Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια! Πανω σε αυτο το θεμα της υστεροσκοπησης, οι γνωμες ποικιλουν. Ενα πολυ γνωστο κεντρο στην Αθηνα εχει σχεδον εμπορευματοποιησει την υστεροσκοπηση (βρισκουν σχεδον σε ολες φλεγμονη και δινουν αντιβιωσεις με το τσουβαλι). Δεν ξερω δεν μου αρεσε μεσα μου αυτα που ακουσα. Ο τωρινος ηταν καθετος, δεν πειραζουμε τη μητρα χωρις λογο. Και σε μια ομαδα στο fb που ανεφερε η @melitiniღ  ο γιατρος εκει εχει την ιδια αποψη με τον εξωσωματικο μου (αυτη η ομαδα λυνει πολλες αποριες). Ελπιζω να εχω κανει τη σωστη επιλογη.
    • Καλημέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου τον Ιανουάριο ήταν 0,67 χαμηλη για 38 ετών. Για αυτο αγχώνομαι και για τα αποτέλεσματα της εξωσωματικής. Επίσης στον τελευταίο κύκλο που έκανα ορμονικές για τον φάκελο ΕΟΠΥΥ η FSH ήταν 25 κατά τρόμαξα γιατί τις προηγούμενες φορές που την είχα μετρήσει ηταν 7,4 και 8,4 . Ο Γιατρός ήταν αρκετά ήρεμος μου είπε αυτό αλλάζει από κύκλο σε κύκλο μάλλον ήταν μια όχι καλή ωορηξια και πως δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό κοιτάμε κ τον υπέρηχο και στο ότι έχω περίοδο κάθε μήνα. Εμένα όλα αυτά όμως με βάζουν σε άσχημες σκέψεις για τα ωάρια που έχω την ποιότητα τους...ενώ δεν το θέλω και θέλω να σκέφτομαι θετικά μέσα μου όμως φοβάμαι.
    • Καλημέρα κορίτσια κ καλή Κυριακή να έχουμε!!! @pennaki Είναι λογικό κ η χαρά κ ο φόβος κ όλα!!! Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κ υπάρχουν όλα αυτά τα συναισθήματα 😊 Για την υστεροσκοπηση που ρωτάς εγώ ρώτησα 2 γιατρούς κ μου είπαν ότι αν δεν υπάρχει λόγος δεν κάνουμε υστεροσκοπηση. Στη δικιά μου περίπτωση έχω 2 εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους απ ότι φαίνεται οπότε δεν έχω κάνει. Άλλοι γιατροί λένε ότι πρέπει να κάνεις υστεροσκοπηση γτ μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται. Γενικά για όλα έχω καταλάβει οι απόψεις διίστανται 😵‍💫 Εγώ θα είχα εμπιστοσύνη στον γιατρό  μου!!! @melitiniღ Όπως είπα κ πιο πριν για όλα τα περί εγκυμοσύνης οι απόψεις διίστανται. Απλά επειδή πολλά πράγματα που μπορεί να έχουμε δεν τα γνωρίζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε προληπτικά εξετάσεις για να είμαστε καλυμμένοι. Εγώ ένιωθα τρομερές τύψεις στην 1η εγκυμοσύνη που έμαθα μετά την αποβολή ότι έχω θρομβοφιλια κ ότι ίσως φταίει αυτό, αλλά μόνο κακό μου κάνει. Για την εξωσωματική θεωρώ ότι εφόσον παίρνεις τα σαλοσπιρ είσαι καλυμμένη. Γενικά μια εγκυμοσύνη από μόνη της είναι μια κατάσταση που κάνει το αίμα να πήζει οπότε γι αυτό δίνουν κ προληπτικά σαλοσπιρ για παν ενδεχόμενο. Εσύ όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι 😊🥰 Όλα θα πάνε καλά. Αν υπάρχει κάτι θα είναι πολύ λάιτ κ με το σαλοσπιρ θα είσαι κομπλέ. Εγώ που έχω θέμα κάνω αντιπηκτικες 😉 @anna_30 Ότι χρειαστείς μας λες κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην χρειαστείς εξωσωματική 🥰 Υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει. Ανάφερα τους λόγους πιο πάνω. Κάνω ότι μου λένε οι γιατροί κ εύχομαι για το καλύτερο 😊  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...