Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός Νοέμβρης...

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Καλημέρα! Για την αρχή της εγκυμοσύνης το ξέρω. Είχα πάρει κι εγώ στην πρώτη μου κορουλα! 

Επίσης για να καταλάβω όσο παίρνεις την προγεστερονη δεν μπορείς να μεινεις έγκυος? ??

5 μέρες παίρνω σήμερα είναι η τελευταία μέρα. Όχι γιατί είναι η φάση μετά την ωορρηξια,στηννουσια.οποτε χωρίς ωάριο δεν γίνεται σύλληψη. Τώρα είμαι κάπου στη 50η ημέρα. Που να βρεθεί ωάριο. Η προγεστερονη είναι η ουσία όταν το ωάριο σπάει. Εμένα προφανώς δεν έσπασε έγινε πολύ κυστική. Κ δεν ανέβηκε τόσο πολύ η προγεστερονη έτσι ώστε να δώσει περίοδο.... Καλημέρα κορίτσι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η egw είπε:

δεν πιστευω τοσο να ισχυει αυτο μεερες ωορηηξιας τις ημερες που εμεινα εγκυος ημουν αγκαλια με γλυκα 

Ε καλά είναι γενικά ο τρόπο ζωής κ πως επηρεάζεται. Δεν λέμε για μια φορά. Κ αν υπάρχουν πολύκυστικες η όχι. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

5 μέρες παίρνω σήμερα είναι η τελευταία μέρα. Όχι γιατί είναι η φάση μετά την ωορρηξια,στηννουσια.οποτε χωρίς ωάριο δεν γίνεται σύλληψη. Τώρα είμαι κάπου στη 50η ημέρα. Που να βρεθεί ωάριο. Η προγεστερονη είναι η ουσία όταν το ωάριο σπάει. Εμένα προφανώς δεν έσπασε έγινε πολύ κυστική. Κ δεν ανέβηκε τόσο πολύ η προγεστερονη έτσι ώστε να δώσει περίοδο.... Καλημέρα κορίτσι!!! 

Εύχομαι καλή επιτυχία λοιπόν! !!!!!πάμε γερά από δω και πέρα! !!☺☺

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Έλα ντε και εγώ ακόμα το ψάχνω!!!1,5 χρόνο προσπαθούμε όλα καλά αλλά δεν έρχεται!!Να σου πω τη αλήθεια εγώ πλέον το συνήθισα και δεν στεναχωριέμαι Με την καινούργια χρονιά αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια και να προσπαθήσουμε και με άλλο τρόπο!Δεν το δέχομαι χωρίς να έχουμε πρόβλημα να μην κάνουμε μωράκι!!!❤️?

Μια χαρα τα λες!Την καλημερα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μου ηρθε σημερα 36η. Starr μαζι θα ειμαστε για τελος Δεκέμβρη αρχες Ιανουαρίου. ?????

Καλημερα!!!!Καλη αρχη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μου ηρθε σημερα 36η. Starr μαζι θα ειμαστε για τελος Δεκέμβρη αρχες Ιανουαρίου. ?????

Αχ τι ωραία θα χω παρεουλα... Κανείς κ εσυ κύκλους έτσι.. Πόσο σε καταλαβαίνω. Τουλάχιστον ήρθε μονη της.??? Η πήρες κάτι??? Θα πάρεις τεστ ωορρηξίας? 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αχ τι ωραία θα χω παρεουλα... Κανείς κ εσυ κύκλους έτσι.. Πόσο σε καταλαβαίνω. Τουλάχιστον ήρθε μονη της.??? Η πήρες κάτι??? Θα πάρεις τεστ ωορρηξίας? 

Μονη της ηρθε. Θα παρω τα home test.? κ θα γιβει χαμος.......

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

???? Έτσι μπράβο.. Εγώ λέω να μην πάρω αλλά κ παλο χαμός θα γίνει.. Σκέφτομαι επειδή θα καθαρίσει κ θα είναι οκ με ορμόνες αυτός ο κύκλος εφόσον πήρα εξωτερικά. Οπότε ελπίζω στις συχνές επαφές... 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Χαχαα κ εγώ τα παρήγγειλα κ περιμένω..είμαι στην 4η μέρα περίοδου.. παμε δυναμικά αυτό το μήνα να ανέβει κ η ψυχολογία μας που θα έρθουν γιορτινες μέρες...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

???? Έτσι μπράβο.. Εγώ λέω να μην πάρω αλλά κ παλο χαμός θα γίνει.. Σκέφτομαι επειδή θα καθαρίσει κ θα είναι οκ με ορμόνες αυτός ο κύκλος εφόσον πήρα εξωτερικά. Οπότε ελπίζω στις συχνές επαφές... 

Μπραβο θα κανουμε χαμο!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Χαχαα κ εγώ τα παρήγγειλα κ περιμένω..είμαι στην 4η μέρα περίοδου.. παμε δυναμικά αυτό το μήνα να ανέβει κ η ψυχολογία μας που θα έρθουν γιορτινες μέρες...

Ναι λογο εορτών θα εχουμε κ καλύτερη διαθεση Καλη μας επιτυχια κ να γινει χαμουλης! ??

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ευχομαι το 2019 να μη κουμπώνει σε καμία το τζιν της...??

?? Καλημέρα ? ! οτι δεν θα κουμπωνει ειναι σιγουρο..!! Ας ελπισουμε να ειναι λογο εγκυμοσυνης κ οχι λογο γλυκων (μελομακαρονα , κουραμπιεδες, σοκολατες... )  ?!!! Εγω εφτιξα ηδη την πρωτη δόση μελομακαρονα κ την εχουμε φαει κι ολας...[smilie=evil5.gif]

Δημοσίευση

Κοριτσια sos!!!!!! Χθες βραδυ δεν αντεξα και 26η μερα που ημουν χθες εκανα τεστ το βραδυ και ηταν αχνο αρκετα αλλα θετικο!!(πρωτη φορα το βλεπω) σημερα 27η μερα εκανα το πρωι και βγηκε παλι πολυυυ αχνο θετικο! Τι να κανω τι προτεινετε;;; Οπως καταλαβαινετε δεν ξερω να χαρω η οχι;;; Την δευτερα περιμενω να αδιαθετησω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κορτας είπε:

Κοριτσια sos!!!!!! Χθες βραδυ δεν αντεξα και 26η μερα που ημουν χθες εκανα τεστ το βραδυ και ηταν αχνο αρκετα αλλα θετικο!!(πρωτη φορα το βλεπω) σημερα 27η μερα εκανα το πρωι και βγηκε παλι πολυυυ αχνο θετικο! Τι να κανω τι προτεινετε;;; Οπως καταλαβαινετε δεν ξερω να χαρω η οχι;;; Την δευτερα περιμενω να αδιαθετησω...

Τα τεστ ηταν τα πρωιμης ανιχνευσης clearblue

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Τα τεστ ηταν τα πρωιμης ανιχνευσης clearblue

Συγχαρητήρια Κορτας! Τι ευχάριστα νέα! Με το καλό! Θα κλείσει υπέροχα ο μήνας λοιπόν! Με το καλό να κάνεις χοριακη να μας πεις! Θα πας σήμερα? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η levanda είπε:

Συγχαρητήρια Κορτας! Τι ευχάριστα νέα! Με το καλό! Θα κλείσει υπέροχα ο μήνας λοιπόν! Με το καλό να κάνεις χοριακη να μας πεις! Θα πας σήμερα? 

Δεν ξερω.. να παω;;;; Η οχι;;; Η πρεπει να περιμενω μεχρι τη δευτερα που ειναι η αναμενομενη περιοδος;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Μπράβο! Με το καλο μια μεγάλη χοριακη!Να πας γ χοριακη.Θα δειξει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...