Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ.ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΚΑΝΑ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ,ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΩ;ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς γι'αυτό. Εγώ θήλαζα μέχρι 6,5 μηνών το μωρό μου και από τον τρίτο μήνα είχα κανόνικά περίοδο. Η ποσότητα του γάλακτος δεν ς=επηρρεάστηκε από την περίοδο μου. Συνήθως ο θηλασμός καθυστερεί την περίοδο αλλά δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις κιόλας.

Η περίοδος δεν θα επηρρεάσει το γάλα σου καθόλου. Φρόντιζε μόνο τη διατροφή σου για να μην αρχίσεις να νιώθεις μεγάλη κούραση (κυρίως τρόφιμα με σίδηρο, π.χ. ταχίνι, μελάσα, όσπρια, αυγά, κόκκινο κρέας κλπ.)και πρόσεξε γενικότερα...αν δεν θέλεις άλλο μωρό τόσο σύντομα.

δεν εχει καμια σχεση το γάλα με την περιοδο και τελικά αυτο που λενε οτι οι γυναικες που θηλαζουν δεν εχουν περιοδο ειναι μυθος. Εμένα μου ηρθε περιοδος στις 40 μέρες κατευθειαν. προσεχε μνν μεινεις εγκυος μονο. Εμενα ειναι 7 μηνών και θηλάζω ακομα

geia soy min anisixes katholoy.i periodos kai to gala den exoyn kamia sxesi.emena periodos moy eirthe otan o gios moy itan 40 imerwn kai thilasa 13 mines.mporoysa kai allo alla varethika.kamia fora prin na moy erthei i periodos o mikros traviotan san na katalavaine alla kai pali etroge kala.to mono poy prepei na prosexeis einai ti diatrofi soy.prepei na rtos asvestio para poli asvestio kanei kalo sto mwro kai gia sena einai oti prepei gia na min exeis provlimata gia meta.

δεν σημαινει οτι τελειωνει το γαλα! μην σε αγχωνει αυτο! σε εμενα ηρθε περιοδος ακριβως στους 2 μηνες αφου γεννησα και καθε

μηνα ερχεται κανονικα!

θηλαζω σχεδον 10 μηνες απλα εκεινες τις μερες η μικρη ειναι λιγο πιο ανησυχη!

ego koritsia thilazo ti mikri moy edo kai 21 mines kai prin ena mina mou irthe periodos!!:blink: !toso kairo tipota.o gynakologos mou mou zitise na kano kati ormonikes exetaseis alla ola itan mia xara. opote opos katalavenete toso kairo, eno ithela de mporousa na mino kai egkyos. Na stamatiso na thilazo pantos den ithela. tora pou mou irthe periodos arxizoume tis prospathies!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...