Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Στις 20.30 έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου! Είναι η πρώτη φορά που θα δω το μωράκι μου! Εστω το σάκο! Είμαι στην 7η βδομάδα οπότε μπορει να ακούσω και καρδούλα;; Νιώθω απίστευτα χαρούμενη αλλά και αγχωμένη παράλληλα! Εχω ανάγκη να ακούσω από το γιατρό ότι το μωράκι μου τα πάει περίφημα! Μέχρι εκείνη την ώρα θα είμαι μες στην τσίτα!!!!!! Θα σας πω τα νέα μόλις γυρίσω! Ελπίζω ευχάριστα ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΡΓΑ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Δημοσίευση

καλησπέρα eva_25, όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! καλά ότν θ ακούσεις για πρώτη φορά την καρδούλα του αυτόν τον ήχο δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ!!! να κάνεις οτι σε συμβουλεύει ο γιατρός σου και σου εύχομαι να χαρείς αυτό το διάστημα της εγκυμσύνης όσο πιο τρυφερά και αγαπησιάρικα μπορείς!!!

Δημοσίευση

kalh epituxia euxomai kai ola na pane kala mexri to telos!!

einai apisteuta sunais8hmata kai pou 8a to deis kai pou 8a to akouseis!!

pisteuo oti sigoura 8a to akouseis! ego to eix akousei proth fora 6 evdomadn kai 6 hmerwn!! ta pio teleia erxontai se ligo me thn auxenikh diafaneia pou vlepeis ena oloklhro kai plhres sxhmatismeno moraki!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Ευα μου!

Ειναι πολυ ωραιο που θα ακουσεις το μωρακι σου γιατι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!Να εχεις πιστη και να μην αγχωνεσαι καθολου κατα την διαρκεια της ομορφης αυτης περιοδου που διανυεις!

Απολαυσε την κανε οτι πρεπει και ολα θα πανε κατ ευχην!με το καλο!!

Θα περιμενουμε να μας πεις πως πηγες και τι ενιωσες!!!

φιλακια:)

Δημοσίευση

Κορίτσια γύρισα!

Λοιπόν, έκανε τον υπέρυχο από την κοιλιά και όχι διακολπικά! Μου είπε καλύτερα να μην πιέσουμε από κάτω εκτός κ αν δε φαινόταν!

Φαινόταν όμως!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έδειξε τους παλμούς του! Δεν τους ακούσαμε! Δεν έκανε καν κουβέντα γι'αυτό κ ούτε κ εγω! Τα ξέχασα όλα! Εβλεπα την καρδούλα του να χτυπάει σαν τρελή κ έκλαιγα από ευτυχία! Τί ευτυχία Θεε μου! Τί συναίσθημα....!

Οι παλμοί του ήταν 177 στην πρώτη μέτρηση και 180 στη 2η! Πολύ καλά μου είπε! Μου έδειξε που βρίσκεται το κεφαλάκι του τα χεράκια και τα ποδαράκια του! Αμυδρά όλα αυτά έτσι; Ισα ισα που ξεχώριζες τα άκρα! Μας είπε ότι ήταν με το κεφαλάκι κάτω! Από τότε κάθε φορα που θυμάμαι τι σκηνή κλαίω! Ακόμα και τώρα που σας γράφω! Είναι απερίγραπτο συναίσθημα! Σας άκουγα τόσο καιρό αλλά δε μπορούσα με τίποτα να νιώσω αυτό που νιώθω τώρα! Κορίτσια! Ζω για κείνο!!! Το λατρεύω το μωράκι μου! Το μόνο που θέλω είναι να ναι καλά αυτό!!! Είμαι ευτυχισμένη!!

Ευχομαι σε κάθε γυναίκα σ' αυτόν τον κόσμο να νιώσει αυτο το θαύμα! Αυτή την ευλογία! ! !

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια για όλες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αντε μπραβο κοπελα μου!!!

Ειδες ολα καλα λοιπον!!!!

Που να το δεις να παιρνει μορφη και να μεγαλωνει....

Και οταν νιωσεις τις πρωτες κινησεις του....

Τι ομορφα συναισθηματα!!!

Με το καλο σου ευχομαι!

Αληθεια με το γαμο τι αποφασισατε τελικα?

Φιλια?

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.....!!!!

Lovie μαλλον για μετά τη γέννα λέμε! Θελω να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ, να μη διακινδυνεύσω τίποτα! Ασε που το σπίτι δε θα είναι έτοιμο με τίποτα (Χτίζεται ακόμα).. Δεν ξέρω τίποτα.... δε με νοιάζει τίποτα εκτός από το νινί μου! Ας κλεισουμε το 3ο μήνα αισίως και βλέπουμε... !!!!

Jovanna γιατί τον κόβεις για γιο;;;;;!!! Πες μου γιατί κ εγώ από τη πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι εγκυος ένιωθα ότι αγοράκι ειναι!Και όλοι βασικά για μπέμπη έχουν προαίσθημα! Εγώ πάλι πάντα κόρη ήθελα αλλά τωρα δε με απασχολεί καθόλου το φύλο! Πες μου όμως!!!!! :P

Δημοσίευση

Eυα και με μενα συνεβη το ιδιο!!!

Παντα συμπαθουσα ιδιαιτερα τα κοριτσακια και ηθελα να κανω κοριτσακι

Οταν εμεινα εγκυος δεν με ενοιαζε καθολου το φυλο αλλα ειχα προαισθημα οτι θα βγει αγορακι!!!

Τελικα η διαισθηση μου επεσε εξω και περιμενω τη μπεμπα μου σε λιγες μερες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
    • Κορίτσια τι κάνετε;;  Εγώ σήμερα 36+4 είχα γιατρό και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση, που μου έδωσε το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Η μικρούλα μας πολύ καλά, 3 κιλά την βρήκε, κάναμε και καρδιοτοκογραφο και αυτό μια χαρά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν νομίζει να αργήσω και πολύ… θα δείξει 😊 Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη, θα πάω στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα και 30/12 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό.  Περιμένω και τα δικά σας νέα! 
    • Υπομονή κορίτσι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες γενικά δεν είναι στάνταρ τη μια μέρα θα είναι καλά την άλλη θα είναι πιο ζορικα τα πράγματα σε όλες τις ηλικίες παίρνανε τις φάσεις τους και μας συνήθως μόλις βραδιάζει αρχίζει τη γκρίνια και σφίγγεται και πονάει αλλά είναι και μέρες που όλη μέρα θέλει αγκαλιά και δεν μπορείς να την αφήσεις κάτω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...