Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι κατι που θελω να το ανοιξω θεμα συζητησης εδω και καιρο μια που τον τελευταιο μηνα τρεχω με να διεκπεραιωσω ΙΚΑ, επιδοματα ΟΑΕΔ μιας που γενναω τον Μαρτιο.

Δεν ξερω αν σας ετυχε σε κατασταση εγκυμοσυνης ομως εχει γινει ο κοσμος πολυ αναισθητος.

Συγκεκριμενα, στον ΟΑΕΔ δεν συγκινηθηκαν καν να μου δωσουνε σειρα προτεραιοτητας (να πω οτι η κοιλια μου ειναι μικρη και δεν φαινεται-ενταξει αλλα εχω κοιλια οχι αστεια). Μαλιστα μια αλλοδαπη (χωρις να υπονοω οτι οι Ελληνες ειναι καλυτεροι) με εσπρωχνε κιολας κι οταν της εκανα παρατηρηση, μου ειπε οτι δεν με προσεξε.

Αυτο συνεβη πριν τα Χριστουγεννα οταν δινανε το εξτρα δωρο απο τον ΟΑΕΔ...

Στο δε ΙΚΑ βεβαια κανουν την παπια! Περιμενα κανονικοτατα με το χαρτακι μου και το νουμερο μου και η κοπελα απο το ταμειο οταν πηγα να με εξυπηρετησει με ρωτησε γιατι δεν πηγα κατευθειαν χωρις να περιμενω.

Αν το εκανα ομως, το λιγοτερο θα τα ακουγα απο τα 25 ατομα που περιμενανε. Μαλιστα ενας κυριος που το ακουσε αυτο που μου ειπε η κοπελα ξυνησε και κατι μουρμουριζε...:angry:

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ- Τι εγινε πια τοοοοσο κακοι γιναμε και ατομιστες?

Θυμηθηκα καποτε που ημουν 19 χρονων φοιτητρια κι επαιρνα λεωφορεια ειχα δει μια κοπελα εγκυο - κανεις δεν ειχε συγκινηθει να της προσφερει μια θεση. Μου ειχε κανει τρελλη εντυπωση. Καηκαμε αν χασουμε αυτην αβροτητα της ανθρωπιας και εξελιχθουμε ξανα σε Homo Neaderdal!!

Aυτα ειχα να πω και να καταθεσω τα παραπονα μου σε ολες εσας που ξερω οτι σιγουρα εχετε μια παρομοια εμπειρια. Δεν τα βαζω με τους υπαλληλους των δημοσιων υπηρεσιων. Ισα ισα τα βαζω με ολους εμας που κοιταμε μονο την παρτυ μας και κανεναν αλλο.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δημοσίευση

Αννιώ μου έχεις δίκιο! Και όμως συμβαίνει και μάλιστα από νέες κοπέλες που δεν το περιμένεις! Και εγώ μία φορά σε τράπεζα, μία σε παθολόγο, μία στο δήμο, κανείς δεν εδέησε! Αλλά εγώ μπήκα μόνη μου, χωρίς καν να ρωτήσω! Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν, να τραγουδάνε κιόλας! Τελευταία φορά ήταν πρόσφατα στο μικροβιολόγο, όπου οι μισοί βήχανε! Όπου φύγει-φύγει! Μπήκα και σε 1 λεπτό είχα τελειώσει! Δυστυχώς στους θρασείς, πρέπει να φέρεσαι με θράσος! Όμως αυτό το είδα παλαιότερα και σε γνωστές μου και δυστυχώς με λύπησε πολύ! Υπάρχει τρομερή αναισθησία!

Δημοσίευση
:angry: Δύο εγκυμοσύνες έχω στο ενεργητικό μου ποτέ μα ποτέ δεν μου έδωσαν σειρά ειδικά σε δημόσια υπηρεσία και στο ΤΕΒΕ που έχω πάει κάποιες φορές όπου είμαι ασφαλισμένη. Αλλά ποτέ όμως. Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν εκλογές κι εγώ το ζώον πήγα και να ψηφίσω :angry: και περίμενα πόση ώρα στην ουρά με την κοιλιά τούρλα. Κανένας δεν μου παραχώρησε τη θέση του:blink:
Δημοσίευση

Se auto to thema eimaste oi xiroteroi kai meta exoun thn apetisei oi ilikiomenoi na tous paraxoroume theseis se leoforia kai se oures.Emena mou ekane entiposh mia fora se trapeza pou eixe kosmo htan piso mou mia kopela kai otan eftase h sira mou mou eipe na perasei proth giati biazotane kai eixe douleies (emena h koilia mou htan terasteia,mporei na meleges kai etimogeni)bebea then tin afisa na perasei mprosta.Eleos.

Δημοσίευση

Εχεις απολυτο δικιο,αλλα δυστυχως το βλεπουμε λογω της εγκυμοσυνης

το φαινομενο αυτο το βιωνουν δυστυχως καθημερινα οι ευπαθεις κοινωνικες

ομαδες.....

δεν θα ξεχασω ποτε στην 1η μου εγκυμοσυνη το '99 με ειχε

συγκλονησει στο ΙΚΑ μια υπαλληλος η οποια ειχε τα νευρα της

διοτι δεν προλαβαινε να καθαρισει φασολακια που ειχε σε λεκανη

πισω απο τον παγκο της!!!

Μου ζητουσε ενα χαρτι που δεν το καταλαβαινα,μου μιλησε ασχημα

κι οταν της ειπα να προσεχει τον τονο της,γυρισε και μου ειπε

οτι θα καλεσει την ασφαλεια:unsure:

περιττο να σας πω οτι εφυγα με κλαματα λογω και υπερευαισθησιας

που εχουμε οι γυναικες στην περιοδο της εγκυμοσυνης....

την ιδια εποχη ενα μηνα μετα στον 8ο μηνα μεσα στο λεωφορειο

ενας γερος αρχισε να με τραβαει απο το μπρατσο να σηκωθω για να

κατσει και παραλιγο να με ριξει,

μονο ενα νεαρο παληκαρι πεταχτηκε και εβαλε τις φωνες

για να μ'αφησει....απο τοτε ορκιστηκα και δεν ξαναμπηκα σε λεωφορειο,

εβγαλα διπλωμα και πηρα αυτοκινητο:P

στην δευτερη εγκυμοσυνη ομως ηξερα και χωνομουν παντου,

το παιζα οτι δεν μπορω ,οτι αγκομαχω,οτι με βαραινει η κοιλια κτλ.

Αν δεν γινεις χειροτερος απο τους υπολοιπους δεν εχει φως;)

Δημοσίευση

Έτσι είναι δυστυχώς! Όλοι κοιτάζουμε τον εαυτούλι μας και την καλοπέρασή μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να μπλέξω με δημόσια υπηρεσία ή συγκοινωνία, αλλά αύριο που θα χρειαστεί να πάρω το μετρό για να κατέβω κέντρο θα σας πω.

Αν και μάλλον για μαλλιοτραβήγματα με βλέπω, γιατί μπορεί να έχω γίνει λίγο πιο ευαίσθητη γενικά, αλλά και τα νεύρα δεν πάνε πίσω....... :angry:

Δημοσίευση

ευτυχως που δεν εχει τυχει να διαπληκτιστω με κανεναν για τετοιο λογο μεχρι στιγμης γιατι θα του σπασω τα μουτρα με τα νευρα που εχω! Ήμουνα που ήμουνα νευρόσπαστη από πριν, τωρα που θα αρχισω και εγω τα ικα και τις δημοσιες υπηρεσιες να δειτε γελια που θα κανουμε!

Στον ενα γαιδαρο χρειαζεται εναμισης ελεγε η γιαγια μου και ειχε δικιο!

Jolika με κούφανες με αυτό που έγραψες με το γέρο!

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δεν εχω καμια ασχημη εμπειρια διοτι εμπαινα παντου πρωτη και δεν ρωτουσα και κανεναν.αλλα αυτος που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν ενας οδηγος λεωφορειου.πηγαινα προσ την σταση αλλα το λεοφορειο ειχε ηδη ξεκινησει.με ειδε ομως οτι ηθελα να ανεβω και μου εκανε νοημα με τα φωτα να μην βιαζομαι και σταματησε ακριβως μπροστα μου μου ανοιξε την πορτα, σηκωσε εναν παππου, για τον οποιο φροντισε να βρει θεση να κατσει.οταν πλησιασε η σταση που θα κατεβω μου ειπε να μην σηκωθω ακομη και αφου σταματησε εντελως το λεωφορειο μου το εγειρε και απο την πλευρα που κατεβηκα.Συγνωμη εγω αυτον τον ανθρωπο να μην τον θυμαμαι?αλλα δυστυχως ειναι μειονοτητα!

Δημοσίευση

Νομιζω παντως οτι οι γυναικες ειμαστε χειροτερες!

Εχει τυχει πολλες φορες οσο ειμαι εγκυος να περιμενω σε ουρα και απλα ολοι κανουν σα να μη με βλεπουν και κυριως οι γυναικες.

Εγω απο την αλλη ποτε μα ποτε δεν εχω περασει απο μονη μου μπροστα στις ουρες.Δε νιωθω καλα και δεν θελω να 'κλεψω' τη σειρα κανενος!

Ειναι βλακεια μου το ξερω.

Εκτος αυτου δεν καταλαβαινω γιατι ολοι διαμαρτυρονται για το αυτονοητο.

Το μαθαινουμε απο την 'Α δημοτικου "Δινουμε παντα τη σειρα μας σε εγκυες και ηλικιωμενους".

Πριν ενα μηνα περιπου χρειαστηκε να παω το αυτοκινητο μου μαζι με τον αντρα μου σε γνωστη αντιπροσωπεια της Θεσ/νικης για ενα θεμα που ειχα.

Μπαινοντας λοιπον στον προθαλαμο του συνεργειου υπηρχαν 2 γραφεια στα οποια δουλευαν 2 κυριοι και 3 καρεκλες στις οποιες 3 πελατες ειχαν 'αραξει' με το τσιγαρακι τους θεωρωντας οτι εφοσον εχουν δωσει αρκετα λεφτα για να αγορασουν ενα αυτοκινητο πρεπει να τους κανουν τεμεναδες!Εκαναν φυσικα οτι δε με ειδαν και μετα απο 10 λεπτα αναμονης ορθια γυρισα στο αυτοκινητο μου γιατι ειχα πλεον κουραστει και γιατι ο χωρος ηταν σαν τεκες απο τον καπνο.

Ηταν εντελως γαιδαροι ολοι τους.

Ουτε τα στοιχειωδη δεν τηρουμε πλεον αυτο εχω να πω....

Δημοσίευση

πραγματικα ΚΑΤΚΑΤ το παιδι που κουβαλουσα τοτε, ειναι πλεον 10 χρονω

και ακομη εχω τα μουτρα του γερου μες τα ματια μου,

δεν θα τον ξεχασω ποτε οσο ζω,ειχε τετοια κακια και με τραβουσε

με τετοια ενταση και επιμονη που δεν το πιστευα...

δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οτι συμβαινει.......:angry:

οποτε: ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΕΣ:P :P :P

Δημοσίευση

στις δημοσιες υπηρεσιες προηγουνται οι εγκυες....για αυτο δειξτε την κοιλια και προχωρηστε...δεν ξερω εγω δεν αντιμετωπισα τετοια..και στην εγκυμοσυνη και τωρα....τωρα επειδη ειναι μικρος με περνανε παντου πρωτη..δεν εχω παραπονο..φιλακια

Δημοσίευση

Στην Ελλάδα είμαστε τελικά πολύ γουρούνια!!! Το διαπίστωσα καλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αλλά και μετέπειτα όπου συναντώ εγκύους... τα ίδια γίνονται!!!

Στην αρχή ντρεπόμουν κι εγώ να διεκδικήσω τα αυτονόητα... μετά όμως έβαλα σε προτεραιότητα το μωράκι μου και την ασφάλειά μας και έγινα διεκδικητική και απόλυτη!!! Ζητούσα θέση στο λεωφορείο (που χρησιμοποιούσα καθημερινά), δεν περίμενα στις ουρές στη ΔΕΗ και τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες και καθόμουν όπου έβρισκα καρέκλα ακόμη κι αν μαζί μου περίμεναν παππούδες... Στο κάτω κάτω σκέφτηκα, συνταξιούχοι είναι... δεν βιάζονται ούτε να πάνε στις δουλειές τους, ούτε να απλώσουν τον ...τραχανά!

Αυτό όμως που μού έκανε εντύπωση βρε κορίτσια είναι το ποιοί τελικά είναι αυτοί που σέβονται την κατάστασή μας... άντρες, άντρες και πάλι άντρες... Τί σκύλες που έχουμε γίνει εμείς οι γυναίκες!!! Αντί να θυμηθούμε τα δικά μας, τις δικές μας ανάγκες (γιατί δεν μπορεί όλες αυτές που σε βλέπουν με την κοιλιά τούρλα να είναι άτεκνες, ανέραστες και κομπλεξικές!!!), κοιτάμε να βγάλουμε όλα μας τα προβλήματα και τις μιζέριες μας στις άλλες γυναίκες... Ενώ οι περισσότεροι άντρες σηκώνονταν, σου προσέφεραν τη θέση τους και πρόσεχαν μη σε ακουμπήσουν (!) κατά λάθος και σε χτυπήσουν, οι γυναίκες ήταν τις περισσότερες φορές εριστικές και αγενείς! Θα ήθελα να ξέρω όταν οι κόρες τους έμεναν έγκυες, πώς θα τους φαινόταν να δουν αυτή τη συμπεριφορά στο παιδί τους από τις άλλες γυναίκες;

Ήμαρτον!!! Πονεμένο θέμα...μπορώ να μιλάω ώρες γι' αυτό...! :(

Δημοσίευση

Εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου ήμουν Γερμανία και στην 1η η κοιλιά μου δεν φαινόταν, είχα και το παλτό μου.... Μόλις άρχισε να φαίνεται η κοιλιά και χωρίς παλτό στο λεωφορείο που ανέβαινα πάντα μου προσφερόταν θέση ακόμη και από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που χρειάζονταν θέση. Μου άνοιγαν τις πόρτες κλπ. Στην 2η εγκυμοσύνη το ίδιο και ίσως ακόμη περισσότερο γιατί είχα και τον γιο μου. Μια έγκυος με ένα παιδί πάντα είχα προτεραιότητα.:)

Αλλά εδώ διαβάστε σκηνικό που μου έχει κάνει εντύπωση: Στο σούπερ μάρκετ αφού τελείωσα τα ψώνια (όχι έγκυος) πήγα στο ταμείο για να πληρώσω, είχα μόνο 3 πράγματα και ο μπροστινός μου είχε το καρότσι σχεδό γεμάτο, μου έδωσε τη θέση του!! και πλήρωσα πριν απ΄αυτόν! το ίδιο έχει συμβεί και στον άντρα μου βέβαια! :) Αμέσως σκέφτηκα ότι στο carrefour που πήγαινα για ψώνια στη Λάρισα κανείς ποτέ δεν έδωσε τη σειρά του ακόμη και αν είχες αγοράσει μόνο 1 πράγμα!!:(

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΗ(ΕΓΓΥΕΣ,ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Κ.Τ.Λ.) ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΑ ΖΑΡΑ ΣΕ ΟΥΡΑ 60 ΑΤΟΜΩΝ ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ (ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ 10 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ (ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΓΥΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ)..

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΕΞΩ ,ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΡΘΙΑ ,ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ..

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΟΛΕΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ..

ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!ΚΑΙ ΑΒΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΝΕΒΗΚΑ 5 ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ..ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΤΗΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΝΕΥΡΟ!

Δημοσίευση

Kalhspera kai apo emena!!! telika euthxos pou eimai apo xorio kai kratane akomh ligo sebasmo oi anthropoi!! (alla edo pou brhskomai den ysxeiei auto einai teleios zoa)...Alla einai alhtheia oti dysthxos exoume katadish agenestath kai atomhstes!!! Mallon arxizoume na ginomaste kai emeis europaioi!!!

Δημοσίευση

ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΩ ΚΥΠΡΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ

ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΔΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ

ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΕΡΑ Κ ΟΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΟΥΝΑ

ΑΡΙΑΝΗ...ΛΕΣ????:huh: :huh: :huh: :huh:

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΩ

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΑ 2 Κ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ π.χ. ΝΑ ΑΝΕΒΩ

ΣΚΑΛΕΣ!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

ΖΟΥΝΕ Κ ΖΩΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!:blink: :blink:

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΠΕΣΕΙ" ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΤΑΞΗ" ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ... ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση

Αννιω μου εχεις απολυτο δικιο να θυμωνεις με την αναισθησια μερικων συνανθρωπων μας που δυστυχως εχουν ξεχασει τη λεξη ευγενεια!Στη ζωη ομως υπαρχουν κι αυτοι.Μην αφηνεις να σε στενοχωρουν τετοιες καταστασεις και σκεψου και καποιους που οταν βλεπουν την κοιλιτσα σου χαμογελουν με τρυφεροτητα(και ειμαι σιγουρη πως ειναι πολλοι).ευχομαι με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Κορίτσια μην πάτε μακριά.

Σίγουρα όσες έχετε μωράκια θα έχετε παρατηρήσει την αναισθία των οδηγών και κυρίως των γυναικών,που ξεχνάνε τα δικά τους και το παίζουνε βιστικές! :angry:

Εμένα προσωπικά στματατπύν για να περάσω με το καροτσάκι,φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες και καμιά φορά άντρες οδηγοί.Θυμάμαι μόνο μία φορά που σταμάτησε γυναίκα και πάλι μου έκανε νόημα να περάσω γρήγορα με ξινισμένα μούτρα!!!:angry:

Τι να πώ,έχουμε γίνει πλέον αναίσθητοι και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας!!!:(

Δημοσίευση

koritsia kalispera sas.

ego tha moirasto mazi sas mia empeiria apo tin antipera oxthi mias kai den eimai akoma egkuos.

pempti apogeuma gurnao apo ti douleia sto spiti. gia tin epistrofi xrisimopoio to metro.

meta vias apo ton polu kosmo vlepo vlepo mia kopelitsa me tin koilia tourla.

theoro autonoito oti tha sikotho.ti fonazo kai erxetai.

i kopelitsa den to pisteue. kai mou leei "den to kanoun polloi auto pleon" kai synexise ti diadromi tis euxaristontas me kath'oli ti diarkeia tis. ego tis tonisa oti to theoro autonoito pos tha sikotho parallila i diplani mou leei, logika epeidi aisthanthike asxima, "aaaa egkuos einai??"

kai tis apantao "apo tis mpures sigoura den einai!!!"

i kopela eskase sta gelia!!!

eee maaa tha mas trelaneis kura mou???:angry: :angry: :angry:

filia koritsia!!!

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Δημοσίευση

Ημουν εγκυος στο γιο μου και επιδη ημουν πολυ αδυνατη δεν φαινιμουν με το μπουφαν κουμπωμένο.Μπηκα λοιπον στο λεωφορειο το οποιο ηταν γεματο δεν μπορουσα να παρω το επομενο γιατι αγνωστο το ποτε θα περασει φοβομουν μην με σπρωξουν και παω σε μια κοπελα που καθοταν και της λεω σε παρακαλω μπορω να κατσω γιατι ειμαι εγκυος; εν τω μεταξυ ειχα κατεβασει το φερμουαρ θα εσκαγα ειχε πολη κόσμο αυτη αναισθητη οπως επισης και αλλες δυο γυναικες που καθοντουσταν στο πισω καθισμα .Τα παιρνω στο κρανιο και παω στον οδηγο και του λεω αυτο και αυτο και σταματαει το λεωφορειο και λεει δεν ξεκιναω αμα δεν κατσει η κοπελα και τοτε σηκωθηκε ενας παππους ο οποιος δεν με ειχε δει ηταν πολυ μεγαλος γυρω στα 85+ και μου λεει ελα κοριτσι μου μα παππου του λεω εσεις αχ κοριτσι μου εσυ εχεις μια ζωη μεσα σου εγω τη δικη μου τη χαρηκα......

Πολλες φορες με το μωρο στην αγκαλια σε δημοσιες υπηρεσιες και κανουν το κοροιδι τους αγνοοω παντελως ας πουν οτι θελουν ποτε θα με ξαναδουν; Μια φορα πηγα στην εμπορικη τραπεζα να πληρωσω περιμενα στη σειρα εν τω μεταξυ ειχα μια υπαλληλο που αναβε και εσβηνε το τσιαγαρο τεκες ειχε γινει κατα τα αλλα απαγορευετε το τσιγαρο, λοπον ο μικρος ηταν σχεδον 3 και κατι κανεις δεν μου ειπε παιρνα μπροστα αντε τωρα να κανεις καλα ενα τριχρονο που εχει βαρεθει 2 ωρες σε ενα κλειστο χωρο και να εχει και την αλλη να τον ντουμανιαζει .Καποια στιγμη αρχιζε ο μικρος και ελεγε τα δικα του δυνατα και ηταν κοντα στο γραφειο της και τη του λεει :πιο σιγα παιδι μου εδω εχουμε δουλεια , αντε που σας κουβαλανε και μας δημιουργουν προβλημα

Ποιος με ειδε και δεν με βοφηθηκε (εν τω μεταξυ ηδη ειχα μπροστα μου 3 ατομα )τι λες μωρη της λεω πως μιλας ετσι στο παιδι μου αυτη τα παιξε και αρχιζα να τη στολιζω κανονικοτατα αυτη ελεγε το τροπος ειναι αυτος ο δικος μου της λεω ειναι μια χαρα εσυ που μας εχει λιβανισει κανονικοτατα εκεινη την ωρα ερχετε ο μεγαλος διευθυντης (ρεμαλι) τι συμβαινει; τι συμβαινει καλα του λεω αυτη το εχει κανει εδω τεκε μονο μαυρο δεν εχει παρει και μου λεες τι συμβαινει ;δηλαδη ρε μεγαλε εσυ που ησουν τοσην ωρα δεν εβλεπες; ο κοσμος ηταν με το μερος μου θα μου πει του λεω εμενα το ξεκολο για ποιο λογο ηρθα με το παιδι μου μαζι που ποια νομιζει οτι ειναι ; επειδη εχει μια θεση στη γαμημενη τραπεζα νομιζει οτι εχει πιασει και τον παπα απο τα αρχιδια ,Δεν μπορειτε να φανταστειτε τη ελεγα (γεννημενη και μεγαλωμενη στο αιγαλεω κατεχω καλα τη διαλεκτο αυτη)Αυτος ειχε κοκκινισει εγω συνεχισα αντι του λεω να χρησιμοποιησω το νομο που εχω ανηλικο και μπορω καλυστα να περασω μπροστα εχω και τη χαζογκομενα να μας λιβανιζει και να λεει οτι την ενοχλουμε να κανει τη δουλεια της; εχει μπερδεξει του λεω με ποιον εχει ραντεβου που 2 ωρες μιλαει στο τηλ. και ειναι ολο ελα αγαπη μου και ελα μωρο μου; Μου λεει αυτος περαστε κυρια μου μπροστα .Τωρα του λεω οχι ρε μεγαλε θα περιμενω μονο και μονο να με βλεπει και να της καθομαι στο στομαχι.Αυτη δεν μιλαγε απλα σηκωθηκε να παει μαλλον τουαλλετα και ολοι την γιουχαραν.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ

Δημοσίευση

Βάνια μου, είσαι απλά ΑΠΑΙΧΤΗ!!! Ε, ρε γαμώτο, δεν συμβαίνει κάνα τέτοιο κουλό όταν περιμένω κάπου να βγάλω κι εγώ τα απωθημένα μου!!!

Εγώ ίσα ίσα όταν βλέπω να περιμένουν μανούλες με μωρά ή έγκυες (κι εγώ σε Τράπεζα δουλεύω), της περνάω μπροστά στα ταμεία για να μην περιμένουν, αλλά και γιατί και σε μας καπνίζουν και γίνεται ....τεκές εκεί μέσα... Πού να σταθείς με το παιδάκι μες στην κάπνα!!!

• Προσθήκη...