Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σήμερα θα μαγειρέψω....

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η stasa199 είπε:

Δεν τα τρώει τα φασολάκια και τον προσέχω!!!χαχαχαχαχα ειδικά μέρες όπως σήμερα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ του κάνω περιποιημένο φαγητακι!!!

Όταν με το καλό γεννήσεις κοίτα να τον μάθεις να τα τρώει όλα! Γιατί θα δυνοπαθήσεις να μαγειρέυεις 3 διαφορετικά φαγητά όταν θα κάνεις φαγητό και για το παιδάκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η stasa199 είπε:

Δεν τα τρώει τα φασολάκια και τον προσέχω!!!χαχαχαχαχα ειδικά μέρες όπως σήμερα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ του κάνω περιποιημένο φαγητακι!!!

Εύγε!!!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σήμερα το βράδυ ο άντρας μου ετοίμασε λόγω της σαρακοστής σάντουιτς με νηστίσιμο κασέρι, ντομάτα και μουστάρδα. Πολύ νόστιμα. Έβαλε όμως αρκετή μουστάρδα και κάηκε το στομάχι μου. Νιώθω σαν δράκος που θα βγάλει φλόγες από το στόμα. 

dino-drache-schokoladenfigur_600x600.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Εγώ εκανα λουκανικα με πράσα καλά θεϊκό φαγητό

Αχ οντως πολυ ωραιοααααΌσο τα ζηλεύω τα λουκάνικα φοβάμαι να τα φάω!με τσακίζουν μετά και φοβάμαι για εμετούς!Καλά για καουρες δεν το συζητώ!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, καλημέρα! Σήμερα για μεσημεριανό θα φάω μάλλον τοστ γιατί μόλις σχολάσω φεύγουμε για εξοχή και το βράδυ θα έχει κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες τηγανητές! Νηστέυουμε όπως βλέπετε! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα! Σήμερα για μεσημεριανό θα φάω μάλλον τοστ γιατί μόλις σχολάσω φεύγουμε για εξοχή και το βράδυ θα έχει κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες τηγανητές! Νηστέυουμε όπως βλέπετε! 

Ωραία που θα πάτε στην εξοχή και ωραίο φαγητό θα φάτε το βράδυ!!!!Ούτε εμείς νηστευουμε...δεν πειράζει!ας φάμε χωρίς τύψεις φέτος!!!????

Εμείς θα φάμε τηγανιά Σήμερα!ζήτησε ο άντρας μου οπότε θα του κάνω!Έχουμε μέρες να φάμε τηγανητά!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακαρόνια με κιμά σόγιας και τυρί σόγιας.. πρώτη φορά κάνω κιμά σόγιας.. ωραίο βγήκε. 

Δεν έχω κάνει ποτέ γιατί με απείλησε ο άντρας μου ότι αν το καταλάβει δεν θα με εμπιστεύεται !!χαχαχαχα βέβαια του είπα ότι υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει και μου είπε σε παρακαλώ μη μου το κάνεις!!!!??????

Δημοσίευση

αα εμένα ήταν θετικός ευτυχώς... Γενικά μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούριες γεύσεις.. πάντως αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις... Ίσως σου φανεί λίγο άνοστο.. Σαν να ξέχασες να βάλεις κάτι μέσα..

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

αα εμένα ήταν θετικός ευτυχώς... Γενικά μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούριες γεύσεις.. πάντως αν δεν το ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις... Ίσως σου φανεί λίγο άνοστο.. Σαν να ξέχασες να βάλεις κάτι μέσα..

Ναι σαν να ξέχασες να βάλεις κιμά ?????

Δημοσίευση
στις On 29/3/2019 at 11:40 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Μακαρόνια με κιμά σόγιας και τυρί σόγιας.. πρώτη φορά κάνω κιμά σόγιας.. ωραίο βγήκε. 

Αν κατάλαβα σωστά νηστεύετε και εσείς. Έχω κάνει κι εγώ κιμά σόγιας και δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τον κανονικό κιμά. Απλά εμένα με πειράζει στο έντερο και δεν κάνω συχνά!

Σήμερα έφτιαξα φασολάκια λαδερά!

Δημοσίευση
στις On 30/3/2019 at 12:55 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Αν βάλεις στη σάλτσα ντομάτας αρκετά μυρωδικά δεν είναι άνοστος. Επίσης βάζω καροτάκι ψιλοκομμένο και κρεμμυδάκι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...