Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δυστυχώς ηταν πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη!!!  Ναι έτσι νιώθω και εγώ, πως δεν έχει χώρο πια και απλά προσπαθεί πια να βολευτεί. Πιστεύω όντως πως θα μιλήσουμε για τον τοκετό την άλλης Παρασκευή γιατί θα πρέπει να είμαστε Αθήνα νωρίτερα 
    • Καλή χρονιά κορίτσια!!! Με υγεία εύχομαι να σας βρήκε το νέο έτος γιατί πολλές ιώσεις βλέπω αυτές τις μέρες... μίλησες και με τον γιατρό σου;; τι σου είπε;;μια φίλη μου είχε κάνει πιο σύντομα καμπύλη, ωστόσο δεν θυμάμαι πόσο νωρίτερα... μην αγχώνεσαι εφόσον σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι είναι όλα οκ! θα είναι όλα υπό έλεγχο για να στο λένε !!   Σε εμάς δόξα το θεό μας είπε ο εμβρυομητρικός ότι όλα είναι μια χαρά και πως μπορούμε να φύγουμε ήσυχοι από εκεί, να φάω ότι θέλω και να τα πούμε στο doppler στις 32 περίπου εβδομάδες... μας είχε αρκετή ώρα φυσικά, γιατί ως γνωστόν ο κύριος έκανε νάζια και ενώ τα είχαμε δει όλα τέλεια, στο τέλος δεν άφηνε τον γιατρό να δει με περισσότερη προσοχή την καρδούλα του, στην αρχή ανησύχησα, αλλά έβλεπα ότι δεν γυρνούσε και κατάλαβα πως ήταν ανάποδα από αυτό που τον ήθελε και τον "ενοχλούσε" να γυρίσει χαχαχα Φυσικά δεν μας έκανε την χάρη να τον φωτογραφίσουμε , δεν έχουμε καμία νορμάλ τρισδιάστατη φωτογραφία ακόμη... πολύ δύσκολος ο τύπος... Ανυπομονώ να δω την φατσούλα του μάνα είμαι κι εγώ...
    • Κορίτσια καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας! Θέλω τη γνώμη σας...  Ποιο από τα δύο στυλ θα αγοράζεται για το μαιευτήριο σε νυχτικό?  
    • Ναι ναι έχω χρόνο απλά έχω το άγχος μην θέλει να έρθει πιο νωρίς ο μικρός και δεν έχω τίποτα έτοιμο!! Την Δευτέρα έκανα μια ακόμα κουβέντα με την γιατρό μου και μου είπε ότι πάμε για τις 40 εβδομάδες κανονικά μιας και δεν βλέπει κάποιο λόγο για πιο νωρίς!! 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας!! Τέτοιες μέρες είναι ακόμα πιο βαρύ το πένθος!!  Για τις κινήσεις του μωρού νομίζω ότι είναι λογικό!! Και ο δικός μου άλλαξε πολύ το μοτίβο του! Πλέον δεν κουνιέται ολόκληρος μιας και δεν έχει χώρο αλλά τεντώνετε πολύ με αποτέλεσμα να κλοτσαει!! Κατά τα άλλα όχι σε καμία περίπτωση δεν τον νιώθω να κουνιέται ολόκληρος!! Στις 35 εβδομάδες που θα πας σίγουρα θα μιλήσετε και για την γέννα γιατί από ότι θυμάμαι είστε πολύ μακρυά από τον γιατρό!! Όποτε θα κάνετε κάποιο πλάνο φαντάζομαι!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...