Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επαφές Αυγούστου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zafran είπε:

Αντε βρε @Starrr μου να κάνεις την αρχή  και να μας φέρεις γούρι!!! Πάντως θετικά ακούγονται όλα!!!

Μακαρι... Αντε να δούμε.... Μέχρι τώρα κανένας πόνος. Μόνο υγρά... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια παραγγειλαμε πίτσα. Κ δεν ήθελα.... Ποιοσ εγώ???. Κ τώρα ανακατεύομαι.. Νερό δεν έχω πιει σήμερα.. Αχ μακάρι όλο αυτό να είναι κάτι καλό... Κ όχι συμπτώματα περιόδου... 

Μακάρι κορίτσι μου .άντε λίγες ώρες έμειναν να κάνεις το τεστ μια μέρα και κάτι ωρίτσες 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια παραγγειλαμε πίτσα. Κ δεν ήθελα.... Ποιοσ εγώ???. Κ τώρα ανακατεύομαι.. Νερό δεν έχω πιει σήμερα.. Αχ μακάρι όλο αυτό να είναι κάτι καλό... Κ όχι συμπτώματα περιόδου... 

Αααχχχ Αντε μακάρι να ακούσουμε... Η μάλλον να διαβάσουμε ??τα ευχαριστώ... Θέλουμε ένα τεστ με ένα τεράστιο σταυρό... Με όλη μου την ψυχή στο εύχομαι.... ??Τα υγρά που έχεις τα είχες ποτέ ξανά;; κ όταν Υλες υγρά διάφανα;; συγνώμη που ρωτάω.. ???

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria1986@@ είπε:

Αααχχχ Αντε μακάρι να ακούσουμε... Η μάλλον να διαβάσουμε ??τα ευχαριστώ... Θέλουμε ένα τεστ με ένα τεράστιο σταυρό... Με όλη μου την ψυχή στο εύχομαι.... ??Τα υγρά που έχεις τα είχες ποτέ ξανά;; κ όταν Υλες υγρά διάφανα;; συγνώμη που ρωτάω.. ???

Όχι είναι λευκά παχυρρευστα. Αλλά λίγα... 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα!Εγω χθες ειχα ςντονους πονους περιοδου,ελεγα θα αδιαθετησω αλλα τιποτα.Η μεση μου ποναει .Το θετικο ειναι η θερμοκρασια 37.2 σημερα. Υγρα δεν θα ελεγα οτι εχω. Αντε να δουμε

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλημέραααα περιμένουμε νέα σου ότι ούτε σήμερα αδιαθέτησες...

Κορίτσια έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό...... Οπότε... Μάλλον πάω τον άλλον μήνα κι εγώ.... 

Δημοσίευση

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω περίοδο. Αλλά πονάω λίγο προς την μήτρα και αριστερά..... Δεν ξέρω πάντως σκέφτομαι πως αν μου έρθει περίοδος τουλάχιστον λειτουργούν σωστά σε μένα τα τεστ ωορρηξιας... Τι να πω. Και θα τα χρησιμοποιήσω και τον άλλον μήνα για την άλλη ωοθήκη. Γιατί κάθε μήνα βγαίνει από άλλη ωοθήκη το ωάριο. Και σε αυτόν πονουσα δεξιά οπότε ξέρω πως είναι από τα δεξιά, που πριν λίγους μήνες είχα μια τεράστια κύστη βέβαια είχε φύγει με τα αντισυλληπτικα που έπαιρνα. Τώρα δεν ξέρω μήπως εμπόδισε κάτι άλλο την σύλληψη... Πφφ δεν ξέρω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό...... Οπότε... Μάλλον πάω τον άλλον μήνα κι εγώ....

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Μέχρι να δεις την κόκκινη κυρία μην απογοητεύσε..μπορεί να είναι χαμηλή η ορμόνη κ να μη δείχνει ακομη

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Σήμερα είναι η 15η ημέρα μετά την ωορρηξια. Οπότε 15 ημέρες μετά την σύλληψη η χοριακη ανεβαίνει πάνω από 100. Οπότε κανονικά έπρεπε να το δείξει το τεστακι.... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Μακαρι... Αντε να δούμε.... Μέχρι τώρα κανένας πόνος. Μόνο υγρά... 

Καλά το πας συνέχισε.. είσαι στη 2η μέρα καθυστέρησης?? Εγώ σήμερα θα κάνω το τρίτο τεστακι ωορηξιας λέω το απόγευμα. Τα άλλα δύο τα έκανα μεσημέρι. Ελπίζω να φανεί κάτι σήμερα..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω περίοδο. Αλλά πονάω λίγο προς την μήτρα και αριστερά..... Δεν ξέρω πάντως σκέφτομαι πως αν μου έρθει περίοδος τουλάχιστον λειτουργούν σωστά σε μένα τα τεστ ωορρηξιας... Τι να πω. Και θα τα χρησιμοποιήσω και τον άλλον μήνα για την άλλη ωοθήκη. Γιατί κάθε μήνα βγαίνει από άλλη ωοθήκη το ωάριο. Και σε αυτόν πονουσα δεξιά οπότε ξέρω πως είναι από τα δεξιά, που πριν λίγους μήνες είχα μια τεράστια κύστη βέβαια είχε φύγει με τα αντισυλληπτικα που έπαιρνα. Τώρα δεν ξέρω μήπως εμπόδισε κάτι άλλο την σύλληψη... Πφφ δεν ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν είναι όμως η 15η μέραα σήμερα είναι να δεις για περίμενε και σήμερα να δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλά το πας συνέχισε.. είσαι στη 2η μέρα καθυστέρησης?? Εγώ σήμερα θα κάνω το τρίτο τεστακι ωορηξιας λέω το απόγευμα. Τα άλλα δύο τα έκανα μεσημέρι. Ελπίζω να φανεί κάτι σήμερα..

Μπα δεν νομίζω... Μόνο την ημέρα ωορρηξιας θα θετικοποιηθει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giota88 είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα!Εγω χθες ειχα ςντονους πονους περιοδου,ελεγα θα αδιαθετησω αλλα τιποτα.Η μεση μου ποναει .Το θετικο ειναι η θερμοκρασια 37.2 σημερα. Υγρα δεν θα ελεγα οτι εχω. Αντε να δουμε

Α μια χαρά είσαι εσύ... Εγώ 36.5..

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η egw είπε:

Κορίτσι μου αν είναι όμως η 15η μέραα σήμερα είναι να δεις για περίμενε και σήμερα να δούμε 

Ναι είχα ωορρηξια την 17η ημέρα.. Σήμερα κανονικά θα περιμένω... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ναι είχα ωορρηξια την 17η ημέρα.. Σήμερα κανονικά θα περιμένω... 

Καλημέρα @Starrr μου. Πάντως κι εγω πιστεύω οτι αν είναι ακομα χαμηλά η ορμόνη μπορει και να μην εδειξε. Οποτε αν η καθυστερηση συνεχιστεί κανε παλι ενα μετα 4-5 μέρες. Αν τωρα σου έρθει ενας καινούργιος μαγικός κύκλος ξεκινάει ξανά!!!

Δημοσίευση

Τα δικά μου τώρα. Εγω περιμένω κανονικά αύριο. Εξακολουθει να πονάει η μεση μου και σήμερα προστέθηκε λιγο πόνος στο στήθος χωρίς ομως να εχει πρηστεί. Ολα δείχνουν οτι σύντομα θα έρθει. Ευτυχώς που σε 2 εβδομαδες εχω το πρωτο ραντεβού με τον εξωσωματικό και πραγματικά ανυπομονώ!!!

Δημοσίευση

Ααα επίσης ξεχασα να σας σας πω οτι εχθές μπηκα στο πειρασμό και πηρα τη θερμοκρασία μου ετσι απο περιέργεια, χωρίς να εχω ξαναμετρηθεί και ειχα 37,2. 

Σήμερα δεν ξερω ισως μετρηθώ αργοτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zafran είπε:

Τα δικά μου τώρα. Εγω περιμένω κανονικά αύριο. Εξακολουθει να πονάει η μεση μου και σήμερα προστέθηκε λιγο πόνος στο στήθος χωρίς ομως να εχει πρηστεί. Ολα δείχνουν οτι σύντομα θα έρθει. Ευτυχώς που σε 2 εβδομαδες εχω το πρωτο ραντεβού με τον εξωσωματικό και πραγματικά ανυπομονώ!!!

Και εγώ έχω το στήθος μου... Τώρα δεν πονάω καθόλου στην μέση κ στη κοιλιά... Ακόμη περίοδος... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giota88 είπε:

Καλημέρα @giota88 μου. Εσένα πονάει καθόλου το στήθος;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zafran είπε:

Ααα επίσης ξεχασα να σας σας πω οτι εχθές μπηκα στο πειρασμό και πηρα τη θεεμοκρασία μου ετσι απο περιέργεια, χωρίς να εχω ξαναμετρηθεί και ειχα 37,2. 

Σήμερα δεν ξερω ισως μετρηθώ αργοτερα.

Τι ωραία. Κορίτσια εσείς έχετε τέλειες θερμοκρασίες..... Εγώ δυστυχώς.... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ έχω το στήθος μου... Τώρα δεν πονάω καθόλου στην μέση κ στη κοιλιά... Ακόμη περίοδος... 

Θετικο οσο δεν βλεπεις περίοδο. Το κακό είναι οτι πρεπει να κανουμε υπομονή (δυσκολο) το ξερω. Το στήθος εμενα μολις σημερα αρχισε να με ενοχλει. Η μεση συνεχίζει απτόητη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Τι ωραία. Κορίτσια εσείς έχετε τέλειες θερμοκρασίες..... Εγώ δυστυχώς.... 

Ελα μην πέφτεις..... εξάλλου είπαμε αν σου έρθει που ελπιζουμε ακομα πως οχι, ενας καινουργιος μαγικός κυκλος ξεκινά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...