Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mellenaki είπε:

αχχαχαχα τι καλοοο μαγειρευεις ?? με τετοιο κρυο κ εγω φοραω ρομπιτσα αυτες τις μερες αλλα εχω παρει κ του αντρα μου κ φοραει κ αυτος ! :P

μακαρονια με κειμα σημερα μπας και φαει το παιδι μου γιατι δεν τρωει τιποτα

Δημοσίευση
στις On 9/12/2018 at 9:40 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κοριτσια .Κι εγω καθε μερα περιμενω να αδιαθετησω...Αν δεν ερθει σε 2- 3 μερες θα παρω παλι χαπια για να αδιαθετησω..Ουφ

Τελικά αδιαθετησες; τι έγινε? Πες μας τα νέα σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Αυτό είναι καλό, κατ' εμέ! Έχω καλό feeling για σένα αυτό το μήνα ;)

Αααα πολύ καλό μου ακούγεται ότι δεν νιώθεις τίποτα!!! Ευτυχώς έχουμε βρει η καθεμία από ένα δύο ζευγάρια να περιμένουμε μαζί κ παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η egw είπε:

κοριτσια ευχομαι να ερχονται οσο περισσοτερες εγκυουλες οσο πλησιαζουν χριστουγεννα

εγω σημερα σκεφτομαι την χθεσινη ημερα απο τη μια ο αντρας μου που εμμεσως πλην σαφως μου λεει η μαμα σου ποτε δε κυκλοφορει με ρομπα (υποννοουσε αυτη ειναι παντα κοκκετα εσυ;χιχ) και απο την αλλη φωναζα του γιου μου και αυτος το βραδυ μου ειπε οταν μου φωναζεις παλι σε αγαπαω επαθα σοκ

σημερα προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να εχω καλη διαθεση αλλα τη ρομπα τη φοραωωωωχιχι

Εμένα πάλι ο γιος μου χτες άκουσε για μια γνωστή μας γέννησε δίδυμα κ έρχεται κ μου λέει εσύ μαμά ποτέ θα γεννήσεις;;;;;;; εντάξει.... Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.... Σήμερα 26η μερα, άσπρα υγρά πονακια όλα προμηνυουν περίοδο. Ααα έκανα χθες ένα home test αρνητικό..... Ελπίζω να έχουμε ευχάριστα από εσας

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hope!!! είπε:

Εμένα πάλι ο γιος μου χτες άκουσε για μια γνωστή μας γέννησε δίδυμα κ έρχεται κ μου λέει εσύ μαμά ποτέ θα γεννήσεις;;;;;;; εντάξει.... Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.... Σήμερα 26η μερα, άσπρα υγρά πονακια όλα προμηνυουν περίοδο. Ααα έκανα χθες ένα home test αρνητικό..... Ελπίζω να έχουμε ευχάριστα από εσας

Αυτά τα άσπρα υγρά κι εμένα με ανησυχούν!!! Υπομονη κορίτσια θα γίνει το θαύμα κ για μας!!! Πάντως ο Δεκέμβριος δεν μας πήγε τόσο καλά όσο ο Νοέμβριος!!! Νομίζω δεν έχουμε πολλές ανακοινώσεις!!! Γιατί έτσι ρε κορίτσια? Όλες κάτι έχουμε αυτό τον μήνα!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Hope!!! είπε:

Κορίτσι μου να νιώθεις ευλογημένη και τυχερή που έχεις εστω και ένα παιδάκι και αφού έμεινες σίγουρα θα ξανά μείνεις. Ρωτα και μας που δεν έχουμε τιποτα προσωπικά παλεύω σχεδόν 5 χρόνια και έχω και μια παλινδρομη διδύμων στο ιστορικό μου!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Mellenaki είπε:

ωραια ολες Χριστουγεννιάτικη την περιμενουμε.... ωορρηξια ποτε ειχες ? σημερα αυριο ?

πως περιμενουμε ολες χριστουγεννα με διαφορετικες ημερες ωορρηξιας;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Κορίτσι μου να νιώθεις ευλογημένη και τυχερή που έχεις εστω και ένα παιδάκι και αφού έμεινες σίγουρα θα ξανά μείνεις. Ρωτα και μας που δεν έχουμε τιποτα προσωπικά παλεύω σχεδόν 5 χρόνια και έχω και μια παλινδρομη διδύμων στο ιστορικό μου!

1000 συγνώμη αλήθεια από καρδιάς.... Δεν είμαι αχάριστη ευγνωμωνω τον Θεό για τον άγγελο που μου χάρισε.... Κ επειδή τότε δεν βίωσα την αγωνία κ το άγχος ήρθε δώρο Θεού.... Τωρα σας νιώθω.... Ας με επιβεβαιώσει κ η @egw ας είναι το 2ο νιώθουμε την ίδια πικρία σε σημείο να μην χαιρόμαστε.... Σας εύχομαι σε όλες να νιώσετε σύντομα την μητρότητα.... 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Hope!!! είπε:

1000 συγνώμη αλήθεια από καρδιάς.... Δεν είμαι αχάριστη ευγνωμωνω τον Θεό για τον άγγελο που μου χάρισε.... Κ επειδή τότε δεν βίωσα την αγωνία κ το άγχος ήρθε δώρο Θεού.... Τωρα σας νιώθω.... Ας με επιβεβαιώσει κ η @egw ας είναι το 2ο νιώθουμε την ίδια πικρία σε σημείο να μην χαιρόμαστε.... Σας εύχομαι σε όλες να νιώσετε σύντομα την μητρότητα.... 

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους αρκεί να ήμαστε γερές και ήρεμες καμία φορά θέλει ηρεμία το πράγμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Hope!!! είπε:

κοριτσακι μου ακου με λιγο καταρχην απο τη στιγμη που επιασες παιδακι ναι θα κανεις και δευτερο

επισης θα συμφωνησω οτι οκ απογοητευομαστε νιωθουμε πικρα και οτι αλλο (αν και εγω εχω καποιους ενδοιασμους ακομη) 

αλλα αφωσιοσουν στο παιδακι σου χθες εγω ειχα στο μυαλο μου οτι κατι δεν παει καλα με το κυκλο μου εκανε κατι λοιπον   ο μικρος και με θυμβσε και μετα του φωναξα αρκετα και στεναχωρεθηκα και μαλιστα το καημενο το βραδυ μου ειπε δεν πειραζει που μου φωναζεις εγω παλι σε αγαπαω

μετα απο αυτο ταρακουνηθηκα δεν πρεπει να μη το χαιρομαστε πρεπει να χαλαρωσουμε και θα ερθει και το μωρο

απλα το πιο σπαστικο για εμας ειναι οταν μας λενε αντε καντε κι αλλο θεωρωνττας οτι ευκολα θα ερθει αφου ηρθε το πρωτο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mellenaki είπε:

Τι λετε ?? Να κανω κ ενα πιο αργα να δω αν θα βγει πιο έντονο?? 

20181211_123457.jpg

Και μένα το ίδιο με το δικό σου είναι. Τώρα που το έκανα. Οπότε θα καμω κ ένα αύριο περίπου την ίδια ώρα και βλέπουμε... ❤️ Αν είναι λιγότερο παει να πει πως έγινε. Αν είναι πιο θετικό οκ. Οπότε σίγουρα επαφές αύριο μεθαύριο θα προσπαθήσω. 

Δημοσίευση

@lactaki νομίζω η @Maroulli είναι στην αναμονή, δεν ξέρω ποια άλλη, είμαστε πολλές!

@Σταυρι @Hope!!! @egw η αλήθεια είναι ότι εμείς που έχουμε ήδη παιδάκια είμαστε σε καλύτερη θέση, γιατί ακόμη κι αν δεν έρθει δεύτερο, έχουμε ήδη βιώσει τη χαρά της μητρότητας. Η προσπάθεια για δεύτερο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει - κατ' εμέ - να "κλέβει χρόνο" από τα παιδάκια μας. Ας ζήσουμε αυτές τις στιγμές μαζί τους γιατί μια μέρα θα μεγαλώσουν κι εμείς θα κοιτάμε πίσω και θα λέμε "τι έζησα τελικά από την παιδική ηλικία του παιδιού μου;". Αυτό εννοείται ότι ισχύει και για τη δουλειά, για εμάς που είμαστε μαμάδες και δουλεύουμε ταυτόχρονα. 

Από την άλλη, βέβαια, ομολογώ ότι η προσπάθεια για δεύτερο με έχει αγχώσει αρκετά, θες γιατί είχα την παλίνδρομη, θες γιατί βλέπω οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδάκια και σκέφτομαι ότι θα ήθελα κι εγώ μια μεγάλη οικογένεια, και νομίζω ότι αυτή τη φορά, η αγωνία είναι μεγαλύτερη κι από την πρώτη φορά, για κάποιο λόγο που αδυνατώ να εξηγήσω. :)

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Χριστουγεννιατικο όλες μες την κατάθλιψη... ??????

δε γινεται καποια πρεπει να μην εχει να παρει το δωρο ποια θα ειναι τωρα,,,, μακαρι ολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...