Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι έγκυος η όχι;;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκές κοπέλες και κυρίες που είτε είναι μανουλες είτε προσπαθούν να γίνουν ..σαν εμένα δλδ..έχω ένα προβληματισμό να μοιραστώ μαζί σας και να μου δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας..περίμενα περίοδο 28/11 και δεν μου έχει έρθει..γενικά προσπαθούμε για παιδάκι και έχω πολύ σταθερο κυκλο(28ημερων)...έκανα ένα τεστ την περασμένη Κυριακή και βγήκε θετικό!Από σύμπτωματα όμως τίποτα σχεδόν..μόνο το στήθος μου με πονάει πολύ λίγο όταν το αγγίζω...θέλω πολύ ένα παιδάκι αλλά δεν έχω κανένα σύμπτωμα αξιόλογο και φοβάμαι μήπως τελικά δεν είμαι έγκυος...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η stasoula είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκές κοπέλες και κυρίες που είτε είναι μανουλες είτε προσπαθούν να γίνουν ..σαν εμένα δλδ..έχω ένα προβληματισμό να μοιραστώ μαζί σας και να μου δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας..περίμενα περίοδο 28/11 και δεν μου έχει έρθει..γενικά προσπαθούμε για παιδάκι και έχω πολύ σταθερο κυκλο(28ημερων)...έκανα ένα τεστ την περασμένη Κυριακή και βγήκε θετικό!Από σύμπτωματα όμως τίποτα σχεδόν..μόνο το στήθος μου με πονάει πολύ λίγο όταν το αγγίζω...θέλω πολύ ένα παιδάκι αλλά δεν έχω κανένα σύμπτωμα αξιόλογο και φοβάμαι μήπως τελικά δεν είμαι έγκυος...

Γιατί ποιος σου είπε ότι πρέπει να χεις συμπτώματα?? Και έχεις ένα κ αυτό μετράει. Έχεις καθυστέρηση κ ένα θετικό τεστ τι άλλο θέλεις.? Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι. ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα ! Συγχαρητήρια νομίζω πως είσαι έγκυουλα. Είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα εγώ είχα μόνο συμπτώματα περιόδου . Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ναυτία κλπ ξεκίνησαν από την 6η εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η stasoula είπε:

Συγχαρητήρια!!!πηγαινε να κανεις μια χοριακη.εγωδεν είχα κανένα σύμπτωμα και δεν έχω ακόμη.το.μονο που είχα ήταν πόνοι περιόδου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marakineos είπε:

Καλησπέρα ! Συγχαρητήρια νομίζω πως είσαι έγκυουλα. Είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα εγώ είχα μόνο συμπτώματα περιόδου . Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ναυτία κλπ ξεκίνησαν από την 6η εβδομάδα. 

Μακάρι φίλη μου διαδικτυακή!?Το θέλω πολύ!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση...είχα πέρυσι μια αρχόμενη εγκυμοσύνη που πριν ξεκινήσει τελείωσε αλλά τότε είχα συμπτωματα...και τώρα που δεν έχω δεν ξέρω τι να πιστέψω...

Δημοσίευση

κορίτσι μου καλως ήρθες στη παρεα μας απο τη στιγμή που έχεις θετικο τεστ πήγαινε γιατρό για επιβεβαίωση. εγω 2,5 μηνων ξεκινησαν ναυτία ζαλαδα πολυ ειχα στην αρχη δεν ενιωθα τίποτα μονο καποια τραβηγματα χαμηλα και πονους περιοδου. να πας γιατρό και περιμενουμε νεα σου???

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την αισιοδοξία που μου χαρίζετε!??Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο...ο γιατρός που σας παρακολούθησε στην εγκυμοσύνη ήταν αυτός που είχατε από πριν;;εμένα η γιατρός μου είναι σε ιδιωτικό και δεν έχουμε δυνατότητα να πληρώσουμε γεννά σε τέτοιο νοσοκομείο όταν πρώτα ο Θεός έρθει η ώρα...πώς πρέπει να κινηθώ τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η stasoula είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την αισιοδοξία που μου χαρίζετε!??Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο...ο γιατρός που σας παρακολούθησε στην εγκυμοσύνη ήταν αυτός που είχατε από πριν;;εμένα η γιατρός μου είναι σε ιδιωτικό και δεν έχουμε δυνατότητα να πληρώσουμε γεννά σε τέτοιο νοσοκομείο όταν πρώτα ο Θεός έρθει η ώρα...πώς πρέπει να κινηθώ τώρα;

Επειδή συνήθως αργούν τα ραντεβού του νοσοκομείου. Μπορείς να πάρεις τηλ να κλείσεις ραντεβού στο νοσοκομείο. Και αν σου κλείσουν αργά μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στη ιδιώτη γιατρό σου έτσι ώστε να δεις πως είναι όλα οκ.... 

Δημοσίευση

Εφόσον λες ότι δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις τον γιατρό και φυσικά την κλινική μπορείς να κάνεις το εξής, που το έκανα και εγώ και μου βγήκε. Με παρακολουθούσανε σε δημόσιο νοσοκομείο κάθε μήνα, μου γράφανε τις εξετάσεις μου κανονικά αλλά είχα και ιδιώτη γιατρό που με παρακολουθούσε στην οποία είχα πει εξ'αρχής ότι λόγω οικονομικής στενότητας θα πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω και φυσικά το αποδέχτηκε. Αν δεις να τσινάει και να στραβώνει, μην μασάς, γιατροί υπάρχουν πολλοί, κάποιον θα βρεις να σε παρακολουθεί χωρίς να περιμένει να σε αρμέξει στον τοκετό!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια και απο μενα κοπελα μου 

οσο για το γιατρο θα πηγαινεις στο ραντεβου και στους μεγαλους υπερηχους στο γιατρο σου θα κλεισεις ραντεβου με το νοσοκομειο να ανοιξεις καρτελα αλλα μαλλον θα πρεπει να πηγαινεις παραλληλα και στο δικο σου γιατι δε σε βλεπυν συχνα και γιατι πολλες φορες μονο ακουτε και το τελευταιο μηνα θα σε δρομολογησουν αυτοι τι πρεπει να κανεις

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!Έκανα χοριακη όπως μου είπατε..είναι πολύ καλή μου είπε η γυναικολόγος μου και με περιμένει αυτή την Πέμπτη για επανέλεγχο..συμπτώματα όμως και αυτή την εβδομάδα που είναι η 6 δεν υπάρχουν....πέρα από κάποια ενόχληση χαμηλά και πόνο στη μέση...είναι φυσιολογικό;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η stasoula είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Έκανα χοριακη όπως μου είπατε..είναι πολύ καλή μου είπε η γυναικολόγος μου και με περιμένει αυτή την Πέμπτη για επανέλεγχο..συμπτώματα όμως και αυτή την εβδομάδα που είναι η 6 δεν υπάρχουν....πέρα από κάποια ενόχληση χαμηλά και πόνο στη μέση...είναι φυσιολογικό;;

Ναι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...... Δεν λες πάλι καλά.... Απόλαυσε το... ??

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η stasoula είπε:

Ναι φυσιολογικοτατο είναι! !!!!πόσο είναι η χοριακη? ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...