Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θυμησε μου εισαι Αθηνα; Σε ποιον γιατρο εισαι τωρα αν επιτρεπεται;
    • Κορίτσια μου τι κανετε; Σας σκέφτομαι όλες να ξέρετε ❤️ Εγώ μολις εκανα σημερα την πρωτη μου ωοληψια και βγαλαμε 2 που φαινονταο πολύ καλά!  🙏🏻 ας ελπίσουμε να προχωρήσουν! Χωρις διεγερση βεβαια σε φυσικο κυκλο! Και εχω άλλα 3 που δεν ηταν ετοιμα ακομη, θα ξαναπαω την Πεμπτη για υπερηχο και ελαν εχουν μεγαλωσει θα τα πάρουμε και αυτα !
    • Μια χαρά πήγε.Ε.. σου έφερνε λίγο ανακατεματάκι η γλυκόζη..Εγώ το ήπια λίγο λίγο..Ένα δίωρο κράτησε η όλη διαδικασία. Σου κάνουν 3 αιμοληψίες ανά ώρα περίπου.Απο Δευτέρα τα αποτελέσματα ..Αγχώνομαι λίγο γιατί είχα ένα 102 στην αρχή της εγκυμοσύνης..Τώρα γενικά πρόσεχα  παραπάνω με τα γλυκά και ελπίζω να είναι καλά.Να μην είμαστε πολύ γλυκούλες😊 Με το καλό κι εσύ στις 25!
    • Καλα κάνεις κ τα γράφεις κορίτσι μου κ μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε. Πέρασε ένας μήνας? Μεγάλο πράγμα η συνήθεια κ η παρουσία ενός ανθρώπου..εγώ βλέπω ότι το χειρίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς με τη ψυχολόγο, διαβάζοντας απο εκει κ πέρα μόνο ο χρόνος μπορει να κάνει τη δουλειά του να ξεθωριάσουν οι αναμνήσεις, η συνήθεια. Θα βλέπεις όλο κ πιο καθαρά τα πράγματα με τη λογική κ κάπως θα τα τακτοποιησεις στην ψυχούλα σου. Στο μεταξύ θα έρθει κ ο Σεπτέμβρης θα ξεκινήσεις κ να εργάζεσαι, θα απασχολείται το μυαλο, εύχομαι να είσαι κ σε ένα ωραίο μέρος. Ξεκινά εκεί  κανενα χόμπι να γνωρίσεις κόσμο , καινούργιους συναδέλφους κ ολα θα πάρουν το δρόμο τους, να βγαίνεις έξω να μιλάς, να γελάς να ξεχνιέσαι. Κ θα γνωρίσεις κ κάποιον εκεί που δεν το περιμένεις αρκεί να είσαι ανοιχτή να τον δεις..μην μένεις στα παλιά. 🩷
    • Καλησπέρα κορίτσια. @Maria98 είχα πριν ένα μήνα περίπου για μια μέρα μια φορά λίγο κόκκινο αίμα στο σερβιετακι και λετα για 2 μερες ελαχιστα καφε υγρα μια δυο φορές.  Την προηγούμενη εβδομαδα ειχα πονους περιοδου αλλα δεν ειχα τιποτα αλλο και προχθες το βραδυ ειχα αιμα και απο χθες ποτάμι, φανταστειτε φοραω τις σερβιέτες που μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο. @Kn1 με όριο το 4,1 ο γιος μογ εχει 6,4.Μου ειπε η ενδοκριλογος θα παμε να μας δώσει και άλλες εξετάσεις και υπέρηχο να κάνουμε και θα το δούμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...