Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα σε ολες σας!! Απο την Πεμπτη το βραδυ εχω λιγο ροζ αιματακι το οποιο το καταλαβαινω στο σκουπισμα. (Αν δεν ημουν εγκυος ηταν οι αναμενομενες ημερες περιοδου μου συγκεκριμενα 3/9 με 10/9 )Ειμαι 8w 5d  σημερα. Την προηγουμενη Παρασκευη ειχα παει στον γιατρο κι ακουσαμε καρδουλα. Ολα ηταν καλα. Τωρα δεν ξερω τι συμβαινει εχω ανησυχησει πολυ. Ο γιατρος μου ειπε να καθησω ξαπλωμενη μεχρι να σταματησει και να μην παω ουτε στο νοσοκομειο για υπερηχο. Σημερα μου αυξησε την δοση του utrogestan των 100 mg απο 2 την ημερα σε 3 την ημερα και μου ειπε να ηρεμησω γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Εχω φοβηθει πολυ γτ πριν 3 μηνες ειχα μια αποτυχημενη κυηση και δεν θελω να επαναληφθει. Αν κι εχω κανει εξετασεις κ ηταν καλες. Σας παρακαλω αν καποια γνωριζει κατι.... 

Δημοσίευση

Πάρε το utrogestan και ξεκουρασου όσο μπορείς.  Νομίζω πως λίγο πολύ οι περισσότερες είχαμε κάποια ροζ ή καφέ υγρα στις εγκυμοσύνες μας. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά! Πότε είναι να πας για τον επόμενο υπερηχο???

Δημοσίευση

30/9 απευθειας για την αυχενικη διαφανεια με εχει βαλει. Κι ειχα χαρει υπερβολικα γιατι λεω για να αφηνει 1 μηνα αποσταση στα υπερηχο ολα πανε καλα... Τι να πω!!! Θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη!!! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Πάρε το utrogestan και ξεκουρασου όσο μπορείς.  Νομίζω πως λίγο πολύ οι περισσότερες είχαμε κάποια ροζ ή καφέ υγρα στις εγκυμοσύνες μας. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά! Πότε είναι να πας για τον επόμενο υπερηχο???

30/9 απευθειας για την αυχενικη διαφανεια με εχει βαλει. Κι ειχα χαρει υπερβολικα γιατι λεω για να αφηνει 1 μηνα αποσταση στα υπερηχο ολα πανε καλα... Τι να πω!!! Θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη!!! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Treloula είπε:

30/9 απευθειας για την αυχενικη διαφανεια με εχει βαλει. Κι ειχα χαρει υπερβολικα γιατι λεω για να αφηνει 1 μηνα αποσταση στα υπερηχο ολα πανε καλα... Τι να πω!!! Θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη!!! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

30/9 απευθειας για την αυχενικη διαφανεια με εχει βαλει. Κι ειχα χαρει υπερβολικα γιατι λεω για να αφηνει 1 μηνα αποσταση στα υπερηχο ολα πανε καλα... Τι να πω!!! Θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη!!! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!!

30/9 είναι πολύ! !!έναν υπερηχο πιο νωρίς ίσως θα ήταν καλό να έκανες! Εγώ δηλαδή δε θα μπορούσα να περιμένω τόσο! Παρολα αυτά εγώ να σου πω ότι είχα καφέ ροζ και στις δύο εγκυμοσύνες μου και όλα πήγαν μια χαρά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

30/9 είναι πολύ! !!έναν υπερηχο πιο νωρίς ίσως θα ήταν καλό να έκανες! Εγώ δηλαδή δε θα μπορούσα να περιμένω τόσο! Παρολα αυτά εγώ να σου πω ότι είχα καφέ ροζ και στις δύο εγκυμοσύνες μου και όλα πήγαν μια χαρά! 

Η αληθεια ειναι πως ουτε εγω αντεχω αλλα απο την στιγμη που δεν θελει να σηκωθω φοβαμαι κιολας να παρακουσω προς το παρον... Ειμαι κι επαρχια και ειναι 2 ωρες αποσταση ο γιατρος μου κ δυστυχως απο εδω δεν εμπιστευομαι κανενα.

Δημοσίευση

Εγώ στην 11η εβδομάδα είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Στεκόμουν όρθια και έτρεχε το αίμα κατακόκκινο και φρέσκο, ούτε στην περίοδο έτσι. Μέσα σε μια ώρα είχα γεμίσει 2 σερβιέτες και έφυγε από μέσα μου και ένα κομμάτι πηχτό αίμα. Αμέσως έφυγα για νοσοκομείο, είχα και ελαφρά πόνους περιόδου χαμηλά στην κοιλιά. Φτάνοντας το νοσοκομείο, και αφού περπάτησα μέχρι τη γυναικολογική, και μέχρι να ξαπλώσω για τον υπέρηχο, ήμουν σίγουρη ότι όλα είχαν τελειώσει. Η γιατρός ήταν χαλαρή και ψύχραιμη, μην ανησυχείς μου λέει, αφού είσαι όρθια και μπορείς να περπατάς, δεν αποβάλλεις. Όντως ακούσαμε καρδιά, είχα μια ελαφρά αποκόλληση, ξεκίνησα utrogestan χάπι και προγεστερόνη κολπικά. Έμεινα ξάπλα ΠΣΚ και τη Δευτέρα το αίμα είχε ελαττωθεί και σκουρίνει. Πήγα πάλι για υπέρηχο όπως μου είχε πει ο γιατρός μου, συνέχισα την προγεστερόνη και έμεινα προληπτικά άλλη μια εβδομάδα ξάπλα. Μετά επέστρεψα στη δουλειά, με ήπια δραστηριότητα και εννοείται καθόλου βάρη. Όταν μετά από 3 εβδομάδες πήγα για την αυχενική, εκείνος ο γιατρός είδε το αιμάτωμα που υπήρχε. Μου είπε ότι θα συνεχίσει να αιμορραγεί για 15 μέρες μέχρι να καθαρίσει εντελώς. Όντως στις δέκα μέρες η αιμορραγία σταμάτησε. Συνολικά ήπια προγεστερόνη για δυο μήνες. Στην περίπτωσή μου η ήπια δραστηριότητα βοήθησε να καθαρίσει πιο γρήγορα. Ο γιατρός μου είπε ότι κάποιες γυναίκες αιμορραγούν για όλη την εγκυμοσύνη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εσύ θα κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου. 
Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία εγκυμοσύνης όσον αφορά την αιμορραγία. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Να προσέχεις και να μην παραπονιέσαι. Και με το καλό να πάρεις το μωρό στην αγκαλιά σου και να είναι ΓΕΡΟ! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!!! Το να παιρνω δυναμη απο γυναικες με την δικη σου δυναμη ψυχη ειναι τιμη μου!! Με ηρεμησες πραγματικα παρα πολυ!!

Δημοσίευση

Εγώ στην 9η εβδομάδα περίπου.. είχα αίμα.. Όχι πολύ αλλά ήταν κατακόκκινο και ίσα που λερωνε το εσώρουχο μου.. είναι η δεύτερη εγκυμοσυνη και μου συνέβη αυτό.. στην πρωτη ολα ηταν φυσιολογικά.. είχα γράψει και γω σε παρακάτω άμα δεις.. τωρα είμαι στην 11 εβδομάδα και όλα κυλάνε ομαλά.. utrogestan και ξάπλα.. είχα αίμα περίπου 2 εβδομάδες.. Τώρα σταμάτησε το αίμα.. Όλα θα πάνε καλά και να ξέρεις ότι νιώθω απόλυτα το άγχος σου γιατί βιώνω το ίδιο.. υπομονή.. ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση! Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
    • Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει. 
    • @Maria_mtx το δεύτερο… έχω κ ένα 2,5 ετών…. Αλλά διαβάζοντας τα δικά σου που έχεις δίδυμα νιώθω πως είναι μια χαρά κ μου έφυγε η κούραση….στην αρχή πίστευα ότι η δυσκολία θα είναι το μωρο αλλά τελικά η μεγάλη είναι το θέμα κ αυτήν έχω άγχος… φαγητά.ρούχα,παιχνίδια,νανούρισμα…. Έχω το πρόγραμμα της και δεν μπορείς να της τα αλλάξεις όλα….αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ θηλάζω και τα πάμε μια χαρά….με τα δευτερα είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι..αχ και εγώ περιμένω να γελάει και να αρχίζει να ανταποκρίνεται….έχεις βρει μήπως κανένα μαρσιπο που σε βολεύει?..η μεγάλη δεν τα ήθελε αλλά τώρα με τα 2 θα βολεύει απίστευτα άρα ψάχνω αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω 
    • Καλημέρα! Είδαμε τη μικρή χθες ξανά γιατί νιώθω τις κλωτσιτσες πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά ενώ στον μεγάλο τις ένιωθα σίγουρα πιο ψηλά και ήθελε να μετρήσει τράχηλο ξανά να είμαστε σίγουροι. Όλα καλά είναι, απλώς έχει πάρει θέση φουλ ισχιακα, τα πόδια κάτω το κεφάλι πάνω για αυτό νιώθω τα ποδαράκια της τόσο χαμηλά. Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και γυρνάει ακόμα δεν είναι η τελική θέση. 850 γραμμάρια ήταν χθες και τράχηλος 37εκ ευτυχώς καλά κρατεί! Ποια έχει σειρά για υπέρηχο;
    • Εγώ πάλι είχα πολλά συμπτώματα στα κορίτσια έντονους εμετούς  τωρα δεν έχω είμαι πολύ πιο ήπια τα πράγματα απλά καμία φορά έχω καούρες  αντε να δούμε πως θα πάει.. με έπιασαν και δυο φρονιμιτες ξαφνικά και είμαι χάλια έχω πρηστεί και έχω πάρει αντιβίωση 😔 στεναχωρέθηκα φουλ  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...