Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αυτό μου είπε και η μαία που μιλήσαμε. Καταλαβαίνει μου λέει την διάθεση σου. Εν τω μεταξύ όλη μέρα θέλω να κοιμάμαι κάτι που δεν το καταφέρνω με τον μικρό στο σπιτι αλλά το βράδυ γαρίδα το μάτι. Με προετοιμάζει μάλλον για τα ξενύχτια που έρχονται η μπέμπα μου. 
    • Εμείς οι δυο βολτες που πηγαμε απο τοτε που βγηκαμε απο το νοσοκομείο ήταν στη γιατρό!! 😂 Σαραντισμό θα κάνετε στο μωρό στην εκκλησία που πάνε; Εγώ το έκανα σε κάθε μωρό θα το κάνω και τώρα...Θα πάει αύριο ο άντρας μου να ρωτήσει κανέναν πάτερ πότε να πάμε.. η εκκλησία είναι εδώ δίπλα μας.. 
    • Όχι, 2 φορές εχω πάει.. Πριν ενάμιση μήνα δηλαδή τον επισκέφτηκα κ μιλήσαμε 2 φορές. Μου εβγαλε εμπιστοσ΄ύνη, φάνηκε πως έχει γνώσεις. Έχω ακούσει θετικά, δεν ξέρω όμως κάτι παραπάνω...
    • Ευτυχώς περάσατε την ίωση και το μικρό δεν κόλλησε τίποτα. Κι εμάς η γιατ΄ρος μας είπε να τα προσέχουμε αυτά εμείς είμαστε κ περισσότερα άτομα οπότε θέλει παραπάνω προσοχή ένας να κολλήσει αυτό ηταν! Κ εμενα κοιμαται 4 ωρες σιγουρα το βραδυ μετα θα ξυπνησει θα τη θηλασω και μετα ξανα αλλες δυο με τριες ωρες υπνο. Πιπίλα παίρνει τον δίνεις? εμείς τίποτα δε δοκίμασα.. 
    • Ναι ναι θα το ξεπεράσει θα έχει το σχολείο μετά κάποια απασχόληση.. Καλα ειμαστε κ εμείς όλοι! Τους κρατάω μακριά απο το μωρό προσπαθω να τη προστατέψω όσο μπορώ ευτυχώς ως τώρα είμαστε καλά όλοι δε κολλήσαμε τίποτα. Αρκετή γκρίνια το βράδυ τις τελευταίες μέρες.. και το βράδυ μετά κοιμάται σίγουρα κανα 4ωρο 4,5 ώρες η γιατρός με ειπε μια χαρά ειναι κ αι να μη τη ξυπναω να φαει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...