Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σύγχρονες πρακτικές - ψυχική υγεία βρέφους

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αφήνω αυτο εδω να υπαρχει.. (αν κρινετε μπορειτε να το βαλετε σε καποιο αλλο topic αν νομιζετε οτι ταιριαζει καλυτερα..)

https://www.maxmag.gr/psychologia/sygchrones-praktikes-epizimies-sti-psychiki-ygia-tou-vrefous/?fbclid=IwAR1OoTQr0cKoK5Rk8ztGnHP3wL_0ANtkn7rOxOl_5fz-Pg_bxXqGMBREWRw

Δημοσίευση

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πως όλο το marketing γύρω από το βρέφος έχει στηθεί με σκοπό το "παρκάρισμα" του παιδιού για να βρει χρόνο ο μπαμπάς και η μαμά.. βλέπω διαφήμιση για relax και επικεντρώνεται σε αυτό..  υπνοσακοι το ίδιο σαν κεντρικό μήνυμα.. Είναι φοβερό ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα βρε κορίτσια πως τα υπολόγισε έτσι αυτός ο γιατρός και θα με στείλει για αυχενική 12+ εβδομάδων... Εντάξει μέσα στα όρια είναι αλλά εδώ ακούσει ότι καλύτερα βγαίνει η αυχενική 11+.  Πολλές βλέπω με κοριτσάκι το πρώτο! Έχει καμία αγοράκι να μας πει τι συμπτώματα είχε; 🤣
    • Δεν ξέρω ρε συ... Κι εμένα έτσι μου λένε... Εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω ακριβώς. Το μόνο που δεν έχω είναι αιματακι που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη, που άκουσα ότι αυτό συμβαίνει αν έχεις κορίτσι.  Θα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες 🤣
    • Χαίρομαι που και ο δικός σου είναι υπέρ του φυσιολογικού 😊  Μάλλον 20/12 έχω. Περιμένω την αυχενική να μάθω σίγουρα γιατί είναι λίγο πίσω σε μέρες σχετικά με την τελευταία μέρα περιόδου.
    • Το ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού είναι βασικό και ελπίζω να ισχύει!  Μαία εγώ ζήτησα από μια ομάδα του fb σχετική με το vback να μου συστήσουν. Αν μένεις Αθήνα να σου στείλω κι εσένα ονόματα. Γενικά νομίζω υπάρχει και σελίδα με ανεξάρτητες μαίες. Η μαία να ξέρεις κάνει όλη τη δουλειά στη γέννα κανονικά. Και αν συμφωνήσει και ο γιατρός σου θα σε ξεγεννησει αυτή εξολοκλήρου. Και αν είναι και δικτυωμενη θα σε συμβουλέψει και σε ποιόν γιατρό να πας.  Εγώ έκανα μεγάλη βλακεία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τη θεώρησα περιττή... Ακόμα θυμάμαι την διπλανή μου στο μαιευτήριο που γέννησε φυσιολογικά, με τι χαρά έλεγε "15 ώρες έκανα να γεννήσω και τις περισσότερες τις πέρασα στην μπάλα, πήγα στο κρεβάτι μονό για τις εξωθησεις. 3 φορές έσπρωξα και τέλος. Ούτε πόνους κατάλαβα πολύ, τους ανακούφιζε η μπάλα". 
    • Στην αυχενική δεν μου είπαν κάτι για ΠΗΤ... , είναι κάτι που εκείνη την ώρα δε το συζητήσαμε καθόλου... κ γω από το άγχος μου το ξέχασα τελείως αυτό να το ρωτήσω... Μετά στο χαρτί έγραφε επάνω την ΠΗΤ  την ίδια με αυτή που είχαμε υπολογίσει με περίοδο... κ μου έκανε και εντύπωση λέω α κοίτα δεν άλλαξε καθόλου... 😅 αλλα τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον απλά δεν την υπολόγισαν...? anyway τι να πω... θα ρωτήσω και το γιατρό ξανά...  με τις εβδομάδες..., ας πούμε σήμερα έκλεισα τις 15, άρα άρα 15 + 0, αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαι 15 εβδομάδων η 16 εβδομάδων? το ρωτάω για να καταλάβω για τις εξετάσεις πιο πολύ, όταν λένε από εβδομάδα 12 ας πούμε εννοούν 12 +1 η 11 +1? αυτά με τους πρωινούς προβληματισμούς μου, καλημέρα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...