Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συμφωνώ κι εγώ αν δεν μου είχαν δώσει λίκνο δεν θα είχα πάρει γιατί είναι πραγματικά για λίγο, όσο και να το χρησιμοποιήσεις!
    • Ααααχ θα τρελαθώ, νιώθω ακριβώς το ίδιο και πραγματικά νομίζω ότι νιώθω το κεφάλι να εξέχει και κατουραω κι εγώ πλάγια 😂😂😂😂
    • Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ λίκνο. Το πρώτο μήνα που είναι ακόμα μινιατουρα την βγάζανε στη καλαθούνα (έτσι δηλαδή όπως το έφερνα από το νοσοκομείο) και μετά επειδή ψήλωνε το μωρό από τον 2ο μήνα το έβαζα κατευθείαν στο κρεβατάκι του το οποίο η΄ταν ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι μας.
    • αυτό το βάρος και οτι πηγαινει το μωρό προς τα κάτω το νιώθω κι εγώ! Επίσης όταν πάω τουαλέτα να ουρήσω είναι λίγο περίεργο το όλο θέμα δε ξέρω πως να το περιγράψω.. αλλά νιώθω σαν να έχουν "ανοίξει" τα πάντα απο κάτω κ το βάρος το νιώθω πιο έντονα λες και θα φ΄΄υγει εκείνη τη στιγμή! Και όλο αυτο με δυσκολευει να ουρήσω και κάνω λίγο πλάγια για να ρίξω το βάρος αλλού και να μη το νιώθω κάτω στο κόλπο!! Πλάγια κατουράω και πιο εύκολα πλέον!! Τι να πω ρε κορίτσια.. δε ξέρω.. 
    • Καλημέρα! Η κόρη μου πάντως μια χαρα κοιμόταν στο λίκνο μέχρι και τον 7ο -8ο. Δεν είναι τόσο ότι δεν χωράνε όσο ότι σηκώνονται. Εγώ το είχα κολλητά με το κρεβάτι μας και από την άλλη τοίχο, οπότε δεν είχε κίνδυνο...φυσικά με επίβλεψη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...