Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σταμάτησα τον θηλασμό :(

Recommended Posts

για επαναγαλακτισμο δεν φτανει μονο αυτο! καλο θα ειναι να νοικιασεις ενα νοσοκομαιακο θηλαστρο ωστα να κανεις παραπανω θηλαστικες κινησεις

συνηθως αυτα ειναι 2πλης αντλησης! επικοινωνησε κα με την κυρια Αγλαια για πιο πολλες λεπτομερειες! το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται 100 με 150 λεπτα θηλασμου το 24ωρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ θα το ψαξω γιατί πραγματικά μου λειπει το συναίσθημα της πληρότητας που ένιωθα όταν θήλαζα και όταν κοίταζα το αγγελούδι μου στα μάτια. Μου έδωσες ελπίδες πραγματικά ευχαριστώ!!!!!!!!

aglaiap έγραψε:

ooIreneoo έγραψε:

Λυπάμαι πολυ που ταλαιπωρήθηκες τόσο.

Το πιθανότερο είναι ότι σου έδωσαν λάθος αντιβίωση και γι αυτο υποτροπίασε η μαστίτιδα.

Αν δεν σου έδωσαν λάθος αντιβίωση το πιθανότερο είναι ότι δεν συζητήθηκαν καθόλου τα αίτια της μαστίτιδας για να αποφύγεις την υποτροπή ή έστω για να μειώσεις την ένταση της υποτροπής.

Ελπίζω τουλάχιστον να χρησιμοποιούσες νοσοκομειακό θήλαστρο γιατί στην κατάσταση που ήσουν μόνο τα νοσοκομειακά ταλαιπωρούν ελάχιστα τις θηλές, όλα τα άλλα επιδεινώνουν το πρόβλημα...

Μπορεία αυτά να σου φανούν χρήσιμα σε κάποια επομενη περίπτωση.

Σου εύχομαι καλή συνέχεια!:)[/quote:1zjs4m3b]

Και γω λυπήθηκα αγλαια γιατί είχα όρεξη διαθεση και μεγάλη χαρα όσο μπορώ να θηλάσω ως 6 μηνών και μάλιστα καθε φορά που θήλαζα χαιρόμουν και ας πονούσα,

όμως απο κάποιο σημείο και μετά έβλεπα το παιδάκι μου και έκανα βήματα πίσω...και αυτό έκλεγε τρελλά με αποτελεσμα να αντιμετωπίζω μεγάλο ψυχολόγικό πρόβλημα..σύν παντα ότι υπάρχουν τα αγαπημένα πρόσωπα γύρω σου που θέλου και καλά το καλό σου χωρίς να ξέρουν ότι υπερπροσπαθείς να τα καταφέρεις και λιγίζουν γιατί σε βλέπουν να πονάς να βογκάς και οι συμβουλές τους ειναι κατά του θηλασμού..

Αντιβίωση μου έδωσε την σεκλορ στην αρχή ...

Χρησιμοποίησα της νουκ δυστηχώς εκει διαπίστωσα καποια στιγμή πως γίνεται στο ένα στήθος να τρέχει γάλα απο ένα πόρο και στο άλλο τέσσερα και αναρωτιέμαι εντέλει πόσοι πόροι λειτουργούν στην θηλή ..

Σίγουρα εύχομαι να υπάρχει επόμενη φορά και να εφαρμόσω καλύτερα τις γνωσεις απο τα λάθη και την αγνοια να το πω?

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια

Ανθή ο θηλασμός είναι απόλαυση! Δεν υπάρχει λόγος καμία κοπέλα να τον φοβάται! Είναι το δέσιμο με το παιδί σου! Είναι μαγικές στιγμές που σου λείπουν στην πορεία!

Εγώ έπαθα ό,τι έπαθα και ταλαιπωρήθηκα όσο δεν πήγαινε, πρώτον γιατί δεν έβαλα στην αρχή σωστά το παιδί μου στο στήθος και έκανα αμέσως ραγάδες, είχα ευαίσθητο δέρμα και επίπεδες θηλές. Την μαστίτιδα όμως την έπαθα ύστερα από πόλεμο νεύρων που μου έκαναν τα άτομα που έμεναν στο σπίτι μας για να με "βοηθήσουν"!

Και ενώ το πάλευα 2 μήνες με νύχια και με δόντια να θηλάσω, οι πληγές έκλεισαν 2 εβδομάδες αφού έφυγαν οι επισκέπτες και έμεινα μόνη με το μωράκι μου!

Παρόμοιες καταστάσεις πέρασα και αυτή τη φορά. Τώρα που είμαι μόνη με το δεύτερο μωράκι μου, οι πληγές κλείνουν σιγά σιγά και εκείνο είναι πολύ πιο ήρεμο!

ooIreneoo εγώ να δεις τι άκουγα! Να κάνω ξηρασία για να περάσει η μαστίτιδα (δηλαδή για 2-3 μέρες να μη φάω και να μην πιω τίποτα) ενώ είχα αναιμία και θήλαζα, να δώσω συμπλήρωμα για να ξεκουραστεί το στήθος μου ενώ πονούσα από το πολύ γάλα που δεν έβγαινε και αυτή τη φορά μου είπαν να της δίνω χαμομήλι αντί για γάλα για να μη τη θηλάζω συνέχεια. Βρε κορίτσια πως να μη σου σπάσουν τα νεύρα;;;;;;;

ΝΑ μη φας? για να κοπεί το γάλα ? που κολλάει τωρα αυτό?:dry:

Εχεις δίκιο Αθηνάκ για αυτό λυπάμαι γιατί δεν άντεξα άλλο.

Τελος πάντων Ελπίζω την επόμενη να καταφέρω περισσότερο καιρό

Πάντως αυτό που λένε για 40ημέρες ότι η μητέρα και το παιδί πρέπει να μη βγούν ιδίως άν θηλάζεις κτλ για μένα είναι σωστό...μέχρι να προσαρμοστείς τόσο είναι που πολλοί το γελάνε... αλλα είναι στιγμές για την μαμα και το παιδί σημαντικές και θέλει ηρεμία κατι που προσπαθούσα πολύ για να έχω...

απο την πρώτη εβδομάδα ήρθαν όλοι από όλα τα μερη της γής με αποτέλεσμα επειδή κανανε μεγάλο ταξίδι να μη μπορώ να πω όχι (απο την μερία του συζήγου μου έιχε πέσει σύρμα) και ήρθαν σχεδόν όλοι μαζί :ohmy::unsure::blink:

Θήλαζα και με ρωτούσα ααα θηλάζειςςςς..!!!!! λες και δεν είχαν ξαναδεί τετοιο θέαμα καμία διακριτικότητα το μωρό ήταν μικρό ανα μισαωρο ή ωρα ήταν στο στήθος μου δε μπορούσα να κρίβομαι :unsure:

Τα νεύρα σου σπάνε για λίγο γιατι μετά σου μιλάει το ψυχουλάκι σου και σου περνάνε

οι πρωτε 40 ημερες ειναι δυσκολες! ειναι μερες προσαρμογης για ολους!κυριως για το μωρο και τη μαμα!

εγω δεν υπολογιζα και δεν υπολογιζω τιποτα στο θεμα θηλασμου! οταν με ρωτανε

αν θηλαζω ακομα περιφανα απαντω ναι και ας κρινουν αυτοι τους λογους που το κανω!

αφου οτι κι αν οω τα συμπερασματα τους τα εχουν βγαλει!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΣΤΙΤΙΔΕΣ, ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΚΛΠ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!

pebi εσύ που θηλάζεις ακομα ποσες φορες την βάζεις στο στηθος? διαβασα πιο κατω οτι βγαζεις και με το θηλαστρο απο καθε στηθος 120 μλ. Εγώ δεν εχω τόσο. Τόσο βγαζω περιπου και απ τα 2 και γι αυτο ηθελα να σε ρωτησω ποσες φορες την ημερα περιπου την βαζεις μαζι με τις στερεες.

Κάρμεν έγραψε:

τουλάχιστον όμως το πάλεψες αυτο μετραει. Εμένα παντως ειναι 7 μηνών και ακομα την θηλαζω με τις θηλές σιλικόνης γιατι οσες φορες εχω προσπαθησει χωρις αυτες δεν επιανε.

Κι εγώ με αυτές θηλάζω τον μπέμπη μου.. Εχω προσπαθήσει άπειρες φορές χωρίς αλλα δεν τα καταφέρνω. Οι θηλές μου ειναι εισέχουσες.. Ειδα ομως στην συσκευασία ότι δεν πρεπει λέει να τις χρησιμοποιούμε συνέχεια γιατι επηρεάζεται η παραγωγή γαλατος.. Ισχυει αυτό? Γιατι εγώ χωρίς τις θηλές δεν υπάρχει περίπτωση να θηλάσω..

Εκανα και γω πυρετό 2 φορές μέχρι τώρα με πέτρωμα στο στήθος αλλά μέχρι 38 κ συνέχιζα να θηλάζω.

Εβγαλα με το θήλαστρο mini electric της Medela το πολύ το γάλα και τις επόμενες 3 μέρες εκανα 37,5 πυρετό κ τελικά πέρασε μόνο του χωρίς αντιβίωση.

Το θήλαστρο τωρα μου έχει ανοιξει τις θηλές (πιστεύω λόγω κακής χρήσης - μολις το ξαναχρησιμοποιήσω θα δούμε) και το σταμάτησα. Το θέμα μου όμως είναι οτι ο μικρός μου κοιμάται στο 10αλεπτο οταν τον βάζω στο στήθος. Θέλει μπουκάλι.. Το είχαμε ξεκινήσει απο την αρχή λόγω ικτερου.

Τώρα τον βάζω συνέχεια στο στήθος αλλά επειδη κοιμάται τον ξυπνάω και ξανακοιμάται και ξανα τα ίδια..εχει τύχει να τον έχω στο στήθος 8 ώρες..

Εντομεταξύ εγώ εχω πολύ γαλα.. Και περιμένω τώρα να φτιάξουν οι θηλές μου να ξαναβγάλω με το θήλαστρο γιατι διαφορετικά θα αρχισει να με πονάει πάλι.. Δοκιμασα χθες μετα απο 2 μερες αποχή (απο το θήλαστρο) αλλά γέμισα αιματα πάλι..

Καμια ιδέα??

Ελευθερία μου , παροκολουθουμε τις πανες του μωρου για να δουμε αν αυτο τρωει ικανοποιητικά και δεν βάζουμε χρονομετρο :)

Αν νιωθεις δυσφορία στο στηθος , οι κρυες κομπρέσες , το μασάζ κατα την διαρκεια του μπανιου και του θηλασμου βοηθουν , οπως επισης να αδειάζεις λιγο το στηθος σου με το χερι σου . Μην χρησιμοποιεις θηλαστρο στην παρουσα φαση , μονο κακο σας κανει .

Σιγα σιγα περνοντας οι μερες η γαλουχια εδραιωνεται και ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον :) Ειστε σε καλο δρομο , τα δυσκολα εχουν περάσει !:)

Κάρμεν έγραψε:

pebi εσύ που θηλάζεις ακομα ποσες φορες την βάζεις στο στηθος? διαβασα πιο κατω οτι βγαζεις και με το θηλαστρο απο καθε στηθος 120 μλ. Εγώ δεν εχω τόσο. Τόσο βγαζω περιπου και απ τα 2 και γι αυτο ηθελα να σε ρωτησω ποσες φορες την ημερα περιπου την βαζεις μαζι με τις στερεες.

οταν ειμαι στην δουλεια πρωι κανω 2 αντλησεις απο 100-120 μλ αν στηθος!

απο το μεσημερι και μετα και αφου επιστρεψω απο την δουλεια την θηλαζω περιπου

4-5 φορες ακομα δηλ. κοντα στο 2ωρο!(τρωει φαγητο οταν εγω ειμαι στη δουλεια)

οταν ειμαι νυχτα στη δουλεια κανω 1 αντληση και βγαζω περιπου 150μλ συνολο!

γενικα κανει περιπου 6 γευματα θηλασμο και 1 με 2 στερεες τροφες! δεν δινω καθολου κρεμες εμποριου!

φρουτοκρεμα και φαγητο! κι αν δεν φαει δεν στεναχωριεμαι τρωει γλατακι απο την μαμα!

α οποτε εμενα μαλλον γι αυτο εχει μειωθει λιγο γιατι την θηλαζω στανταρ πρωι βραδυ και ενδιαμεσα 2 φορες γιατι προσπαθουσα να της βαλω τις στερεες. Την νυχτα δεν ξυπναμε κ ετσι τρωει 8 το βραδυ που κοιμαται και 7 το πρωι που ξυπναει. Την θηλαζεις πιο πολυ γι αυτο εχεις και πιο πολυ γαλα μαλλον

το βραδυ δεν ξυπνα και εμενα! απλα εγω δεν την πιεζω με τις στερεες και δεν αντικττεστησα

γευμα θηλασμου με γευμα στερεων τροφων!βραδυνη αντληση κανω μονο οταν ειμαι στη δουλεια κι αυτο γιατι ειμαι ξυπνια!

κανεις μονο 2 γευματα το 24ωρο?

εμας κοιμαται 10 το βραδυ και ξυπνα γυρω στις 8 το πρωι! κατα την διαρκεια της μερας

θα κοιμηθει συνολο 1-1,5 ωρα!

οχι κανω 4 και καμια φορά 5 απλα αισθανομαι οτι σ αυτα τα ενδιαμεσα δεν εχω τοσο γάλα. Πάντως οτι και να εχω της το δίνω. Εμενα κοιμαται και την ημέρα. Δηλαδή θα μου κοιμηθει και το πρωι κανα 1-2 ωριτσες και μετα το μεσημέρι 3-5 η 5.30 και μετα 8.30 κοιμαται το αργοτερο για βραδυ.

εχεις γαλα απλα εχει εδραιωθει η γαλουχια και δεν πριζεται τοσο το στηθος σου οπως το πρωι που εχουν περασει πολλες ωρες απο τον τελευταιο θηλασμο

μπραβο καλα τα πηγαινετε πλεον!

Αχ κοριτσια ποσο κλαμα εχω ριξει γι αυτο το θεμα δε λεγεται!Γεννησα κι εγω πριν απο 1 μηνα και ηθελα παρα παρα πολυ να θηλασω αλλα...Ο μικρος μου γεννηθηκε 2500γρ αν και τελειομηνος ,τον εβαλαν 2 μερες θερμοκ. κι οπως καταλαβαινετε του εχωσαν αμεσως το μπιμπερο..Εμενα με αφησαν να τον θηλασω την επομενη μερα χωρις ομως να μου δειξουν και πολλα με αποτελεσμα να μου τραυματησει τις θηλες κι ετσι επειδη πονουσα πολυ μου εδωσαν ψευδοθηλες συνεχιζοντας ομως και το συμπληρωμα γιατι δεν επρεπε λεει να χασει βαρος...Το αποτελεσμα ειναι οτι ενω ξεκινησα με πολυ γαλα τωρα κοντευει να κοπει. το μωρο δε μπορουσε καθολου να πιασει τη θηλη γιατι ηταν κι εξαρχης επιπεδη και με τις ψευδοθηλες κουραζεται πολυ,τρεχει το γαλα στα μαγουλα του ,εκνευριζεται και μετα απο 5 λεπτα αρχιζει να τραβιεται ,να φτυνει το γαλα και φυσικα να σπαραζει στο κλαμα γιατι πειναει το καημενο.Οσο κι αν εχω προσπαθησει δεν τα καταφερνω και τελικα του δινω ξενο γαλα...Προσπαθω να βγαζω με το θηλαστρο αλλα αν και κανω αντληση σχεδον καθε 3 ωρες εκτως τη νυχτα βγαζω μονο το πολυ 150γρ ολη τη μερα.Οπως καταλαιβαινετε ειμαι ψυχολογικα και σωματικα ρακος απο τη κουραση και την απογοητευση,τα νευρα μου κορδονια ,το μεταδιδω και στο μωρο και δε μπορει κι αυτο να ηρεμησει,σκεψου οτι μπορει να κανει και 5-6 ωρες γιανα κοιμηθει!! ειναι και οι κολικοι και αστα να πανε!!!!Καποια στιγμη καταφερα να πιασει το στηθος αλλα το μωρο καθεται λιγο και πιπιλαει και μετα τραβιεται και νευριαζει και κλαιει...Θελω τοσο πολυ να τον θηλασω αλλα δε μπορω να τον βλεπω να ταλαιπωρειται γιατι ποναει η ψυχη μου!!!

εγώ πιστευω οτι λιγο λιγο θα τα καταφέρεις. Προσπαθησε με υπομονή και αφου εχεις γαλα μην του δινεις ξένο και αναγκαστικά θα πιάνει και θα πίνει και το δικό σου. Ειναι κριμα εφοσον εχεις γάλα και θελεις πραγματικά να θηλάσεις να μην το κανεις επειδή καποιοι δεν σε βοηθησαν στην αρχη οπως επρεπε

tonia28 καταλαβαινω τα οσα περασες! εμας η μικρη μας μπηκε 4 ημερες στη μοναδα ! καθε 3 ωρες ημουν εκει και την θηλαζα

εμεινα παραπανω στο νοσοκομειο για να ειμαι κοντα της! ηθελα πολυ να το κανω! ακουσα και ακουω ακομα διαφορα!

πονουσα και εγω στην αρχη, η μικρη δεν ειχε δυναμη ουτε να ανοιξει το στοματακι της

για να φαει!αλλα και πως να εχει με 23 ικτερο!:( :( :( αλλα το παλεψα ! ενοιωθα οτι το μονο που μπορουσα να της προσφερω ηταν

το γαλα της απο εμενα και φυσικα τις προσευχες μου και την αγαπη μου!

τα γαλα σου κοντευει να κοπει οπως λες γιατι δεν υπαρχει ζητηση! ο θηλασμος ειναι σχεση προσφορας και ζητηση!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΞΗΣΕΙς ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙς ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!

για αρχη καλο θα ειναι να νοικιασεις ενα νοσοκομειακο θηλαστρο 2πλης αντλησης να ξεκινησεις ισως μαγια μπυρας, να θηλαζεις

το μωρο σου σε φαση που δεν ειναι πολυ πεινασμενο!,

τωρα για τις θηλες σιλικονης μηπως να τις αλλαζες και να επαιρνες αλλης εταιριας?

ξεκινα προγραμμα θηλασμου αν 2-3 ωρες ακομα και αν δεν το βλεπεις πεινασμενο!

(δεν υπαρχει λογος να το φτανουμε σε σημειο να κλαιει)

θα πρεπει να θηλαζεις και το βραδυ μεχρι να καταφερεις να κανεις επαναγαλακτισμο!

χρειαζεσαι πολλα λεπτα της ωρας το 24ωρο(πανω απο 100΄/ μαστο)

για επαναγαλακτισμο γι αυτο και σου προτεινω νοσοκομειακο θηλαστρο

2πλης αντλησης γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι να βρει μια μαμα 100+100 λεπτα

τι θηλαστρο εχεις?

βασικα να ξερεις οτι πρεπει να εισαι ηρεμη και να εχεις θεληση!

οτι θελησεις ειμαστε εδω!

εγω απο την εμπειρια 10 μηνων και συνεχιζουμε....

το ιδιο και καποιες αλλες κοπελες αλλα και η κ.Αγλαια με τις γνωσεις της!

μην στεναχωριεσε απο τη στιγμη ου σου παρουσιαστηκε τετοιο θεμα τι αλλο μπορουσες να κανεις .Εκανες οτι μπορουσες και αυτο το διαστημα που τη θηλασες καλο ειναι.Για μενα σημασια εχει να ειναι η μαμα υγιειης και καλα γιατι μονο ετσι θα ειναι και το μωρο.Οπως ολες οι κοπελες που εχουν θηλασει λενε οτι η ηρεμια ειναι το βασικοτερο αρα αν πονας δεν εχεις ηρεμια και αν ο θηλασμος δεν ειναι ευχαριστη διαδικασια ποσο επωδυνη τοτε δεν βλεπω για ποιο λογο να πειζουμε τις καταστασεις.Μην νιωθεις ενοχη, απλα παρε το μωρο σου αγκαλια και χαμογελα θα δεις ποισο ευτυχισμενο θα ειναι.

Κοριτσια τα εχω κανει ολα αυτα!Μιλησα και με μια συμβουλο και ακολουθησα τις οδηγιες της αλλα δεν ειχα αποτελεσμα!!!Δε ξερω γιατι αλλα δε πινει απο το στηθος οποτε καποια στιγμη αρχιζει και κλαιει κλαιει κλαιει μεχρι να του δωσω το μπουκαλι!Βανια μου εχεις δικιο αλλα ξεροντας ποσα οφελη εχει ο θηλασμος ειδικα τους πρωτους μηνες ηθελα να το καταφερω.ειδικα με τους κολικους που εχει ο μπεμπακος ξερω οτι θα ηταν πολυ πιο ηρεμος με το δικο μου γαλα και ισως να μην εκλαιγε τοσο πολυ και να μην εμενε αυπνος για τοσες πολλες ωρες..

θα σου ελεγα κ εγω να κανεις αυτο που σου ειπε και η pebi με το νοσοκομειακό θηλαστρο αρχικά τουλαχιστον για να μην πληγώσεις αλλο τις θηλές σου. Εγώ χρησιμοποιω τις θηλες της chicco και ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Προσπαθησε εστω με το θηλαστρο να αυξησεις την ποσοτητα και να του δινεις εστω και οτι βγαζεις μεχρι ν αυξηθει κ να του κοψεις το συμπληρωμα

Χρησημοποιω το mini electric της medela καθε 3 ωρες εκτως το βραδυ που χανω μια μονο αντληση (λογω εξαντλησης..)και δε μου τις εχει πληγωσει αλλα η παραγωγη δεν αυξανεται.Οσο για το νοσοκομειακο δε βρηκα εδω στο Ηρακλειο.Ρωτησαμε μια γνωστη που ειναι στο γυναικολογικο του βενιζελιου νοσοκομειου αλλα δεν εχουν...

το mini electric της medela ειναι για 1 το πολυ 2 αντλησεις την ημερα! δεν ειναι για αυξηση παραγωγης

ξερω οτι στελνουν και επαρχια!

θες να το ψαξω?

κοριτσια ειμαι καινουργια στη παρεα και τρελαινομε να διαβαζω τις αποψεις σας για ολα τα θεματα.θελω να σας πω την εμπειρια μου σχετικα με το θηλασμο.εχω μια κορη 2.5 μηνων και ανηκω και εγω στη κατηγορια οτι προσπαθησα αλλα δεν πετυχα.οντως ο θηλασμος θελει ξεκουραση χαλαρωτιτα και καθολου ανχος.και πολλη υπομονη.πολλη υπομονη.απο τις γνωσεις που αποκομησα τελικα αν και δεν καταφερα να τις εφαρμοσω το συμπερασμα ειναι οτι τους πρωτους περιπου δυο μηνες ειναι δυσκολος ο θηλασμος.εαν τα καταφερεις βγαινεις νικητρια.εγω ξεκινησα με αφορητους πονους απο πληγωμενες πληγες[συνυθισμενο φαινομενο λογω ελλειψη γνωσης]και επειδη λογω ανχους δεν ειχα πολλη ποσοτητα γαλακτος το μωρο μου δεν χορταινε ποτε.ενοειτε οτι την εβαζα οποτε ηθελε δηλαδη συνεχεια αλλα δεν χορταινε.και επειδη δεν χορταινε δεν κοιμοταν ποτε πανω απο μιση η μια ωρα.αυτο συνεχιστηκε περιπου 50 μερες.ποτε σε αυτη τη διαρκεια δεν αυξηθηκε το γαλα μου δεν πετρωσε το στηθος μου δεν ετρεξε οσο μασαζ και να εκανα.ενιωθα οτι το μωρο γινοταν νευρικο λογω της καταστασης.ολοι επιμεναν οτι επρεπε να συνεχισω.το ενστικτο μου ελεγε οτι μαλλον λογω της χαλιας ψυχολογιας μου μαλλον αντι να κατεβαζω γαλα αφαιρουσα γαλα.δεν ηξερα τι να κανω.αποφασισα να σταματησω και να ξεκινησω με ξενο.μεσα σε 15 μερες ειδα τεραστια διαφορα.καταρχιν ετρωγε και τρωει πολυ και λαιμαργα.χαμογελαει αφου ικανοποιειτε πια.σταματησε τελειως να κλαιει.κοιματε την μερα περισσοτερο και τη νυχτα ξυπναει μονο μια φορα.δεν συζηταω για εμενα.τωρα την χαιρομε και επιτελους τις δινω ουσιαστικο χρονο με ηρεμια.τυχαιο γενονος η οχι δεν ξερω.παντως εγω βιωσα μεγαλη αλλαγη.και δεν εχει κολικους λογω μπουκαλιου.πολυ σπανια και να διαρκουν το πολυ 10 λεπτα.ισως αν ανηκα στη κατηγορια των γυναικων που πραγματικα τρεχει το γαλα τους δεν θα το σταματαγα ποτε.αλλα δεν ειμουν εκει.η συμβουλη μου ειναι η εξεις.αν ψυχολογικα για οποιοδηποτε λογο δεν χαιρεστε για την καινουργια ζωη που ηρθε σε αυτο το κοσμο και αυτο γινετε γιατι δεν εχετε πολλη γαλα περαστε στο ξενο και βιωστε την καθε στιγμη γιατι φευγει γρηγορα.λαθος η σωστο δεν ξερω.αυτη ηταν η δικη μου πολλη προσφατη εμπειρια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...