Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια εγώ το φοβάμαι...έχουμε ξεκινήσει με αλεσμένα πολύ αλεσμένα θα έλεγα 🫣🤣 ο άντρας μου θέλει να δοκιμάσουμε και τα κομματάκια αλλά έχω ενδοιασμούς κυρίως επειδή στα γεύματα θα είμαι μόνη μου και μόνο στην ιδέα να πνίγει έστω και στιγμιαία αγχώνομαι πολύ!!
    • Κορίτσια εγώ έχω απορία..! Θα εφαρμόσει καμία τη μέθοδο με τα κομμάτια στις στερεές τροφές ή δίνετε/ θα δώσετε αλεσμένα;  Εγώ σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω στερεές και το σκεφτόμουν αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ! 
    • Πάντως θα αλλάξει η ώρα τον Μάρτιο οπότε το 8 θα γίνει 9!  Αλλά και το 10 θα γίνει 11! Έχω χρόνο να το προσαρμοσω!
    • Το Φένια είναι υποκοριστικό, συνήθως του Θεοφανία και του Γαρυφαλλιά. Το Ιόλη είναι ένα ωραιότατο αρχαιοελληνικό όνομα- ήταν η κόρη του βασιλιά Ευρύτου την οποία ερωτεύτηκε ο Ηρακλής. Το τι αρέσει στον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό. Άλλωστε, στο όνομα δίνει ψυχή η προσωπικότητα του ανθρώπου που το φέρει. Τελείως υποκειμενικά λοιπόν, προτιμώ το Ιόλη. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε!
    • Πολύ προσωπικό θέμα για να απαντήσουν μια χούφτα άγνωστοι αλλά αφού ζητάτε τη γνώμη μας και εγώ Ιόλη δαγκωτο! 😛
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...