Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάμε Αύγουστο ;;;;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

στην προσπαθεια ολες κοριτσια !! εχω ξεκινησει και εγω δυναμικα και ελπιζω 20 του μηνα να μην χρειαστει να παω market για τις every day χαχαχα ! ειναι τοσο καλες φιλες μου που δεν λενε να ξεκολλησουν χαχαχαχα

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχομαι να μη χρειαστεί καμία μας να τις ξαναγορασειιι!!!! Ποτε πάτε για χοριακη; εγω για κάποιο λόγο έχω ξεαγχωθει εντελώς ενώ είχα τρελαθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τωρα έχω μια ευχάριστη ανυπομονησία!!! ??? καλή μας επιτυχία!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια 

εγω λεω να κκανουμε το θεμα ποιες προσπαθουμε και τον αυγουστο:) 

εμεις εχουμε μπλεξει λιγο με τα τεστακια μου φαινεται παλι μονοι μας θα το παμε

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η egw είπε:

γεια σας κοριτσια 

εγω λεω να κκανουμε το θεμα ποιες προσπαθουμε και τον αυγουστο:) 

εμεις εχουμε μπλεξει λιγο με τα τεστακια μου φαινεται παλι μονοι μας θα το παμε

Δε σε βολεψαν; ελεγα να τα ξεκινησω τον επομενο μηνα. Ειμαι ασχετη. Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει. Σε μπερδεψαν αντι να σε βοηθησουν; 

Δημοσίευση

xr. στον τεταρτο κυκλο θα μπω τωρα η τριτο δεν θυμαμαι καλα:)

λοιπον τα τεστακαι που πηρα ειναι ψηφιακα και θεωρω οτι ειναι και ευκολο να τα κανεις και τα κανω σωστα γιατι σε ειδοποιουν κιολας αν κατι παει λαθος

κοιτα το με μπερδεψα ειναι σχετικο γιατι αν ειχα σταθερο κυκλο και ηξερα ποτε να κανω ωορρηξια δεν θα επαιρνα τα τεστ απλα τωρα λιγο με τα συπτωματα και τα υγρα μου μπερδευτηκα 

αν επαιρνα αυτα με τις γραμμες θα ημουν σιγουρα μπερδεμενη τωρα

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα! Και εμάς πρακτικά είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών... Με προηγούμενη περίοδο 10.07 και αναμενόμενη 12.8 περιμένω. Βέβαια πάντα παίζω +- οπότε δεν μπορώ με σιγουρια.... θα καάνω τεστ αν με το καλό δεν έρθει η κυρία με τα κόκκινη μετά της Παναγιάς.... Να πάρω και λίγη ευλογία για να πάνε ολα καλα!!! :)

Δημοσίευση
στις On 11/8/2018 at 9:53 ΠΜ, ο/η Crystaleniaa είπε:

Πόσες κοπέλες θα φτιάξουμε Αυγουστιάτικα μωράκια;;; Εμείς ξεκινήσαμε χθες Gonal και συνεχίζουμε δυναμικά !!

Καλη επιτυχία σε όλες σας εγω παντα κάνω στάση τη καλοκαιρινη σεζόν και ξεκινάμε Σεμπτέμβριο και. Σας ευχομαι οτι καλύτερο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η AlKate είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα! Και εμάς πρακτικά είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών... Με προηγούμενη περίοδο 10.07 και αναμενόμενη 12.8 περιμένω. Βέβαια πάντα παίζω +- οπότε δεν μπορώ με σιγουρια.... θα καάνω τεστ αν με το καλό δεν έρθει η κυρία με τα κόκκινη μετά της Παναγιάς.... Να πάρω και λίγη ευλογία για να πάνε ολα καλα!!! :)

Καλωσήρθες κι εσύ στην παρέα!!! ??

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα αυτό τον μήνα μου συνέβη το εξής παράδοξο. Μου ήρθε περίοδος με δύο μέρες καθυστέρηση, απογοητευτηκα φυσικά, αλλά μου κράτησε μόλις 2,5 μέρες αντί για 6. Η ροή κανονική, όχι μεγάλη. Στην τρίτη μέρα τίποτα στα ξαφνικά. Από τα μπάνια στη θάλασσα να είναι?? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα αυτό τον μήνα μου συνέβη το εξής παράδοξο. Μου ήρθε περίοδος με δύο μέρες καθυστέρηση, απογοητευτηκα φυσικά, αλλά μου κράτησε μόλις 2,5 μέρες αντί για 6. Η ροή κανονική, όχι μεγάλη. Στην τρίτη μέρα τίποτα στα ξαφνικά. Από τα μπάνια στη θάλασσα να είναι?? 

Καλησπέρα Γλυκιά μου σου εύχομαι να μην είναι από μπάνια αλλά να είναι κάτι ευχάριστο.. είχες στο παρελθόν προβλήματα με τη θάλασσα ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η xr. είπε:

Καλησπέρα Γλυκιά μου σου εύχομαι να μην είναι από μπάνια αλλά να είναι κάτι ευχάριστο.. είχες στο παρελθόν προβλήματα με τη θάλασσα ?

Δεν είχα, όχι. Αλλά δεν έχω και κανένα σύμπτωμα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Δεν είχα, όχι. Αλλά δεν έχω και κανένα σύμπτωμα.. 

κοριτσι μου ψαξε το ισως να ειναι εμφυτευση ευχομαι να ειναι κατι θετικο:) ετρεχε πολυ αιμα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
    • Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..
    • Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου
    • Οχι μωρε @ΜαρίαΔημήτρης μη μου στεναχωριεσαι ειναι παιδακια εχουν ακομα ιωσεις και κρυωματα μπροστα τους να περασουν. Θα της παρει λιγες μερουλες αλλα θα υποχωρησει. Το παιδικο οτριβιν που λεει η @Diwni το χρησιμοποιουν φουλ πολλες μανουλες και η κουμπαρα μ προσφατα στη μπεμπα της π ειναι συνομηλικη με τα δικα μας και βοηθησε παρα πολυ οντως. Περαστικα να ειναι βλεπω οτι αρχισε να πεφτει ο πυρετος ειναι σημαντικο και αυτο.❤️❤️ @Diwni κανεις την καλυτερη δουλεια με το βραδινο περπατημα πρεπει να νιωθεις πολυ ωραια, πολυ σε ζηλευω. Εγω με τη δουλεια και το διαβασμα δεν κοταω να κανω κατι περισσοτερο και μου λειπει πολυ, ειδικα το πιλατες με το που το ακουσα κοντεψα να δακρυσω🤣🤣
    • Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια; Συνήθως όλα τα παιδιά περνάνε το στάδιο του δαγκώματος όταν δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν καλά. Είναι μία φυσική και αναμενόμενη αντίδραση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τρόπους το παιδί. Το θέμα είναι να είναι από πάνω οι παιδαγωγοί και να επέμβουν εκείνη την ώρα. Γιατί μετά τα παιδάκια το ξεχνάνε και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες. Δεν μπορούν δλδ να του πουν κάτι οι γονείς στο σπίτι. Πρέπει εκείνη την ώρα να γίνει η παρατήρηση. Αυτό μου το έχουν πει πολλοί παιδαγωγοί. Τώρα μην ανησυχείς για τον δικό σου, δεν νομίζω να τον τρομοκρατεί κάτι τέτοιο, αυτά το βλέπουν παιχνίδι συνήθως. Όπως και να χει κάνε τις παρατηρήσεις σου στο σχολείο. Συνήθως όταν ξέρουν ότι ένα παιδί δαγκώνει το έχουν από κοντά. Κι εγώ έχω βρει 2, φορές δαγκωμενη την κόρη μου και ούτε που το θυμόταν 😅 Εγώ το παρατήρησα και μου είπε ότι την δάγκωσε το τάδε παιδί, αλλά δεν φάνηκε να την ένοιαξε και πολύ 😅 Και όταν την ρώτησα γιατί την δάγκωσε, αν του πήρε το παιχνίδι, μου είπε ναι 😅 Φταίνε δλδ και τα δικά μας. Απλά το παιδάκι δεν μιλάει καλά ακόμα και προσπαθεί να θέσει τα όρια του και να διεκδικήσει πράγματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...