Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

rebekablue χαιρομαι πολυ που ειστε χαρουμενες πλεον και οι δυο!Ελπιζω κι εμεις να ειμαστε ετσι συντομα...Pedi μου αληθεια μπορεις να το ψαξεις;Θα σου ειμαι υποχρεη!!!!Να παιρνει το γαλα μου κι ας ειναι απο το μπουκαλι...

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Χρησημοποιω το mini electric της medela καθε 3 ωρες εκτως το βραδυ που χανω μια μονο αντληση (λογω εξαντλησης..)και δε μου τις εχει πληγωσει αλλα η παραγωγη δεν αυξανεται.Οσο για το νοσοκομειακο δε βρηκα εδω στο Ηρακλειο.Ρωτησαμε μια γνωστη που ειναι στο γυναικολογικο του βενιζελιου νοσοκομειου αλλα δεν εχουν...

Κοιτα εδω http://mammyland.com/index.php?option=c ... 26&id=5057

Παρε τηλ στην Αθηνα και μαθε τον αντιπρόσωπο στο Ηράκλειο . Ξερω οτι στέλνουν σε ολη την Ελλάδα . :)

Δημοσίευση

βρηκα το τηλ απο εκει που αγορασα εγω το θηλαστρο! ξερω οτι σου το στελνουν πισω! ειναι μια πολυ ευγενικη κοπελα και προθυμη

το τηλ ειναι:210-7470418

210-7485752

θεσσαλονικη 2310-316011

2310-317115

το κινητο ειναι : Λινα Τσουκα

Τμημα πωλησεων 6979222629

Δημοσίευση

Τονια μου, πρεπει να βάζεις το μωρό συνέχεια στο στήθος. Δεν υπάρχει καλύτερο θήλαστρο απο το μωρό σου. Πάρε αν θέλεις τις θηλες σιλικόνης της Medela να δοκιμάσεις γιατι ειναι πολύ πιο λεπτές απο αυτές της Chicco και με μεγαλύτερη θηλή για να πιάνει καλύτερα το παιδί.

Το θήλαστρο πάντως πάρτο για να επανακτήσεις γρηγορα το γάλα σου πίσω.

Η αλήθεια ειναι οτι η υπομονή είναι το Α και το Ω στο θηλασμό. Αν για οποιοδήποτε λογο (κακή ψυχολογία, άγχος) η μητέρα δεν έχει υπομονή τότε ειναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρει. Εντάξει ας προσπαθήσει την επόμενη φορά..

Επίσης ήθελα να πω ότι και γω ξεκίνησα με μπουκάλι στο μαιευτήριο λόγω ικτερου αλλά και καισαρικής - εκανα 5 μέρες να κατεβάσω γάλα - αλλά με το να βάζω τον μικρό συνέχεια μα συνέχεια στο στήθος τα καταφέραμε.

Για τους κολικούς που λες, να ξέρεις ότι το μωρό θα ηρεμεί αν την ώρα των κρίσεων το θηλάζεις.

Δημοσίευση

Eley8eria έγραψε:

Επίσης ήθελα να πω ότι και γω ξεκίνησα με μπουκάλι στο μαιευτήριο λόγω ικτερου αλλά και καισαρικής - εκανα 5 μέρες να κατεβάσω γάλα - αλλά με το να βάζω τον μικρό συνέχεια μα συνέχεια στο στήθος τα καταφέραμε.

Μπράβο σου που τα κατάφερες :) Η λαθος πολιτική των μαευτηρίων και η κακή αρχή ειναι ενας λογος που λιγες γυναίκες τελικα θηλάζουν .

Τονια καλη επιτυχία :)

Δημοσίευση

Ελευθερια αυτο εκανα και με αυτες τις θηλες.Αληθεια εχω προσπαθησει πολυ αλλα το μωρο κανει σα να μη θελει το στηθος!τραβιεται και κλαιει μετα απο λιγα λεπτα και δε θελει να συνεχισει..τι τραγουδακια του λεω τι χαδακια τι λογακια αλλα τιποτα!!

Δημοσίευση

Το Ceclor (δραστική ουσία cefaclor) δεν έχει σαφή ένδειξη για τον σταφυλόκοκκο αουρέους που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην περίπτωση της μαστίτιδας.

Από το Jack Newman προτείνονται αυτά:

http://www.bflrc.com/newman/handouts/05 ... stitis.htm

Note: Amoxicillin, plain penicillin, and some other antibiotics often prescribed for mastitis are usually useless for mastitis. If you need an antibiotic, it must be effective against Staphylococcus aureus. Effective for this bacterium are: cephalexin, cloxacillin, flucloxacillin, amoxicillin-clavulinic acid, clindamycin and ciprofloxacin. The last two are effective for mothers allergic to penicillin. You can and should continue breastfeeding while taking these medications.

Οπότε το πιθανότερο είναι να υποτροπίασε η μαστίτιδα λόγω ανεπαρκούς αντιμετώπισης...

Λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες άδικα...

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

lala μου εδωσαν το τηλ του αντιπροσωπου εδω αλλα δε καταφερα να τον βρω.Αφησα και μηνυμα ομως δε με πηρε πισω.Θα ξαναπροσπαθησω παντως και θα παρω και στην Αθηνα..Ευχαριστω πολυ..

Αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία klinikum που έχει έδρα τη θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, δεν υπάρχει αντιπρόσωπος αλλού.

Τα στέλνουν σε όλη την Ελλάδα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...