Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση και αρνητικά τεστ !

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Πρώτη φορά έχω καθυστέρηση 6 ημέρες (!) κι έκανα δυο τεστ first step. Αρνητικά ! 

Υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ; Είμαι αξιόπιστα τεστ; Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος κι να μην δείχνει το τεστ; Συνήθως η περίοδος έρχεται 28 το παρά πολύ 30 μέρες ... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Πρώτη φορά έχω καθυστέρηση 6 ημέρες (!) κι έκανα δυο τεστ first step. Αρνητικά ! 

Υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ; Είμαι αξιόπιστα τεστ; Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος κι να μην δείχνει το τεστ; Συνήθως η περίοδος έρχεται 28 το παρά πολύ 30 μέρες ... 

Με 6 μέρες καθυστέρηση πήγαινε αύριο καλύτερα για χοριακη να είσαι σίγουρη... Τα first step δε τα πολύ ακούω να σ' πω την αλήθεια.. ένα clearblu early θα δείξει αφού εχεις τόσες μέρες καθυστέρηση. Καλά αποτελέσματα σ εύχομαι να είσαι εγγυουλα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Μακάρι, από το στόμα σου και στου θεού το αυτί... με δυο τεστ αρνητικά αγχώθηκα, αλλά είναι ακριβή;

Έχω ακούσει κ πιο αξιόπιστα να σ' πω την αλήθεια..δε τα έχω πάρει κ ποτέ δε τα γνωρίζω.. είναι κάτι σαν της hometest?? Γιατί αυτά τα εμπιστευομαι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilipan είπε:

Δεν γνωρίζω... από φαρμακείο το προμηθεύτηκα. Να είσαι έγκυος και να δείχνει αρνητικό συμβαίνει;

Καλημέρα κορίτσι μου και χρόνια πολλά!Αν έχεις σταθερό κύκλο με 6 μέρες καθυστέρηση οποίο τεστ και να κάνεις θα έδειχνε εκτός και αν ήταν ελαττωματικό.Η περίπτωση να μείνει δείξει το τέστ είναι να το κάνεις πολύ νωρίς δηλαδή πριν από την καθυστερήση η να μην έχεις σταθερή ωορρηξία οπότε μπορεί να εμείνες έγκυος αργά και γ αυτο να μην δείχνει.Κανε μια χωριακη δεν είναι ακριβή το πολύ 15 ευρώ έχει και αν βγει αρνητικη πάρε τον γιατρό σου!πολλές φορές μπορεί να έχουμε καμία κυστουλα και γωςυτοβδςν έρχεται η περίοδος στην ώρα της!! Περιμένουμε νέα σού φιλιά!!???

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !❤️ Μου είχε πει ο ιατρός πως ωορρηξία έχω 16/17/18η ημέρα του κύκλου δεν ξέρω αν έκανα ωορρηξία τότε .. λέτε να είναι καθυστερημένη σύλληψη αν έγινε τότε ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !❤️ Μου είχε πει ο ιατρός πως ωορρηξία έχω 16/17/18η ημέρα του κύκλου δεν ξέρω αν έκανα ωορρηξία τότε .. λέτε να είναι καθυστερημένη σύλληψη αν έγινε τότε ;

Τώρα σε ποια μέρα είσαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...