Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός σεμπτεμβρης??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Ναι!!θα κάνω!!! Άντε να δούμε τι θα γίνει και αυτόν τον μήνα!!!ελπίζω εσυ να μην χρειαστεί να προσπαθήσεις άλλο!!να είσαι εγκυουλα τώρα!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Μακάρι... 

Δημοσίευση

Κορίτσια τελικά αποφάσισα να σας ανεβάσω το θερμοδιάγραμμα μου ετσι ώστε οποί ξέρει περισσότερα να μάθει στις υπόλοιπες. Μπορεί κάποια να καταλάβει πότε είχα ωορρηξια με βάση την θερμοκρασία .? 

IMG_20180924_183704.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια τελικά αποφάσισα να σας ανεβάσω το θερμοδιάγραμμα μου ετσι ώστε οποί ξέρει περισσότερα να μάθει στις υπόλοιπες. Μπορεί κάποια να καταλάβει πότε είχα ωορρηξια με βάση την θερμοκρασία .? 

IMG_20180924_183704.jpg

Kαλησπέρα κορίτσι μου!!Μες τις ημερομηνίες δν βγάζω άκρη στην εφαρμογή!!Αυτό που ξέρω είναι ότι στην ωορρηξία μας έχουμε την χαμηλότερη θερμοκρασία κ μετά απο 1-3 μέρες ανεβαίνει πάλι!!1Αρά μήπως να κοιτούσες την χαμηλότερη θερμοκρασία!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Kαλησπέρα κορίτσι μου!!Μες τις ημερομηνίες δν βγάζω άκρη στην εφαρμογή!!Αυτό που ξέρω είναι ότι στην ωορρηξία μας έχουμε την χαμηλότερη θερμοκρασία κ μετά απο 1-3 μέρες ανεβαίνει πάλι!!1Αρά μήπως να κοιτούσες την χαμηλότερη θερμοκρασία!!!

Δηλ στις 11??δεν είναι πολύ νωρίς.?? Η στης 16?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Δηλ στις 11??δεν είναι πολύ νωρίς.?? Η στης 16?

Λένε ότι στην ωορρηξία κ στην εμφύτευση μπορεί πάλι η θερμοκρασία να έρθει στα κατώτα επίπεδα!!Αυτό για την εμφύτευση το είχα δει σε ξένο σαιτ!!Μετράς την θερμοκρασία πρωί?

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Λένε ότι στην ωορρηξία κ στην εμφύτευση μπορεί πάλι η θερμοκρασία να έρθει στα κατώτα επίπεδα!!Αυτό για την εμφύτευση το είχα δει σε ξένο σαιτ!!Μετράς την θερμοκρασία πρωί?

Ναι κοπέλα μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

9η ημέρα. Πολύ νωρίς. 

Ποτέ μη λες ποτέ!!Φίλη μου την 9 μέρα έπιασε τον μπέμπη που συνήθως έχει κύκλο 30 μέρες!!!Βέβαια τα τεστάκια σου άλλα λένε!!Εγώ λέω 11 μέρα έκανες αλλά εννοείτε μπορεί να κάνω λάθος!!Βάλε μαχ 30 μέρες κύκλο κ αν έχεις αγωνιούλα κάνε τεστάκι που δείχνει απο νωρίς!!Εύχομαι να πιαστηκε το σποράκι σας

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Ποτέ μη λες ποτέ!!Φίλη μου την 9 μέρα έπιασε τον μπέμπη που συνήθως έχει κύκλο 30 μέρες!!!Βέβαια τα τεστάκια σου άλλα λένε!!Εγώ λέω 11 μέρα έκανες αλλά εννοείτε μπορεί να κάνω λάθος!!Βάλε μαχ 30 μέρες κύκλο κ αν έχεις αγωνιούλα κάνε τεστάκι που δείχνει απο νωρίς!!Εύχομαι να πιαστηκε το σποράκι σας

Το τεστ ωορρηξιας έδειξε την 11η.λλα ωορρηξια γίνεται 3 μέρες μετά... Δηλ 14η ημέρα... 17 Σεπτεμβρίου 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Starrr είπε:

Το τεστ ωορρηξιας έδειξε την 11η.λλα ωορρηξια γίνεται 3 μέρες μετά... Δηλ 14η ημέρα... 17 Σεπτεμβρίου 

Σωστα λάθος το έγραψα!!Ηθελα να πω οτι εγώ πέρνω σαν θετικό σου της 11 μέρας το τεστ!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια στην εφαρμογή του κινητού σχετικά με τη περίοδο βάζετε ως τελευταία μέρα περιόδου ενώ έχετε καθαρίσει τελείως?? Γτι πχ γω μπορεί να μην έχω αίμα αύριο κ να καθαρίζω να έχω καφέ μονο.. την μετράω κ βάζω τελευταία μέρα περίοδου όταν καθαρίζω εντελώς?? Προσπαθώ αυτό το μήνα να τα κάνω όσο πιο σωστά γίνεται... Πφφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Λενι είπε:

@lactaki μου εγω ημε στη 3 μερα κ δεν εχο αυριο θα εχο λιο.. Ωσπυ ν τελιοσεις τελια κ τα καφε... Να καθαρισεις... 

Ευχαριστώ .. ίσως γι αυτό να έχω λίγες μέρες διαφορά κάθε φορά με την εφαρμογή γτι ίσως βιάζομαι να βάλω ότι τελείωσα.. αυτό θα κάνω μόλις τελειώσω εντελώς θα το πατήσω κ στην εφαρμογή

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια στην εφαρμογή του κινητού σχετικά με τη περίοδο βάζετε ως τελευταία μέρα περιόδου ενώ έχετε καθαρίσει τελείως?? Γτι πχ γω μπορεί να μην έχω αίμα αύριο κ να καθαρίζω να έχω καφέ μονο.. την μετράω κ βάζω τελευταία μέρα περίοδου όταν καθαρίζω εντελώς?? Προσπαθώ αυτό το μήνα να τα κάνω όσο πιο σωστά γίνεται... Πφφφφ

Όχι κορίτσι μου πρέπει πχ να βγάζεις την σερβιέτα τότε θα βάζεις στην εφαρμογή ότι τελείωσες την περίοδο ?

Δημοσίευση
στις On 3/9/2018 at 2:42 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Γειά σας κορίτσια, για να δούμε αν θα είναι τυχερός αυτός ο μήνας για εμάς. Κ να έχουμε του χρόνου το καλοκαίρι στην αγκαλιά μας μωράκι..... Το εύχομαι σε όλες σας...αντε να γίνουμε μαμάδες του καλοκαιριού... ❤️

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε σήμερα? Εγώ υπομονή μέχρι Κυριακή Δευτέρα!!! Δεν δίνω σημασία σε συμπτώματα να περάσει η εβδομάδα!!! ???

στις πριν 20 ώρες, ο/η vayaki είπε:

Σταρ κι εγω ειχα πονο στο στομαχι... θεωρησα οτι ειχα αρρωστησει τοτε... αλλα ποιος ξερει... ισως να ηταν απ τις αλλαγες που γινοταν στο σωμα

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε σήμερα? Εγώ υπομονή μέχρι Κυριακή Δευτέρα!!! Δεν δίνω σημασία σε συμπτώματα να περάσει η εβδομάδα!!! ???

Καλημέρα κορίτσι... 23η ημέρα σήμερα. Έχω πονάκια περιόδου τα κλασσικά. Θα δω κ εγώ μέχρι δευτέρα... Ελπίζω να μην έρθει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσι... 23η ημέρα σήμερα. Έχω πονάκια περιόδου τα κλασσικά. Θα δω κ εγώ μέχρι δευτέρα... Ελπίζω να μην έρθει.. 

Ελπίζω να μην έρθει σε καμία μας κ από Δευτέρα να κερνάμε!!!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marakineos είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Δεν αδιαθέτησα χθες τελικά! Μακάρι να μην έρθει ούτε σήμερα. Βέβαια τα πονάκια πάνε κι έρχονται! Για να δουμε!

Αχ Μαρακι τι καλα να μην ερχεται! Αντε και θελω παρεα... να μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες χεχε

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

Αχ Μαρακι τι καλα να μην ερχεται! Αντε και θελω παρεα... να μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες χεχε

κάθε φορά που πάω τουαλέτα νομίζω πως θα έρθει!! να σου πω την αληθεια μου πιστευω πως θα αδιαθετησω! βεβαια καθυστερηση εστω και 1 ημερα εχω χρονια να εχω αλλά αυτά τα πονάκια και η ημικρανία με κάνουν να μην είμαι πολύ αισιόδοξη!! Αν έρθει τελικα τον επομενο μηνα θα δοκιμασω τα τυχερα τεστακια!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
    • @almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇 @Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο. Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...