Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο Ελενακι μου είναι το καλύτερο δώρο αυτό ❤️❤️❤️ ελέγξατε βάρος;; Τι σου είπε ο γιατρός σου; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; 😊
    • Το μπούκωμά του νομίζω δε θα φύγει όσο είναι χειμώνας. Έχω διαφορά θερμοκρασίας από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα κι ενώ όλη μέρα είναι καλά το ξημέρωμα ρουθουνιζει. Έχω πάρει το tonimer baby κ του το βάζω στη μύτη πρωί κ βράδυ κ τον μαλακώνει κ του διαλύει τη βλέννη. Δοκίμασε το! Μας το είπε ωριλας κ ρώτησα κ τον παιδίατρο κ μου λέει έχει γλυκερίνη και βοηθάει! Κ όταν είναι πολλή δύσκολη η κατάσταση τις ρουφάω με τον αποστακτήρα κ κάπως ανοίγει. Χειροτερεύει ξανά η κατάσταση μετά το μπάνιο την επόμενη μέρα. Και του αρέσει τόσο πολύ!! Μας γεμίζει παντού νερά 🏊‍♀️🛀🫧.
    • Μεγαλη αγκαλια, τιποτα αλλο. 💛
    • Χρύσα μου μόλις γύρισα από Nst και έναν γρήγορο υπέρηχο!! Είναι όλα τέλεια! Τα αμνιακα επανήλθαν στο φυσιολογικό,επομένως από ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να γεννήσω νωρίτερα!!!🙂🙏Το δώρο μου,ήρθε πριν την αλλαγή του χρόνου! Εύχομαι κι εσύ να έχεις γρήγορα θετικά νέα!!!!
    • Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!! Εύχομαι με το καλό το μωράκι σου και να πάνε όλα καλά. Δυστυχώς κι εγώ δε γνωρίζω καθολου.Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσεις με το μαιευτήριο που σε ενδιαφέρει για να σε ενημερώσουν σχετικά με τα κόστη.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...