Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ομοιοπαθητικος για υπογονιμοτητα γνωρίζετε?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω ακόμα πώς λειτουργεί... Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία κάποιον ομοιοπαθητικο που να εξειδικευεται σε περιπτώσεις υπογονιμοτητας στην Θεσσαλονίκη. αν κάποια έχει δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο θεραπείας και αν είχε αποτέλεσμα... Ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Butterfly88 είπε:

Γειά σας είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω ακόμα πώς λειτουργεί... Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία κάποιον ομοιοπαθητικο που να εξειδικευεται σε περιπτώσεις υπογονιμοτητας στην Θεσσαλονίκη. αν κάποια έχει δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο θεραπείας και αν είχε αποτέλεσμα... Ευχαριστώ 

Εγώ πάντως που κάνω ομοιοπαθητική 3 μήνες τώρα για την βελτίωση ποιότητας των ωαρίων έχουν δει διαφορά και στην ποιότητα και στην ποσότητα, απλά μένω Αθήνα και δεν ξέρω κάποιον Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση
στις On 22/10/2018 at 2:47 ΜΜ, ο/η satya είπε:

Εγώ πάντως που κάνω ομοιοπαθητική 3 μήνες τώρα για την βελτίωση ποιότητας των ωαρίων έχουν δει διαφορά και στην ποιότητα και στην ποσότητα, απλά μένω Αθήνα και δεν ξέρω κάποιον Θεσσαλονίκη

Ευχαριστώ πολύ satya και μόνο που μου απάντησες! Είναι ενθαρρυντικο! ? Τα καλύτερα εύχομαι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...