-
Απαντήσεις
-
Από Elk · Δημοσίευση
Χαχαχα των άλλων πάντα μας φαίνεται πως περνάει γρήγορα 😂 Εγώ τώρα περιμένω να περάσουν αυτές οι 3 βδομάδες να πάω για αυχενική να είναι όλα καλά να μπορέσω να το πω στους γονείς μας μπράβο σας που πάτε για vback εμένα ούτε λόγος (στην δευτερη ) δεν με πήγαιναν και τον εμβρυολογο που ρώτησα ήταν αρνητικός τον γυναικολογο σε δημόσιο κιόλας δεν τόλμησα καν να το ρωτήσω -
Από Mantarini · Δημοσίευση
Πίστεψε το γιατί σε λίγο θα είσαι τριτεκνη!! Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα σε έναν παθολόγο εδώ στο νησί γιατί έχω έντονο βήχα, του είπα ότι είμαι έγκυος και με ρώτησε ποιος είναι σε σειρά και του λέω το δεύτερο... Μου λέει του χρόνου σε περιμένω στο τρίτο για να σε γράψω στο σύλλογο τριτεκνων που έχουμε.. λέω γιατρέ σε ευχαριστώ αλλά το μαγαζί έκλεισε, αν ήμουν πιο μικρή ίσως το σκεφτόμουν. -
Από annie! · Δημοσίευση
Με το καλό να υποδεχθείς τα αστεράκια σου κοριτσάκι μου!!! Όλα θα πάνε καλά!! Κ λίγο θερμοκοιτίδα να χρειαστούν δεν πειράζει… οι μετρήσεις έχουν απόκλιση. Κ μένα ο γυναικολόγος μου πάντα κρατάει την πιο μικρή μέτρηση. Μικρότερα τα έβγαζε απ ότι γεννήθηκαν. Αντε να παίρνεις σειρά κ συ κοριτσάκι μου!!! Ακριβώς ίδιες μέρες με τα δικά μου διδυμάκια θα είστε!! Με το καλοοοο Θα περιμένουμε νέα σας !!!❤️❤️ -
Από dimsag · Δημοσίευση
@annie!Μπηκες στο μηνα σου γλυκεια μου κι απο εδω κ περα ολα πιθανα.Με το καλο σου ευχομαι να ερθει το αστερακι σου🌟 υπομονη λιγο σου εμεινε🩵 @giotouliniΚοριτσακι μου με το καλο ευχομαι να αγκαλιασεις τα μωρακια σου κ να ξεχαστουν ολα!!!🩵🩵 Εγω μπαινω Παρασκευη για προεγχειριτικο ελεγχο κ Σαββατο γενναω στις 36,2.Θα προσπαθησω να σας στειλω.
-