Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ

Recommended Posts

Δυστυχώς για μένα τα πράγματα ειναι πολυ δύσκολα.

Πριν απο 1 χρόνο περίπου απέβαλα. Το ξεπερασα και αμέσως μπηκα στην διαδικασία και τελικά εμεινα έγκυος και πάλι.

Η ατυχία όμως μου ξαναχτυπησε την πόρτα.Το Σάββατο εχασα την μανούλα μου. Ειμαι στο 6 μηνα τησ εγκυμοσυνης μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λογια αυτό που νοιωθω. Τα αδερφια μου ειναι μικροτερα και αγόρια. Αυτο θα ήταν το πρωτο εγγονι. η δυστυχια ειναι μεγαλη. Προσπαθω με νύχια και με δόντια να κρρατηθω μεχρι να γεννηθεί το παιδακι μου. Θα ήταν παρίγορο να διαβάσω λόγια συμπαράστασης απο κάποιον που εχει περάσει το ιδιο αν και απευχομαι να ειναι στην θεση μου οποιοσδηποτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου συλληπητήρια!:(

Πράγματι πολύ δύσκολο αυτό που σου συμβαίνει.Εύχομαι ΚΟΥΡΑΓΙΟ και όλα να πάνε καλά.Σκέψου πως η μαμάκα σου θα ήθελε να σε δει ευτυχισμένη μαζί με το εγγονάκι της,απο εκεί ψηλά στον παράδεισο.Σίγουρα το όνειρο της είναι να γίνεις μια εξίσου καλή μανούλα και να μεγαλώσεις σωστά το μωράκι σου,με πάάάρα πολύ αγάπη!Θα είναι πολύ περήφανη αν καταφέρεις να είσαι καλά!Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...Μόνο να είσαι καλά!Σκέψου πως τώρα θα έρθει το μωράκι σου και θα γλυκάνει τον πόνο σου.Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου και η μανούλα θα είναι πάντα εδώ.Τώρα έχετε έναν άγγελο στον ουρανό που σας προστατευει.

Και να θυμάσει.Κάποιος μπορει να ζει ακόμα και αν δεν είναι ανάμεσα μας.Πεθαίνει μόνο όταν τον ξεχνάμε!

geia soy kai koyragio.akrivos to idio den exw perasei alla xerw poso diskola einai otan gremizete o kosmos soy.min kaneis to lathos poy eixa kanei egw-na klisteis ston aeyto soy.einai kalo na mirazeis ton pono soy me kapoion.kanei kalo otan les ti esthanese kai otan exeis panta parea konta soy.kane koyragio kai na skeftese panta pws se ligoys mines tha fereis ston kosmo mia mikri psixoyla poy tha se gemizei panta me xara.

Speed mou agapi mou...

Eilikrina sugnwmi...

Den uparxei pio asximo pragma na xanneis tin mama sou...

Eilikrina sugnwmi agapi mou...

Agapi mou ta adelfia sou pios tha ta prwsexei???

Einai mikra se ilikia???

Speed mou,,,se parakalw min marazwneis poli,to kserw pws einai duskolo wmos einai krima kai to mwraki sou mesa sou...

Prepei na statheis dunati...

Den kserw ti allo na pw...

Extos apo to oti lupame...

κουραγιο κοριτσακι μου, να θυμααι οτι οι μανουλα σου ειναι εκει ψηλα στο ουρανο και σε προσεχει

σπο εκει που ειναι θα δει και εγγονακι της, θα δεις που θα ειναι κοντα σου στην γεννα σου, θα σου δινει κουραγιο

θα σε προσεχει.... θα ειναι ειναι η μανουλα που παντα ειχες! μπορει να μην μπορεις να την αγγιξεις εσυ αλλα μπορει εκενη...

αγγιζει την ψυχη σου! ειναι κοντα σου , δεν θα φυγει ποτε !

Kalispera speed...Egw exw xasei tin pethera mou k apo ton antra mou kserw peripou pws aisthanesai...Omws exeis ena megalo logo gia na min to valeis katw...Skepsou pws i manoula sou tha se ithele dunati na genniseis auto to mwraki k na to megalwseis opws prepei...kouragio k upomoni giati o xronos einai o kaluteros giatros..

SΡEED ΜΟΥ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΑΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ(ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ..

ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..

ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΑΘΥΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ...

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ..

ΝΑ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Ό,τι και να ακούσεις απο τα κορίτσια εδώ που καλοπροαίρετα θα σου πουν λόγια παρήγορα δε θα είναι αρκετό να καταλαγιασει την απώλεια της μαμάς σου ιδίως αν ήταν κάτι το ξαφνικό που δεν πρόλαβες να επεξεργαστείς μέσα σου και να κατανοήσεις. Αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτή η κατανόηση του θανάτου. Έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος, από καρκίνο. Όλη η υπόθεση κράτησε σχεδόν 9 μήνες. Έμεινα έγκυος ενώ ήταν άρρωστος. Έκλαιγα κάθε βράδυ για 9 μήνες, ώστε όταν πέθανε δεν είχα άλλα δάκρυα. Πήγαινα στο νοσοκομείο κάθε μέρα, ενώ οι γιατροι δε μου το συνιστούσαν. Ήταν μόνο 54 ετών. Η αδικία που νιώθω μέσα μου δε λέγεται. Κανείς δεν προκειται να καταλάβει πως νιώθεις, ακόμα και αυτός που είναι "στο κλαμπ", γιατί ο καθένας μας βιώνει αυτη την απώλεια διαφορετικά. Το παιδάκι μου το γέννησα ευτυχώς υγιές. Οι τύψεις που είχα απέναντι του δεν περιγράφονται. Θα μπορούσα να του έχω προξενήσει μεγάλο κακό. Δε σου λέω να μη στεναχωριέσαι. Είναι ανώφελο. Προσπάθησε όμως να εξωτερικεύεις όσο πιο πολύ γίνεται τα συναισθηματά σου. Συζητησέ το, εκτονώσου, αλλά μην το κρατάς μέσα σου, αυτό είναι χειρότερο για το μωράκι σου. Είναι κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια της ζωής να συνεχίζεται. Θα προσευχηθώ για σένα και το παιδάκι σου. Κάνε κουράγιο.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.....ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ

ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΗΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΣΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,ΘΑ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΣΟΥ!

ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Τη μαμά μου την βρήκα το βράδυ της Κυριακής στο σπιτι της, μόνη αφου βρίσκεται σε διασταση με τον πατερα μου εδώ και 7 χρόνια, μονη και αβοηθητη. Τα αδερφια μου ειναι 26 ετών. Ηταν μολις 55,5 ετων και εσβησε απο αιμοραγικό εγκεφαλικο. Το αγχος τησ την σκοτωσε. Οπως και το τσιγάρο.

Τα συλλυπητήριά μου φίλη μου... Λυπάμαι τόσο πολύ για την απώλειά της αγαπημένης σου μητέρας... Είμαι κι εγώ πολύ δεμένη με τους γονείς μου και παρόλο που δεν μπορώ απόλυτα να νιώσω τον πόνο σου, φαντάζομαι πώς θα αισθάνεσαι... Είναι ακόμη τραγικότερο το γεγονός ότι την βρήκες εσύ και μάλιστα αρκετά αργότερα από το συμβάν. Εύχομαι η ψυχούλα της να αναπαυθεί από κάθε της άγχος και δυστυχία και η δική σου να γαληνέψει, με τη σκέψη της και τη βοήθεια του ευλογημένου αυτού παιδιού που φέρεις μέσα σου... Όσο τετριμμένο και να είναι... πράγματι ο χρόνος είναι γιατρός και στην περίπτωσή σου θα κάνει το θαύμα του κι αυτό το πλασματάκι!

Κλάψε, θρήνησέ την και προχώρα μπροστά, να φέρεις στη ζωή ένα γερό παιδάκι που θα έχει πάντα τον άγγελό του εκεί ψηλά να το προστατεύει, αφού δεν κατάφερε να το γνωρίσει σ΄αυτόν τον κόσμο...

Με το καλό να γεννήσεις το μπουμπουκάκι σου και να πιστεύεις ότι κι η μανούλα σου θα είναι πια ευτυχισμένη εκεί να σε δει μανούλα και να σε νιώθει καλά...

κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω. Η μανα μας οσο χρονων και να ειμαστε ειναι το παν για μας κ ετσι οταν την χανεις και σε μια τοσο ευαισθητη κατασταση ειναι ακομα πιο σκληρο. Κοιτα να εισαι δυνατη για το μωρακι σου. Το ξερω οτι δεν ξεπερνιεται αυτη η απωλεια αλλα πρεπει να σταθεις οσο μπορεις πιο δυνατη. Πραγματικα αισθανομαι ασχημα γιατι δεν ξερω τι να σου πω για να σε βοηθησω

Ta therma mou sillypitiria

gia tin mitera sou, koritsaki mou!

Eisai dynati kai as min mporeis akoma

na to katalaveis... Kai alli tosi dynami exeis mesa sou

gia na statheis vraxos sto mwro sou

kai i manoula sou na niwthei 2 fores perifani

gia esas!!!

Min pieseis ton eauto sou,

ksespase... Kai kapoia mera tha niwseis

pws i mama sou tha einai panta dipla sou

kai auto tha apalynei ton pono sou...

Ola ta koritsia tou Mammy, eimaste edw...

Speed καλό κουράγιο και καλή δύναμη! Είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή που ζεις αλλά πρέπει να φανείς δυνατή γλυκειά μου! Γνωρίζω από απώλεια γονέα, του πατέρα και δυστυχώς από πολύ μικρή! Και εγώ σκέφτομαι πόσο καλά θα ήταν να βρίσκεται εδώ, ιδιαίτερα τώρα που θα γεννήσω την μπέμπα μου! Δυστυχώς όμως η ζωή έχει χαρμολύπες. Εκεί που είσαι χαρούμενη, μπορεί να συμβεί και το δυσάρεστο. Και πίστεψέ με οι αναμνήσεις είναι δυνατές στην ψυχή σου όταν τις έχεις αλλά όταν δεν τις έχεις βασανίζεσαι ακόμη πιο πολύ! Όλοι μαζί με τα αδέρφια σου και τον άντρα σου ενωμένοι θα τη θυμάστε και να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις εσύ και το μωρό σου τη μανούλα σου για φύλακα άγγελο! Να σκέφτεσαι τη ζωούλα που θα φέρεις στον κόσμο, αυτό που οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται! Να ζήσετε και να τη θυμόσαστε! Καλή δύναμη!

LYPAMAI LYPAMAI POLY!!! OTI K NA LEME TWRA DEN MPOROYME NA SE NIWSOYME..

SE KANENAN NA MHN TYXAINEI H MANA EINAI OTI PIO SHMANTIKO YPARXEI .

KOYRAGIO TI NA PW .. SKECOY OMWS TO PLASMATAKI POY ERXETAI POSO ANAGKH THA SE EXEI. AYTO ESENA K ESY AYTO!!!ME TO KALO NA ERTHEI ...

SPEED ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΞΑΦΝΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ.ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΩΡΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

Μακάρι να μπορούσα να σου πω να μη στεναχωριέσαι και να μην πενθείς, όμως ξέρω πως είναι ανώφελο.

Να σκέφτεσαι μόνο πως το κοριτσάκι σου θα έχει τον καλύτερο φύλακα άγγελο που θα μπορούσε!

Δώσε προτεραιότητα στην εγκυμοσύνη σου και στάσου δυνατή όσο μπορείς.

Κλάψε, αλλά μην αφεθείς στο πένθος...

Και μία αγκαλιά από μένα μεγάλη!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΖΩΗ Κ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Κ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

speed mou ta therma mou silipitiria...

se katalabaino ..k go exo xasei tin mitera mou..exei fisika 12 xronia alla k go to allo mina me to kalo gennao k tha ithela na itan dipla mou na eblepe to eggonaki tis ...mana einai mono mia...

skepsou oti tha ta doun apo pano ta eggonakia tous..

kali lefteria k ipomoni...

Kalhmera kai ta sulhphtiria mou!! kane kouragio kai prepei na faneis dunath gia to moraki sou....oi anthropoi den paithenoun para mono otan tous ksexname....kai tora exeis ekei psila enan aggelo pou tha se prostatepsei kai esena kai to moraki sou...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΨΥΧΡΕΜΗ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ & Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!

speed mou sulipitiria k kouragio.paromoia kaastash perase k i mitera mou otan itan eguos se mena.i mitera mou exase ton patera tis otan itan 6 . i mama mou einai polu demeni mazi mou k mou leei pws tin niwthw perissotero apo ton aderfo mou giati perasa mazi tis thn apoleia tou patera tis.

o ponos einai megalos to kserw alla skepsou pws exeis mia zwoula mesa stin koilitsa sou pws prepei na statheis dunati!!!:)

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ:( :(

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...

ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...