Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Angelmammyάσε τρόμαξα πολύ....μακάρι να μην ξανά γίνει...πιστεύω από αυτό ήταν γιατί τόσο καιρό μου ρευοταν και δεν είχαμε θέμα...

Σήμερα οπως έπαιζε στο γυμναστηρίο της πήγα να της δώσω ένα παιχνιδάκι και ήθελε να με φαΐ κλασικά!Της δίνω το χέρι μου,με δαγκωνει και νιώθω κάτι!Της ανοίγει το στόμα και είδα το πρώτο μας δοντάκι αρχισε να ξεπροβάλει!!!!!

• Απαντήσεις 7.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η stasa199 είπε:

@Angelmammyάσε τρόμαξα πολύ....μακάρι να μην ξανά γίνει...πιστεύω από αυτό ήταν γιατί τόσο καιρό μου ρευοταν και δεν είχαμε θέμα...

Σήμερα οπως έπαιζε στο γυμναστηρίο της πήγα να της δώσω ένα παιχνιδάκι και ήθελε να με φαΐ κλασικά!Της δίνω το χέρι μου,με δαγκωνει και νιώθω κάτι!Της ανοίγει το στόμα και είδα το πρώτο μας δοντάκι αρχισε να ξεπροβάλει!!!!!

Δοντακιι τι καλααα!!! Τι ευχη δινουν σε τετοιες περιπτωσεις; Να ευχηθω να βγουν γρηγορα και ανωδινα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vayaki είπε:

Δοντακιι τι καλααα!!! Τι ευχη δινουν σε τετοιες περιπτωσεις; Να ευχηθω να βγουν γρηγορα και ανωδινα!!! 

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!Επίσης !!χάρηκα πολύ αν και μια γκρίνια την έχουμε αλλά λογικό είναι!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η stasa199 είπε:

Τι ωραία!! Κι εμείς έχουμε περίπου 2 εβδομάδες που έχουν βγει τα 2 κάτω!! Επίσης, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται και πάνω ένα άσπρο σημαδάκι. Λέτε να ξεκίνησαν ήδη και τα πάνω δοντάκια; Δεν είναι νωρίς;

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Mist είπε:

@stasa199 για τα πάνω είχα διαβάσει ότι βγαίνουν γύρω στους 8 με 10 μήνες. 

Τώρα το έψαξα λίγο και έχεις δίκιο!Εγώ νόμιζα μαζί βγαίνουν! Δες και αυτο

https://pin.it/isxiwutfwsyznm

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα 

χθες είχαμε παιδίατρο, 8100 βάρος 72εκ υψος! Ολα βαίνουν καλώς στην ανάπτυξη του ! Κάναμε το bexsero της μινιγγιτιδας β! Έχουμε λίγα δέκατα σημερα αλλά Οχι κατι αλλο! Ούτε γκρίνια ούτε αφαγια ευτυχώς! Ο μπουμπούκος μου έκλαιγε καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης στην παιδίατρο γιατί κοιμόταν και του κόψαμε τον ύπνο  με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μιλήσουμε καλα καλα με τη γιατρό απο το πολυ κλάμα :( 

μου ειπε να ξεκινήσουμε με φρούτα 1 μερα μήλο, 1 μερα μήλο -μπανανα, 1 μερα μήλο-μπανανα-αχλάδι, 1 μέρα μήλο- μπανανα- αχλάδι- χυμός πορτοκαλί στυμμένος. Αυτο θα ειναι ενα γεύμα μες στη μερα και τον επόμενο μηνα θα προστεθεί και δευτερο! Δεν ξέρω κατα ποσο ειναι σωστή αυτή η εισαγωγή στις στέρεες αλλά θα κινηθώ κάπως έτσι ! Θα ξεκινήσουμε τελος του μηνα που θα ειμαστε 5,5 μηνών. Δεν προτείνει ρυζαλευρο και γενικά αποφεύγει το ρύζι λόγω ραντισματων και υψηλής συγκέντρωσης αρσενικού και αυτο ισχύει και για εμάς τους ενήλικες ειπε! Επίσης μου ειπε γλουτένη να προσθέσουμε απο τον 8ο μηνα που θα ειναι πιο ώριμο  το πεπτικο λόγω αλλεργιών όποτε βρώμη θα φάμε λιγο αργότερα ! Μου ειπε να δίνω και νεράκι! Αυτά σε γενικές γραμμές. Εγω σκέφτομαι στη φρούτοκρεμα να εισάγω και λιγο αβοκάντο και να τα κανω με 3ημερη εισαγωγή. Δεν ξέρω τι ειναι πιο σωστό ! 

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς ξεκινήσαμε, μια εβδομάδα νωρίτερα απ’οτι λέγαμε γιατί αυτό το ΣΚ θα χρειαστεί να λείψω κάποιες ώρες και δεν ήθελα να το χάσω! Σήμερα το εφαγε όλο το μεσημεριανό του! Ένα καρότο και μια γλυκοπατάτα και χωρίς να μειώσουμε γαλατάκι ?

Δημοσίευση

Άντε βρε κορίτσια καλά φαγοπότια να έχουμε!!!!Από εδώ κ πέρα δε θα μπορούμε να φάμε τίποτα χωρίς να δώσουμε Κ στα μικρά μας!!!!Εμείς τελευταίοι μου φαίνεται θα ξεκινήσουμε αν και της δίνω κάθε μέρα η μπανάνα η αχλάδι η μήλο!

@Berry δεν υπάρχει σωστο και λάθος  με το πώς θα ξεκινήσει το μπαμπάκι  τις στέρεες!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Narcissa είπε:

Κορίτσια εμείς ξεκινήσαμε, μια εβδομάδα νωρίτερα απ’οτι λέγαμε γιατί αυτό το ΣΚ θα χρειαστεί να λείψω κάποιες ώρες και δεν ήθελα να το χάσω! Σήμερα το εφαγε όλο το μεσημεριανό του! Ένα καρότο και μια γλυκοπατάτα και χωρίς να μειώσουμε γαλατάκι ?

Μπραβοοο!!! Κανετε blw;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η stasa199 είπε:

Άντε βρε κορίτσια καλά φαγοπότια να έχουμε!!!!Από εδώ κ πέρα δε θα μπορούμε να φάμε τίποτα χωρίς να δώσουμε Κ στα μικρά μας!!!!Εμείς τελευταίοι μου φαίνεται θα ξεκινήσουμε αν και της δίνω κάθε μέρα η μπανάνα η αχλάδι η μήλο!

@Berry δεν υπάρχει σωστο και λάθος  με το πώς θα ξεκινήσει το μπαμπάκι  τις στέρεες!

Οταν λες της δινεις μπανανα αχλαδι μηλο; κανονικα; κοβει κομματια, μασαει και καταπινει; η απλά τα γλειφει; 

Δημοσίευση

@vayaki όχι γιατί τον ταΐζει η πεθερά μου και μόνο που της το ανέφερα κάποια στιγμή την έπιασε πανικός. Μας πρότεινε όμως η παιδίατρος τα ΣΚ που θα τον ταΐζουμε εμείς να του δίνουμε και το αλεσμένο και κομμάτι και έτσι είχαμε συμφωνήσει με τον άντρα μου. Όμως χτες διαβάσαμε για το παιδάκι που πνίγηκε στον παιδικό σταθμό και φοβηθήκαμε... τώρα συζητήσαμε μήπως κάνουμε πρώτα ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών για βρέφη και μετά ξεκινήσουμε τα κομμάτια. 

Δημοσίευση

@vayaki της δίνω κομμάτια και γλείφει αλλά 2 μέρες έχει κόψει κομματάκι και το έβγαλε,σημερα πρεπει νς εφαγε λιγη μπανανα ομως!Την κοιτάω συνέχεια γιατί φοβάμαι μη μου πνίγει!ευτυχώς δείχνει να το διαχειρίζεται καλά!

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγω τα φοβάμαι λιγο τα κομμάτια γιατί ακόμα δεν εχει και καθόλου δοντάκια ούτε στηρίζει καλα καλα την πλατουλα του. Δεν νομίζω οτι ακόμα ειναι έτοιμο το μωρό να διαχειριστεί φαγητό σε κομμάτια. Τουλάχιστον το δικό μου μωράκι οχι ακόμα!

Δημοσίευση

@Berry  οπως αισθάνεσαι εσύ πιο σίγουρη!μπορείς με τον καιρο να μην τα κάνεις και τελείως κρέμα στο μουλτι η να τα πατάς με το πιρουνακι!

Έχετε δει τα κουταλάκια που αλλάζουν χρώμα με τη θερμοκρασία?τέτοια σκέφτομαι να πάρω,όπως και πιατάκια που κλείνουν με καπάκι !Ακόμα δεν έχω πάρει κάτι εφόσον θα αρχίσουμε σε ένα μήνα!εσεις εχετε πάρει???και πόσα λέτε να χρειαζόμαστε από πιατάκια και κουταλάκια?

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια που έχετε ξεκινήσει στερεές και τα πάνε τέλεια τα μικρούλια σας!!! Εμείς ξεκινάμε αρχές Νοεμβρίου, να έχουμε κλείσει 6 μήνες.

@stasa199 νομίζω πως αυτά τα κουταλάκια θα τους αρέσουν άμα μεγαλώσουν λίγο. Δε νομίζω ακόμα να ξετρελαίνονται με την εναλλαγή χρωμάτων. Εκεί γύρω στο χρόνο θα είναι πιο έτοιμα νομίζω. 

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

@stasa199 δεν τα έχω δει τα κουταλάκια που λες! Εμείς πήραμε 3 μπολάκια: https://www.skroutz.gr/s/7731756/Nuk-Easy-Learning-Μπολ-Φαγητού-Μπλε-6m.html 4 κουταλάκια: https://www.skroutz.gr/s/7355053/Nuk-Easy-Learning-Κουτάλι-Φαγητού-Μπλε-6m-2τμχ.html και ακόμα 2 κουτάλια πιο κοντά για να χωράνε στην ισοθερμική τσαντούλα για έξω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Narcissa είπε:

Καλημέρα! 

@stasa199 δεν τα έχω δει τα κουταλάκια που λες! Εμείς πήραμε 3 μπολάκια: https://www.skroutz.gr/s/7731756/Nuk-Easy-Learning-Μπολ-Φαγητού-Μπλε-6m.html 4 κουταλάκια: https://www.skroutz.gr/s/7355053/Nuk-Easy-Learning-Κουτάλι-Φαγητού-Μπλε-6m-2τμχ.html και ακόμα 2 κουτάλια πιο κοντά για να χωράνε στην ισοθερμική τσαντούλα για έξω. 

Κι εγω ιδια κουταλακια και 2 μπολακια dr brown. Καλα λες θα χρειαστουμε και κατι να τα κραταει ζεστα για εξω. 

Δημοσίευση

@Angelmammy δεν είναι για τα μικρά είναι για εμάς για να καταλαβαίνουμε αν καίει το φαγητό τους! 

https://www.skroutz.gr/s/7431759/Munchkin-Σε-Κουτάλια-με-Ένδειξη-Θερμότητας-4τμχ-3m.html αυτά είναι!έλεγα να πάρω αυτά..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η stasa199 είπε:

@Angelmammy δεν είναι για τα μικρά είναι για εμάς για να καταλαβαίνουμε αν καίει το φαγητό τους! 

https://www.skroutz.gr/s/7431759/Munchkin-Σε-Κουτάλια-με-Ένδειξη-Θερμότητας-4τμχ-3m.html αυτά είναι!έλεγα να πάρω αυτά..

Χχαχααχ!! Πόντια!! Λολ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...