Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Sandy7280 έγραψε:

Βάνια μου, είσαι απλά ΑΠΑΙΧΤΗ!!! Ε, ρε γαμώτο, δεν συμβαίνει κάνα τέτοιο κουλό όταν περιμένω κάπου να βγάλω κι εγώ τα απωθημένα μου!!!

Εγώ ίσα ίσα όταν βλέπω να περιμένουν μανούλες με μωρά ή έγκυες (κι εγώ σε Τράπεζα δουλεύω), της περνάω μπροστά στα ταμεία για να μην περιμένουν, αλλά και γιατί και σε μας καπνίζουν και γίνεται ....τεκές εκεί μέσα... Πού να σταθείς με το παιδάκι μες στην κάπνα!!!

μπραβος σου εγω δεν ειπα βεβαια να μην καπνισουν και εγω καπνιζω αλλα οχι την ωρα που δουλευω .Ειμαι κομμωτρια φαντασου λοιπον να κανω πιστολακι και αντι να πιασω τη βουρτσα να πιασω το τσιγαρο.Παντως αμα θελεις να κανουμε ιστορια πουθενα βαλε φωνη και ερχομαι.......φιλακια
Δημοσίευση

κοριτσια μου εχει τυχει κι εμενα να ειμαι με την κοιλια στο στομα και να περιμενω στο ικα με τις ωρες για δουλεια 5 λεπτων.εκει μεσα ολοι σε μεγαλη ηλικια αλλος να βηχει αλλος να... και κανενας να μην δινει τη σειρα του.

το κορυφαιο εγινε οταν γεννησα και μετα απο καιρο χρειαστηκε να παω με τη μικρη μου (που τοτε ηταν 6μηνων) για μια συνταγη συναντησα καποιες γνωστες μου.αρχισαν να παιζουν με το μωρο και προφανως ενθουσιαστηκε τοσο πολυ που αρχισε να φωναζει και να εκφραζεται οπως ολα τα παιδακια αυτης της ηλικιας.εεε δεν ηθελε πολυ ηταν και η γιατρος λιγο ιδιορρυθμη,βγηκε εξω και λιγο πολυ ειπε να παρω το παιδι και να φυγω γιατι την εννοχλουσαν οι φωνες και δεν μπορουσε να συγκεντρωθει.Αν ειναι ποτε δυνατον!!τι να εκανα να του εκλεινα το στομα?εννοειται τη στολησα κανονικα.απο τοτε οταν χρειαζεται να παω παιρνω παντα την κορη μου μαζι ετσι για να με θυμαται!

Δημοσίευση

ekoliou έγραψε:

Kalhspera kai apo emena!!! telika euthxos pou eimai apo xorio kai kratane akomh ligo sebasmo oi anthropoi!! (alla edo pou brhskomai den ysxeiei auto einai teleios zoa)...Alla einai alhtheia oti dysthxos exoume katadish agenestath kai atomhstes!!! Mallon arxizoume na ginomaste kai emeis europaioi!!!

Δηλαδή εννοείς ότι οι ευρωπαίοι είναι αγενέστατοι και ατομιστές?!!:dry: Ενώ οι Έλληνες-που δεν είναι ευρωπαίοι!!!:huh: - είναι οι καλύτεροι όλων?!!:dry: Εγώ, όπως έγραψα και πιο κάτω μένω στην Βόννη, η οποία έχει περίπου 400.000 κατοίκους. Ωστόσο οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και κατά τη διάρκεια των κυήσεων δεν είχα κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα.

Η ευγένεια και η καλοσύνη δεν έχει να κάνει με το από πού κατάγεσαι, από ποιά χώρα, ή πόλη, ή χωριό!! Παρά έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο καθενός (και όταν λέω μόρφωση δεν εννοώ πανεπιστήμιο)! Όταν κάποιος έχει κάποια μόρφωση και ευγένεια μέσα του ακόμη και τώρα που ο τρόπος και ο ρυθμός ζωής έχουν αλλάξει, σίγουρα την εξωτερικεύει ασχέτου καταγωγής!!

Δημοσίευση

Βανια ολα τα λεφτα το περιστατικο στην τραπεζα:P :P :P

να'σαι καλα πρωι πρωι μου εκανες διαθεση:laugh:

κοριτσια πρεπει να το παραδεχτουμε...στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχει πολιτισμος

τελος.....ειμαστε γιδια και καλα να παθουμε:angry:και το λεω με την εννοια οτι αν απαντουσαμε/αντιδρουσαμε ολοι σαν την Βανια καθε φορα

ισως να ειχαμε αλλαξει πολλα πραγματα;)

Δημοσίευση

εμενα μια φορα (εγγυος στον 1ο μου γιο)ενας στον Οτε,μου ειπε οτι ο αντρας μου επειτηδες στελνει εμενα να πληρωσω για να τελειωνω γρηγορα.Ευτυχως η πληοψηφεια του κοσμου δεν ειναι ετσι.Παντου οπου πηγαινα μου προσφεραν τη σειρα τους και στο λεοφορειο ακομα και ηλικιωμενοι σηκωνοταν για να κατσω.

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Εγω παντως εχω αηδιασει με τους ελληνες και τη συμεπριφορα τους σε σημειο που μετραω τις μερες να γυρισει ο αντρας μου να παμε παλι δανια..ΔΕΝ δινουν ποτε θεση, μπουκαρουν ολοι στο μετρο να μπουν λες και θα μεινουν απεξω, ειναι αγενεστατοι, μονιμως μιζεροι και κατσουφηδες..Ειχα παει στην τραπεζα και ενας κυριος εκανε το μεγα λαθος να μου δωσει τη θεση του..αρχισαν να ουρλιαζουν οι γυναικες λεγοντας αν δεν μπορει να περιμενει να πει σπιτι της..στο αεροπλανο οταν ερχομασταν αθηνα ειχαμε ελληνιδα μανα πισω μας με ενα ενοχλητικο πενταχρονο που κλωτσαγε την θεση μου και μου τραβαγε τα μαλλαι (και ειχα ζαλιστει και με εκανε χειροτερα)..Στην ευγενικη μου παρατηρηση να κρατησει λιγο το παιδι ησυχο λεει αν δεν μπορεις κυρα μου (!!!) τα αεροπλανα να κατσεις σπιτι σου μεχρι να γεννησεις...

Στη Δανια εγω παιρνω καθε μερα λεωρφορειο και μετρο..Δινουν θεση αμεσως σε ηλικιωμενους και αναπηρους, σε εγκυους δεν εχω προσεξει ιδιαιτερη ευαισθησια αλλα νομιζω οτι αυτο σχετιζεται με τη θεση της γυναικας στη Δανια.Μια γυναικα ακομα και εγκυος προσβαλλεται αν καποιος της δωσει θεση διοτι νιωθει οτι τηεν θεωρει κατωτερη απο τον αντρα..ετσι κανεις δεν προσφερει βοηθεια σε γυναικα διοτι θεωρειται διακριση..και οι εγκυμονουσες εκει πανε με ποδηλατα, γενικως εχουν αλλη σταση..Ως λαος οι δανοι δεν εχουν παντως αυτη την μιζερια και την μονιμη γκρινια ουτε ουρλιαζουν οπως εδω...

Η Ελλαδα ομως ειναι Ελλαδα κοπελια με τα κακα της και τα προβληματα της μα με τον ηλιο της που καμια αλλη χωρα δεν εχει με το υπεροχο απεραντο γαλαζιο με τους απλους ανθρωπους που ακομα λενε καλημερα (δεν ειναι ολοι καταθλιπτικοι-ευτυχως)Η ελλαδα μας και οι Ελληνες διαθετουν πολλα και πραγματικα λυπαμει και θλιβομαι οταν ακουω απο μια ελληνιδα να λεει οτι λογω καποιας ασχημης αντιμετωπισης δυστυχως απο μια μεριδα (αυτο υπαρχει παντου) παρακαλαει να γυρισει σε μια οργανωμενη κατα τα αλλα χωρα οπως η Δανια(δεν εχω λογους να αμφιβάλω) Δεν ξερω τη μπορει να σου εχει προσφερει αυτη η χωρα για τη Δανια λεω το σιγουρο ομως ειναι οτι εχεις παρει την ψυχροτητα τους και γενικευεις καταστασεις κρινεις μια χωρα απο ενα ευτυχως μικρο μεριδιο της.Κανε μας λοιπον τη χαρη και ξεκουβαλα οσο πιο γρηγορα γινετε..... Με τις ευχες απο μια ελληνιδα που ξερει τη θα πει φιλοξενια ευγενια αλλα ξερει και ποτε προσβαλλουν τη χωρα της και δεν το ανεχετε σε καμια περιπτωση
  • Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...