Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας


Recommended Posts

Δημοσίευση

Είχα περίεργα τσιμπήματα για 5 μέρες στις ωοθήκες και δέκατα για μια εβδομάδα. Έκανα χοριακη βγήκε 4. Μετά από 3 μέρες έκανα 3 τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν θετικά. Το όριο των τεστ λένε ότι ειναι από 10 hcg και πάνω. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι βιοχημικη κυηση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το συμπέρανε αυτό, εφόσον θα μπορούσε να είναι στα πρώιμα στάδια η εγκυμοσύνη. Το θεωρώ άδικο να προδικαζει έτσι μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αύριο θα κάνω πάλι χοριακη να δω πόσο έχει φτάσει. Έχω φίλη που στην πρώτη χοριακη είχε 3.45 και έκανε κανονικά μωράκι. Γιατί να με ακυρώσει έτσι από τώρα? Έχει δίκιο? 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου. Δεν μας λες πόσο είναι ο κύκλος σου, αν έκανες χοριακη πριν η με καθυστέρηση ούτε αν την επανέλαβες. Αν δ σ έρθει περίοδος πρέπει να την επαναλάβεις για να κρίνεις την εξέλιξη της.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Δεν μας λες πόσο είναι ο κύκλος σου, αν έκανες χοριακη πριν η με καθυστέρηση ούτε αν την επανέλαβες. Αν δ σ έρθει περίοδος πρέπει να την επαναλάβεις για να κρίνεις την εξέλιξη της.

Diwni σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω πολυκυστηκες και η τελευταία περίοδος ξεκίνησε 15 Αυγούστου (γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που πήρα yasminelle). Οπότε δεν μπορώ να ξεβρ τίποτα όσον αφορά καθυστέρηση γιατί από τότε έτσι κι αλλιώς δεν είχα αδιαθετησει. Πότε δεν ξερω ποτέ θα αδιάθετησω, κάποιες φορές κάνω και 4 μήνες. Μια χοριακη έκανα την Πέμπτη και ήταν 4. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Pralina είπε:

Diwni σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω πολυκυστηκες και η τελευταία περίοδος ξεκίνησε 15 Αυγούστου (γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που πήρα yasminelle). Οπότε δεν μπορώ να ξεβρ τίποτα όσον αφορά καθυστέρηση γιατί από τότε έτσι κι αλλιώς δεν είχα αδιαθετησει. Πότε δεν ξερω ποτέ θα αδιάθετησω, κάποιες φορές κάνω και 4 μήνες. Μια χοριακη έκανα την Πέμπτη και ήταν 4. 

Επίσης, δύο μέρες μετά δηλαδή το Σάββατο, έκανα τα τεστ και έδειξαν θετικά. Τα οποία έχουν όριο πάνω από 10hcg που σημαίνει ότι διπλασιαστηκε μέσα σε 2 μέρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Κάνε κ αύριο ακόμη μια. Πάντως το 4 δ θεωρείται θετικό από όσο ξέρω. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κ σχετικό ποστ. Εφόσον όμως έκανες τεστ κ ηταβ θετικό επανέλαβε την.

Ναι έκανα 3 τεστ εγκυμοσύνης βασικά και έχω ακόμα δέκατα και πόνους στη κοιλιά μόνιμα. Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση του γυναικολόγου και συμβουλευτηκα έναν παλιό μου γυναικολόγο και μου είπε να κάνω αύριο χοριακη και προγεστερονη. Για να δούμε. 

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα!!

Πιστεύω ότι η χοριακή σήμερα θα σας λύσει τις απορίες.

Ο γυναικολόγος σου έκρινε σύμφωνα με το νούμερο και καλύτερα που είναι επιφυλακτικός παρά να σου πει "ναι είσαι έγκυος" και μετά να διαψευσθεί.

Προσωπικά, το έχω γράψει και σε άλλο τοπικ, σε μια εξέταση για να σιγουρευτώ ότι δεν έχει συμβεί κάποιο "ατύχημα" στα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνα, ωστε να ξεκινήσω μια θεραπεία για ενα πρόβλημα υγείας που είχα, μου έτυχε χοριακή 5 την οποία την επανέλαβα γιατί στην μικροβιολόγο δεν είχε ξανασυβεί και δεν ήξερε να μου πει αν είμαι έγκυος ή όχι (τελικά δεν ήμουν).

Σου εύχομαι η επόμενη χοριακή να είναι τριψήφια!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Καλημέρα και από εμένα!!

Πιστεύω ότι η χοριακή σήμερα θα σας λύσει τις απορίες.

Ο γυναικολόγος σου έκρινε σύμφωνα με το νούμερο και καλύτερα που είναι επιφυλακτικός παρά να σου πει "ναι είσαι έγκυος" και μετά να διαψευσθεί.

Προσωπικά, το έχω γράψει και σε άλλο τοπικ, σε μια εξέταση για να σιγουρευτώ ότι δεν έχει συμβεί κάποιο "ατύχημα" στα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνα, ωστε να ξεκινήσω μια θεραπεία για ενα πρόβλημα υγείας που είχα, μου έτυχε χοριακή 5 την οποία την επανέλαβα γιατί στην μικροβιολόγο δεν είχε ξανασυβεί και δεν ήξερε να μου πει αν είμαι έγκυος ή όχι (τελικά δεν ήμουν).

Σου εύχομαι η επόμενη χοριακή να είναι τριψήφια!!

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για τη ευχή! Επειδή έκανα τα τεστ και ητνα θετικά πλέον, που σημαίνει ότι η χοριακη είχε διπλασιαστεί τουλάχιστον σε 2 μέρες, κατά την γνώμη μου δεν το έψαξε καθόλου και ένιωσα ότι με ακύρωσε ενώ γνωρίζω γυναίκες που είχαν 3.45 και 3.5 και είχα μωράκι. Πήρα τον παλιό μου γιατρό τηλ και μου είπε αυτά που πίστευα ότι θα μου πει. Να κάνω εξετάσεις σήμερα για να δω τι πρόοδος υπάρχει. Γι αν δούμε.. Στις 6 30 θα ξέρω!! 

???

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Θα έχουμε αγωνία!!!!

Καλησπέρα!! Χοριακη 79! Και προγεστερονη 21! Ξεκίνησα το πρωί φολικο οξύ το μεσημέρι βιταμίνη d και βραφυ προγεστερονη.. Βέβαια ακόμα μετά το σοκ με τον άλλον γιατρό δεν το έχω πιστέψει ακομα. Περιμένω τη χοριακη την Παρασκευή για να δω πόσο θα έχει ανέβει.. Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και δνε ξέρω πολλά πράγματα! Τώρα μαθαίνω σιγά σιγά! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Συγχαρητήρια!!!

Προφανώς έκανες την πρώτη εξέταση πολύ νωρίς λόγω του άστατου κύκλου σου γιαυτό και αυτό το μπέρδεμα!!

Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Το κατάλαβα από τα τσιμπήματα στη κοιλιά που δνε τα είχα ξανά νιώσει ποτέ στη ζωή μου και αναρωτιόμουν τι είναι! Υπομονή μέχρι τη Παρασκευή να δούμε πως θα συνεχιστεί ❤️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Εγώ και τις τρεις φορές που έμεινα έγκυος, πίστευα ότι δεν ήμουν γιατί στις αρχές δεν είχα κανέναν διαφορετικό σύμπτωμα από αυτά της περιόδου...

Μάλλον είναι διαφορετικό σε κάθε γυναίκα! Έτυχε και μια γνωστή μου είχε ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα και πήρε τον γιατρό της μόνο για αυτά τα τσιμπήματα και τελικά ηρνα έγκυος! Έχει κι εκείνη έντονες πολυκυστηκες ίσως είναι αυτός ο λόγος, ποιος ξέρει! Να ρωτήσω κάτι που ίσως να ξέρεις. Αν Δευτέρα είναι 79 η χοριακη, την Παρασκευή πρέπει να διπλασίασε το ανά δύο μέρες? 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι  Μου! Πολλά συγχαρητήρια! Αν υποθέσουμε ότι η χοριακη διπλασιαζεται κ παίρνει λίγο παραπάνω την Παρασκευή πρέπει να είναι κοντά στις 400 μονάδες. Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Ναι, λένε ότι πρέπει να διπλασιάζεται κάθε δυο ημέρες. Λίγο πάνω, λίγο πάνω δεν παίζει ρόλο (δηλαδή αν δεν είναι ακριβής ο διπλασιασμός και θέλει λίγες μονάδες για να ειναι ακριβής).

Σε κάθε γυναίκα η χοριακή ανεβαίνει διαφορετικά. Εγω π.χ. είχα σχετικά μεγάλες χοριακές στις εγκυμοσύνες μου.

Παρόλα αυτά, ο γιατρός μου ποτέ δεν με έβαλε να την κανω δευτερη φορά για να δει διπλασιασμό.

Οπότε αν είχες 79 την Δευτέρα λογικά την Παρασκευή δεν θα πρέπει να δείξει πάνω απο 300?

Δημοσίευση

Εσύ είχες την "ατυχία" να την πιάσεις νωρίς και να είναι χαμηλή ακόμα, γιαυτό σε τσεκάρει.

Εγώ που ήμουν με εξωσωματική και ήξερε ο γιατρός πότε έπρεπε να την κάνω, είχα βγάλει τριψήφιο νούμερο και δεν με έβαλε για επανάληψη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Με το καλό το αγοράκι σας!! Θα ακολουθήσεις κάποιο πλάνο διατροφής; Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω γλυκά αν και δεν είναι εύκολο ειδικά αυτές τις μέρες που έχει παντού γλυκά. 
    • @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...