4:46 ΜΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια μου και εγω αναμένεται 19 αν και δεν είχα τις επαφές που ήθελα αλλά οκ δεν πτουμε

Expand  

Τι επαφές είχες κορίτσι?? Γιατί το λες έτσι.... Κ εγώ περιμένω το Σάββατο να δω σε τι φάση είναι το ωοθυλακιο να ξεκινήσουμε επαφές, όπως μας πει.... Αν κ δεν ξέρω αλλά από τώρα έχω κάποια υγρά, όχι όμως ωορρηξιας.... 

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2019 at 6:01 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Τι επαφές είχες κορίτσι?? Γιατί το λες έτσι.... Κ εγώ περιμένω το Σάββατο να δω σε τι φάση είναι το ωοθυλακιο να ξεκινήσουμε επαφές, όπως μας πει.... Αν κ δεν ξέρω αλλά από τώρα έχω κάποια υγρά, όχι όμως ωορρηξιας.... 

Expand  

Κι εγω έχω υγρά @Starrrαν και δεν είναι ωορρηξίας γιατί σήμερα διανύω την 7η μέρα στις 9 είχα αδιαθετησει. Να δω τι κύκλο θα έχω αυτό το μήνα.... Ούτε εμείς ξεκινήσαμε επαφές... Γράφω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό κ έχω πήξει.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...