Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επαφές Αυγούστου

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 7:32 ΠΜ, ο/η Zafran είπε:

Ααα επίσης ξεχασα να σας σας πω οτι εχθές μπηκα στο πειρασμό και πηρα τη θερμοκρασία μου ετσι απο περιέργεια, χωρίς να εχω ξαναμετρηθεί και ειχα 37,2. 

Σήμερα δεν ξερω ισως μετρηθώ αργοτερα.

Expand  

Πώς πάει τώρα η θερμοκρασία σου??? 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 6:56 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Α μια χαρά είσαι εσύ... Εγώ 36.5..

Expand  

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια... Η θερμοκρασία πρέπει να είναι ανεβασμενη το πρωί πριν σηκωθείς από το κρεβάτι όπως λένε;; η και κατά την διάρκεια της ημέρας;;; επίσης έχετε ειδικό θερμόμετρο για την μέτρηση;; 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 9:04 ΠΜ, ο/η giota88 είπε:

Ποιας εταιρειας πηρες; Νομιζω οτι θελει δυο την ημερα ειδικα οταν ξεκινησει να θετικοποιειται για να πετυχεις την ωορηξια γιατι αν περασουν 24 ωρες και μετα το κανεις μπορεις να μην προλαβεις την εντονη γραμμη. Αν κανω λαθος διορθωστε με

Expand  

Από το hometest πήρα το πακέτο 10 τέστ ωορηξιας κ 3 εγκυμοσύνης

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 10:13 ΠΜ, ο/η Maria1986@@ είπε:

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια... Η θερμοκρασία πρέπει να είναι ανεβασμενη το πρωί πριν σηκωθείς από το κρεβάτι όπως λένε;; η και κατά την διάρκεια της ημέρας;;; επίσης έχετε ειδικό θερμόμετρο για την μέτρηση;; 

Expand  

Όχι το κανονικό. Αλλά λένε όταν μειώνετε η θεμεοκρασια σου ρχεται περίοδος... Και εμένα μειώνεται σήμερα..... 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 10:13 ΠΜ, ο/η Maria1986@@ είπε:

Expand  

Εγώ το κανονικό βάζω. Απ΄οτι έχω ακούσει το πρωί πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι το σωστό αλλά επίσης πρέπει να κρατάς και ημερολόγιο με τη θερμοκρασία για να έχεις σωστή εικόνα!

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 10:23 ΠΜ, ο/η France είπε:

Όταν ανέβει πάνω από 37 σημαίνει ότι έρχεται η ωορρηξία; Εγώ είχα χθες 36,1 και σήμερα 35,7. Πρωινή ώρα πριν σηκωθώ από το κρεβάτι.

Expand  

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου!

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 10:20 ΠΜ, ο/η Zafran είπε:

Εγώ το κανονικό βάζω. Απ΄οτι έχω ακούσει το πρωί πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι το σωστό αλλά επίσης πρέπει να κρατάς και ημερολόγιο με τη θερμοκρασία για να έχεις σωστή εικόνα!

Expand  

Όταν ανέβει πάνω από 37 σημαίνει ότι έρχεται η ωορρηξία; Εγώ είχα χθες 36,1 και σήμερα 35,7. Πρωινή ώρα πριν σηκωθώ από το κρεβάτι.

Expand  

Μάλιστα κατάλαβα... Σας ευχαριστώ πολύ... Θα αρχίσω κ εγώ την θερμομετρηση να δω μήπως βγάλω άκρη... Βέβαια περιμένω περίοδο σε 5 μέρες αλλά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι... Επιμένως... Απλά περιμένω.. 

Δημοσίευση

Expand  

Όταν μειώνεται έρχεται η ωορρηξια... 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 9:00 ΠΜ, ο/η giota88 είπε:

Εχεις δικιο σε αυτο. Αλλα ο δικος μου δουλευει 12 ωρα χωρις ρεπο εδω και τρεις μηνες. Παλι καλα που ειχαμε επαφες στις γονιμες. 

Expand  

Τις καταλαβαίνεις στάνταρ τις γόνιμες? Καλά κι εμεις με 2 παιδάκια στο σπίτι μη νομίζεις ότι καταφέρουμε και περισσότερα! !!!?????

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου εγώ μόλις γύρισα από διακοπές μετά από ταξίδι 4 ωρών!!! Δυστυχώς περίμενα περίοδο την Τρίτη κ τώρα είδα λίγο ροζ αιματακι!!! Το στήθος μου παραμένει πρησμενο κ δεν έχω πόνους περιοδου!!! Χτες είχα γενέθλια περίμενα μήπως τα καταφέραμε αυτό το μήνα!!! Δεν πειράζει έχει ο Θεός!!! Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες κορίτσια!!!! Ας έχουμε κάποια με νινακι αυτό το μήνα!!!

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 10:16 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Όχι το κανονικό. Αλλά λένε όταν μειώνετε η θεμεοκρασια σου ρχεται περίοδος... Και εμένα μειώνεται σήμερα..... 

Expand  

Έβαλα από περιέργεια μόλις τώρα... 36,4...

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 11:38 ΠΜ, ο/η France είπε:

Προχθές είχα 35,9. 

Εσύ starrr; Ελπίζω να μην έχεις δει περίοδο. Εάν περάσει η σημερινή μέρα πήγαινε για χοριακη.

Expand  

Όχι τίποτα ακόμη.. Έβαλα ένα σερβιετακι αλλά μόνο υγρά..... Τίποτα από περίοδο... Έκανα σήμερα τεστακι αλλά βγήκε αρνητικό... 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 11:56 ΠΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εγώ μόλις γύρισα από διακοπές μετά από ταξίδι 4 ωρών!!! Δυστυχώς περίμενα περίοδο την Τρίτη κ τώρα είδα λίγο ροζ αιματακι!!! Το στήθος μου παραμένει πρησμενο κ δεν έχω πόνους περιοδου!!! Χτες είχα γενέθλια περίμενα μήπως τα καταφέραμε αυτό το μήνα!!! Δεν πειράζει έχει ο Θεός!!! Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες κορίτσια!!!! Ας έχουμε κάποια με νινακι αυτό το μήνα!!!

Expand  

Μήπως είναι εμφύτευση κοπέλα μου??? Είδες κανονική περίοδο?? 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 12:13 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Μήπως είναι εμφύτευση κοπέλα μου??? Είδες κανονική περίοδο?? 

Expand  

Δεν ξέρω αυτό σκέφτομαι κι εγώ... ☹️☹️ Έχω πολύ λίγο ροζ αχνό αίμα στο σκούπισμα!!! Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς... Είμαι πολύ στενοχωρημένη!!! Μακάρι να είναι κάτι άλλο!!! Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα οδηγώντας τόσες ώρες... Θα δούμε...!!!

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 12:17 ΜΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Δεν ξέρω αυτό σκέφτομαι κι εγώ... ☹️☹️ Έχω πολύ λίγο ροζ αχνό αίμα στο σκούπισμα!!! Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς... Είμαι πολύ στενοχωρημένη!!! Μακάρι να είναι κάτι άλλο!!! Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα οδηγώντας τόσες ώρες... Θα δούμε...!!!

Expand  

Εμφύτευση εγώ λέω ότι είναι.... Μακάρι κορίτσι μου... 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 12:30 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Εμφύτευση εγώ λέω ότι είναι.... Μακάρι κορίτσι μου... 

Expand  

Μακάρι!!!! Μου κάνει εντύπωση που το στήθος μου πονάει ακόμη κ μου ήρθε νωρίτερα η περίοδος... Εγώ είμαι ρολόι 28 μέρες!!! Σήμερα είμαι 26η ημέρα!!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ελπίζω κι εσύ να έχεις καλά αποτελέσματα κ να το γιορτάζουμε μαζί!!! 

Δημοσίευση
  στις On 2/9/2018 at 8:59 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Ναι γενικά αυτό κάνω προσπαθώ να μη μπω σε πρόγραμμα. Στον άντρα μου δε λέω καν ποτέ είναι οι γόνιμες κτλ..δεν το έχουμε προγραμματίσει ακόμα τόσο πολύ άσχετα που εγώ το ψάχνω παραπάνω χαχα . . Τον ξελογιαζω επίτηδες στις γόνιμες..οπότε δεν είναι κ όλες οι πιθανότητες με το μέρος μου .. λέμε ελεύθερα κ οπότε έρθει.. 

Expand  

Κοπέλα μου άκου λίγο τα τεστ ωορρηξίας σου δείχνουν πότε πρόκειται να γινεο η ωορρηξία σου δηλαδή πριν σκάσει το ωάριο και αυτό κραταει το πολύ 48 ώρες τότε το τέστ θα γίνει κόκκινο

Η εφαρμογή σου δείχνει τις γόνιμες μέρες δεν είσαι όμως όλες τις μέρες το ίδιο γόνιμη μπορεί με βάση τις ημερομηνίες που έχει να γίνει η ωορρηξία αυτές τις μέρες

Δηλαδή το ημερολόγιο πάει με βάση τα στοιχεία που έσυ δίνεις ενώ τα τεστ με τις ορμόνες σουε άρα τα τέστ είναι καλύτερα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν! Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.   
    • Αυτό με την ώρα στο κομμωτήριο το σκέφτηκα και εγώ. Οπως και μην βγάλω αλλεργία😂 Τελικά κάνουμε πολλές διάφορες κορυφαίες σκέψεις!
    • Ξεκίνησε να μου κοιμάται 11ωρο όταν βάλαμε κ το μεσημεριανό, όπου τρώει περίπου 270 γραμμάρια. Μόνο σε εμένα δεν κοιμάται πάνω μου και το προσπάθησα πάρα πολύ. Να φανταστείς τη μέρα δεν κοιμάται μόνος του όπως το βράδυ. Θέλει λίγο κούνημα. Τον κουνούσα για λίγο με ρυθμικό "σσσσσσ" κ τον φιλάω πάντα δίπλα στο μάτι του για να δω αν όντως κοιμάται. Αν δεν ανοίξει τα μάτια τον ξαπλώνω στο κέντρο του κρεβατιού κ ξαπλώνω δίπλα του κ μου κρατάει το δάχτυλο. Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν πάνω από πέντε λεπτά και μετά σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει το χρόνο, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί πάνω μου. Απλά μου μείωσε την ώρα που κοιμάται τη μέρα. Στην αγκαλιά μου κοιμόταν πάνω από ώρα. Κι αν δω ότι πάει να ξυπνήσει ξανά κάνω το ρυθμικό "σσσσσσ" για να κλείσει τα μάτια του κι ένα ελαφρύ χτυπηματακι στον πωπω σαν να κουνιέται λίγο.  Στην αρχή όταν ανεβαίνει το δόντι σπρώχνει και το ούλο μαζί κι αυτό πονάω, πρέπει να βγει το δόντι έξω από το ούλο. Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο δόντι θα πρέπει να πιάνεις μυτακι! Δοκίμασέ την να το φάει κρύο. Εγώ κατάλαβα ότι τον ενοχλεί όταν μια μέρα πάλευα να τον ταΐσω το ζεστό φαγητό κι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχαμε σαράντα λεπτά παλεύαμε κ ήταν η πεθερά μου κ της λέω αφήστε τον κανένα δεκάλεπτο να κρυώσει το φαγητό και δώστε το μετά. Κ μου στέλνει μήνυμα ότι το έφαγε όλο. Έτσι από εκείνη τη μέρα δεν αφήνει τίποτα  Όσο για τον ατμομαγειρα βολεύει μόνο στο ότι γυρνάς έναν διακόπτη και περιμένεις να κλείσει μόνος του στον χρόνο που τον ρυθμισες! Κι ότι μπορω να βάλω στη χύτρα το δικό μας φαγητό.
    • Ναι κορίτσι μο @Sia A έστειλα να ρωτήσω για το ποτε θα πρέπει να το κλείσω είπα ότι βάση εξετάσεων θα μπορούμε από μέσα Ιουνίου και μετά κ αυτοί μου έκλεισαν ραντεβού για 20 Ιουνίου. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλύτερα να είμαστε έτοιμοι από τα διαδικαστικά και βλέπουμε!! @melitiniღ @annie! Σας ευχαριστώ κορίτσια άρα όντως γίνεται εξ αποστάσεως καλύτερα έτσι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...