Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ


MARSOTI

Recommended Posts

το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ειναι σε ποσιμη μορφη και οχι σε ενεσιμη.Ειναι το πρωτο εμβολιο που καναμε και δεν εχει καμια απολυτως παρενεργεια!Μη φοβασαι τιποτα λοιπον.Να σημειωσω οτι πρεπει να γινει στους πρωτους 6 μηνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marsoti mou kalimera...emeis den to kaname ayto to embolio......giati i paidiatros mas eipe oti den to thewrei simantiko kai oti den pianei gia oles tis morfes gastrenterintidas...kapws etsi to eixe pei nomizw;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμείς δεν το κάναμε αυτό το εμβόλιο! Ο παιδίατρος μας είπε ότι είναι προαιρετικό, δεν πιάνει όλες τις μορφές της γαστρεντερίτιδας και ότι δεν το θεωρούσε απαραίτητο! Μας είπε ότι σπάνια αλλά υπάρχει η περίπτωση εγκολεασμού, η οποία απαιτεί χειρουργείο στο χοντρό έντερο !!!!!

Θεωρήσαμε και εμείς ότι από τη στιγμή που δεν καλύπτε όλες τις μορφές γαστρεντερίτιδας και έχει αυτή ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ παρενέργεια (το "σπάνια" δεν μας λέει τίποτα εμάς), να μην το κάνουμε στη μπέμπα....

γιατί η πιο σοβαρή μορφή γαστρεντερίτιδας περνάει με ...ορό και όχι χειρουργείο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον αναφέρεσαι στο Rotarix που καλύπτει το βρέφος από τη γαστρεντερίτιδα από ροταροϊό. Εμείς το κάναμε (κάνουμε όλα τα εμβόλια που υπάρχει δυνατότητα, ακόμη και τα προαιρετικά!) και δεν παρουσιάσαμε καμία απολύτως παρενέργεια. Αυτό από το οποίο ουσιαστικά σε προφυλάσσει είναι η συγκεκριμένου τύπου γαστρεντερίτιδα η οποία δεν είναι εν δυνάμει θανατηφόρα (όπως οι ασθένειες για τις οποίες είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια) αλλά από την αφυδάτωση που φέρνει αυτή η ίωση. Γίνεται σε δύο δόσεις και είναι πόσιμο εμβόλιο. Εμείς δε, το συνδυάσαμε στην ίδια επίσκεψη με κάποιο άλλο εμβόλιο (υποχρεωτικό, ενέσιμο) και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...