Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός Νοέμβρης...

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 5:45 ΜΜ, ο/η earrp είπε:

Σε ευχαριστώ αλλα δεν το πιστεύω 

Το στήθος μου είναι Κόμπε έχω τα πονακια σιγά σιγά όπως κάθε φορά πριν αδιαθετισω! Δεν την παλεύει το σώμα μου νομίζω! Και έχω 37.5 όλη μέρα σήμερα το κοίταζα να δω πότε θα πέσει από περιέργεια! 

Expand  

Θα δεις πως θα πάει με την θερμοκρασία και αν έχεις καθυστέρηση κάνε κανένα τεστάκι. Εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 5:38 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι θα είναι θετικό... Αύριο μπαίνω στην 5η εβδομάδα, αλλά θέλω να περάσει και αυτήν για να κανω το τεστ γιατί φοβάμαι για βιοχημικη ξανά... Φιλισιν έπαιρνα και στην προσπάθεια αλλά μου τα σταμάτησε όταν ξεκίνησα τα ινοφερτ... Αλλά τώρα δεν θυμάμαι αν μου είπε ένα την ημέρα ή δύο.... 

Expand  

Ενα παίρνεις την ημέρα. 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 5:40 ΜΜ, ο/η earrp είπε:

Κορίτσια γειά σας και από μένα! 

Έχω μια απορία σχετικά με θερμοκρασία! 

Εγω ειχα 37.1 από την 17 ημέρα 

Και σήμερα 25 μέρα έχω 37.5 

Είναι φυσιολογικό? 

Έχει τύχει σε κάποια από εσάς? 

Σε 5 μέρες περιμένω περίοδο! 

Expand  

Κορίτσι μου πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου..  Μακάρι να είναι κάτι καλό όλο αυτό. Εγώ από θερμοκρασίες χάλια. 36,2..... 25η ημέρα... 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 5:51 ΜΜ, ο/η paradisebird είπε:

Θα δεις πως θα πάει με την θερμοκρασία και αν έχεις καθυστέρηση κάνε κανένα τεστάκι. Εύχομαι τα καλύτερα.

Expand  

Την Παρασκευή περιμένω να αδιαθετισω! Θα δω πως πάει??

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:22 ΜΜ, ο/η Κορτας είπε:

Κοριτσια εγω στις 23/11  προκειται να ταξιδεψω με αεροπλανο. 11/11 εχω ωορρηξια συμφωνα με το κινητο. Εααααν εχει γινει συλληψη... ααααν... λετε να υπαρχει προβλημα;; Ευχαριστω

Expand  

Όχι φυσικά.... Δνε υπάρχει θέμα... 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 5:59 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσι μου πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου..  Μακάρι να είναι κάτι καλό όλο αυτό. Εγώ από θερμοκρασίες χάλια. 36,2..... 25η ημέρα... 

Expand  

Μακάρι να είναι! θα δω Παρασκευή περιμένω περίοδο! 

Έχεις σκέφτει να πάρεις καινούργιο θερμόμετρο μήπως είναι χαλασμένο! 

Εγω πήγα καi πήρα καινούργιο όταν άρχισα να μετράω θερμοκρασία! 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:26 ΜΜ, ο/η earrp είπε:

Μακάρι να είναι! θα δω Παρασκευή περιμένω περίοδο! 

Έχεις σκέφτει να πάρεις καινούργιο θερμόμετρο μήπως είναι χαλασμένο! 

Εγω πήγα καi πήρα καινούργιο όταν άρχισα να μετράω θερμοκρασία! 

Expand  

Τι να πω δεν ξέρω. Είναι ο πρώτος μήνας που μετράω από το στόμα.... Ε και πάλι ωορρηξια είχα 35,8. Οπότε. Έχει αυξηθεί 0,4... Κάτι είναι κι αυτό... Αλλά μια νιώθω ότι κρυώνω μια σκάω από την ζέστη. Μια πονάω χαμηλά. Χθες είχα αριστερά στο στήθος πόνο. Κ πολλά υγρά.. Αυτά τα υγρά πάλι αυτό το μήνα δεν ξέρω που τα χω βρει. Δνε πίνω κ νερά γενικά... 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:19 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Κορίτσια έκανα.... Το predictor early αλλά βγήκε αρνητικό... Οπότε μάλλον δεν είμαι.. . Θα ξανακάνω ακόμη ένα το πρωί... Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος? 

Expand  

Κορίτσι μου μπορεί να είναι νωρίς ακόμη δώσε χρόνο για καθυστέρηση και αν δε σου έρθει ξανά κάνε στην καθυστέρηση

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:39 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Κορίτσι μου μπορεί να είναι νωρίς ακόμη δώσε χρόνο για καθυστέρηση και αν δε σου έρθει ξανά κάνε στην καθυστέρηση

Expand  

Έχω ήδη καθυστέρηση αρκετές μέρες.... Δεν ξέρω αν επηρεάζει επειδή ήπια γάλα...  

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:42 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Expand  

Όχι δεν επηρεάζει. Αρκεί να μην είχες πάει ξανά τουαλέτα πριν 2 ώρες. 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:22 ΜΜ, ο/η Κορτας είπε:

Κοριτσια εγω στις 23/11  προκειται να ταξιδεψω με αεροπλανο. 11/11 εχω ωορρηξια συμφωνα με το κινητο. Εααααν εχει γινει συλληψη... ααααν... λετε να υπαρχει προβλημα;; Ευχαριστω

Expand  

Κοιριτσι μου κανένα πρόβλημα εγώ σκεφτόμουν μήπως κουνάει την ωορρηξία και ακόμη και αυτό δε γίνεται.στο γιο μου από οκτομβριο μέχρι Δεκεμβρίο είχα κάνει τρία ταξίδια κάπου σε εκείνη τη περίοδο είχε γίνει σύλληψη. Και όλα καλά μετά συνέχισα να ταξιδεύω μεχρι εφτά μηνών και μετά πριν γίνει ο μικρός σαράντα ημερών χιχι οπότε κανένα πρόβλημα .

Εμένα αυτή τη φορά η ωορρηξία μάλλον θα γίνει στο αεροπλάνο 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:42 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Expand  

Α σε μπερδεψα Με την άλλη κοπέλα αν είναι τότε κάνε ένα το πρωί 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:52 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Τώρα και εγώ μπερδεύτηκα.... Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος? 

Expand  

Κατερινα μου,εγώ όταν είχα κάνει το  predictor early είχε δείξει θετικό 6 μερες πριν την καθυστέρηση με βραδινα ουρά. Άσχετο αν τελικά κατέληξε σε βιοχημικη κυηση. Παρόλα αυτά αν θες να είσαι τελείως σίγουρη κάνε άλλο ένα με πρωινά ουρά. Εκείνο δεν πιστεύω να βγει λάθος. 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:56 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Ε ναι κανονικά πρέπει να μην έχεις παει.. Αλλά έχεις κ πολλές μέρες καθυστέρηση νομίζω. 

Expand  

2 μέρες από τον μεγαλύτερο και 6 από τον μικρότερο κύκλο.... Παίζει ρόλο αν τι έχεις αφήσει παραπάνω στα ούρα από τα 5 Δευτέρα που λέει? 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 6:52 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Τώρα και εγώ μπερδεύτηκα.... Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος? 

Expand  

Κοίτα κανονικά με τη καθυστέρηση έπρεπε να δείξει 

Πόσες μέρες έχεις;

Αλλά ξέρω πολλές κοπέλες που ήταν και το τεστ δεν έδειξε 

Οπότε η κάνεις δεύτερο και μετά περιμένεις μια δυο μέρες ακόμη και αν δεν έρθει πας για χοριακη γ πας αμέσως για χοριακη 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 7:05 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Κοίτα κανονικά με τη καθυστέρηση έπρεπε να δείξει 

Πόσες μέρες έχεις;

Αλλά ξέρω πολλές κοπέλες που ήταν και το τεστ δεν έδειξε 

Οπότε η κάνεις δεύτερο και μετά περιμένεις μια δυο μέρες ακόμη και αν δεν έρθει πας για χοριακη γ πας αμέσως για χοριακη 

Expand  

6 μέρες από τον μικρότερο κύκλο και 2 από τον μεγαλύτερο.... Ίσως τα τεστ δεν είναι για μένα.... 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 7:04 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

2 μέρες από τον μεγαλύτερο και 6 από τον μικρότερο κύκλο.... Παίζει ρόλο αν τι έχεις αφήσει παραπάνω στα ούρα από τα 5 Δευτέρα που λέει? 

Expand  

Όχι δεν παίζει. Εγώ πάντως θα το θεωρούσα αρνητικό.. Τώρα τι να σου πω.. Αν δεν σου έρθει ξανά κάνε ένα την Τετάρτη. Αλλιώς πήγαινε στο γυναικολόγο να σου δώσει χάπια για να σου έρθει περίοδος. 

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2018 at 7:10 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Όχι δεν παίζει. Εγώ πάντως θα το θεωρούσα αρνητικό.. Τώρα τι να σου πω.. Αν δεν σου έρθει ξανά κάνε ένα την Τετάρτη. Αλλιώς πήγαινε στο γυναικολόγο να σου δώσει χάπια για να σου έρθει περίοδος. 

Expand  

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που τελικά κατέληξε σε βιοχημικη είχα 6 αρνητικά τεστ.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συνήθως κορίτσι μου σε μια αποβολή λένε τυχαίο γεγονός παρ' όλα αυτά εμένα η δικιά μου με είχε στείλει σε αιματολόγο να τα ψαξω όλα και στην επόμενη που δυστυχώς πάλι δεν προχώρησε έκανα αντιπηκτικές. Δηλαδή ναι μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός μπορεί και όχι. Για μένα αν θες να νιώθεις ασφάλεια περίμενε να σου ρθει περίοδος μια φορά παρε και τη γνώμη αν θες ενός αιματολογου η ενός άλλου γυναικολόγου για να νιώθεις ήρεμη. Και μετά μπείτε πάλι στη διαδικασία για εγκυμοσύνη. 
    • Κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικές οι μαυρίλες που νιώθεις..όλες μας τα έχουμε περάσει και τα περνάμε...άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει και να το αποβάλλει, έτσι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου πιο γρήγορα. Ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ τις δοκιμασίες που μας βάζει και τον λόγο που το κάνει..και στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.. Μη ξεχνάς άλλωστε μετά από κάθε καταιγίδα, έρχεται το 🌈...έτσι θα έρθει και σε μας το δικό μας 🌈.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..❣️
    • Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ είχα δέκα από εξωσωματικες και είκοσι από εγκυμοσύνη😂😁😁😁 έχω χάσει σε ένα χρόνο και κάτι τα 24. Τα πρώτα έφυγαν εύκολα μόνα τους αλλά για τα υπόλοιπα έχω βάλει στη ζωή μου τη θερμιδομετρηση.  Γυμναστήριο δεν προλαβαίνω, περπάτημα ελάχιστο, οπότε έπρεπε απλά να μειώσω τις θερμίδες. Κατέβασα το yazio και καταχωρω τις θερμίδες που καταναλώνω.  Χάνω εννοείται πολύ πιο αργά καθώς συνήθως τις ξεπερνάω αλλά τρώω τα πάντα και έχω έναν έλεγχο. Έχασα σε τέσσερις μήνες μόνο πέντε κιλά αλλά χωρίς στέρηση. Μόλις γυρίσεις στη δουλειά θα γίνει πιο εύκολη η απώλεια.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, όπως το έγραψες,η ηλικία είναι ένα θέμα. Στη θέση σου αν έκανα βλαστοκύστες στη διέγερση δεν θα πήγαινα σε φυσικούς αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Εγώ παρότι δεν είχα καλή ανταπόκριση κι έκανα ένα ή δύο έμβρυα, οι φυσικοί δεν μου ταίριαξαν, ανέβαινε απότομα μία ορμόνη ενώ το ωάριο ήταν ακόμα ανώριμο, κάτι τέτοιο. Οπότε με τις ορμόνες ήταν πιο ελεγχόμενο. Αν έχεις υπομονή κι αποθέματα δοκίμασε δύο τρεις φυσικούς καθώς ο ένας δεν είναι ενδεικτικός.
    • Καλησπέρα κοριτσι μου! Εμένα με βοήθησε πολύ τ εντατικο περπάτημα. Κ γω ειχα 2 μωρα με 21 μηνες διαφορά κ στο 2ο ζορίστηκα να χασω τ κιλα π πήρα, ειχα παρει μολις 12 αλλά μετά τον τοκετο κτλ μ ξέμειναν 5 6 π δ μπορούσα να χάσω με τίποτα. Ξεκινησα λοιπόν κάθε μέρα να περπαταω για μια ώρα. Εντατικά. Σαν να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου. Απο πάντα περπατουσα αλλά με 2 μωρα μ ήταν δύσκολα. Κοιμιζα τ μεσημέρι τη μεγάλη π ήταν 2 και, τ μωρο στο καροτσι κ περπάτημα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...