Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑ ΣΤΙΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ,ΣΕΛΙΝΟ,ΚΟΛΟΚΥΘΙ,ΚΑΡΟΤΟ,ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΟΜΑΤΑ Ή ΛΕΜΟΝΙ.ΑΛΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ?ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΣΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera annak mou...

Ki emena o giokkas mou den etrwgen polla tin xortosoupa...

Wmos tora trwei apo ola eutixws...

Akou sto ti tha kaneis...

Na tou vazeis gluka laxanika...

P.x kremidi,kolokithi,patatoua,ki ena karotto...

Min tou valeis poli lemoni oute ladi...

Apla vale ligo ap to zwmo pou tha meini...

Kala apotelesmata na exete...:) :) :)

οι παιδιατροι συνιστουν να βαζουμε λιγα λιγα τα λαχανικα και γενικά τις νεες γευσεις. Αν του τα εβαλες πρωτη φορα ολα μαζί το πιθανοτερο ειναι να μην του αρεσει. Εγώ να φανταστεις δεν της εχω βαλει ακομα ντοματα και κρεμμυδι και δεν της βαζω και κολοκυθακια που δεν ειναι της εποχης γιατι δεν εχει νοημα απ οτι μου ειπε η παιδιατρος μου. Εγώ προσωπικά της βαζω τωρα που ειναι 7 μηνων πατατα, καρότο, σελινο, σπανάκι και λιγο πρασο κ λαδι κ 2 σταγονες λεμονι. Δεν μπορω να πω οτι τρελαινεται κ το τρωει ευχαριστα αλλα το τρωει

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΑΝΝΑΚ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΚΟΝΤΕΥΕΙ 6ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ,

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

καλυτερα που θελει να θηλάζει. Εγώ της εκοψα της δικιας μου το ρυζαλευρο μιας και δεν προσφερει τιποτα και αντι γι αυτο την θηλαζω παλι. Προτιμω να τρωει την φρουτοκρεμα της παρα αυτα του εμποριου τα σκευασματα.

ειναι δυσκολη φαση τωρα..γνωριζει γευσεις....λογικο ειναι να μην του αρεσουν καποιες γευσεις...θελει προσπαθεια και υπομονη...θα δεις οταν θα μπουνε οι νοστιμιες θα ειναι καλυτερα...φιλακια

Το λεμονι το βαζουν για να δινει λιγη γευση και επειδη κανει καλο στον οργανισμο και σκοτωνει μικροβια μου εχουν πει..

Αν του τα εβαλες ολα μαζι ισως του ρθαν βαρια . Ειδικα το σελινο. Ξεκινα με πατατα καροτο και κολοκυθι .. ειναι εκτος εποχης το κολοκυθι αλλα για αρχη μεχρι να συνηθισει καλο ειναι....

Καλη επιτυχια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...