Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελω να σας γνωρίσω και το θέμα μου

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Αγχώνομαι γιατί μου είχε πει ο γιατρός μου ότι στην 20η περίπου θα αρχίσω να το νιώθω αλλά ακόμα τίποτα,  ούτε σαν υποψία! Τον πλακούντα τον έχω πλάγιο αριστερό κι όχι πρόσθιο,  οπότε περίμενα να το καταλάβω νωρίτερα...
    • Καλησπέρα σ όλες !!! Μόλις γύρισα από τον υπερυχο Δόξα τον Θεό όλα καλά ,φτάσαμε τα 5 και κάτι εκατοστά και την άλλη Πέμπτη κανονίσαμε για την αυχενική !!! Γνωρίζει καποια πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις τις αυχενικής? 
    • Αχ βρε η ψυχούλα, πολύ τη ζορίζουν τα δοντακια... τα βγάζει και όλα μαζί ρε γαμωτο... εσείς πώς την παλεύετε με την αυπνια; ξεκουράζεσαι καθόλου μέσα στη μερα; η γιατρός σας το έχει αποκλείσει να την ενοχλεί τη μικρή κάτι αλλο;  Εμείς καλά τα πάμε, μάλλον επειδή δεν έχουμε δοντια ακόμα 😅 Πήγαμε διακοπες, κάνουμε και κάτι διημερακια, παμε κανενα εξοχικο. Γενικά περνάει πολυ καλά η μικρή της αρέσουν πολύ οι εκδρομές, η βόλτα, η θάλασσα. Εγώ προσπαθώ να συνηθίσω το νέο τύπο διακοπών που δεν είναι ανέμελος 😂 μου λείπουν ώρες ώρες και οι διακοπές που κάναμε οι δύο μας με το σύντροφό μου αλλά από την άλλη τη βλέπω τόσο χαρούμενη και γεμάτη που χαίρομαι κι εγώ...  Μπουσουλαει και η δικιά μας, πιάνει και σηκώνεται, προσπαθεί γενικά να τα κάνει όλα, χτυπάει παλαμάκια, γελάει κτλ μου κουτουλαει κι εμένα, δεν την προλαβαίνω πάντα και νιώθω άσχημα αλλά ώρες ώρες είναι αψυχολόγητες οι κινήσεις της 🫠 Από βάρος ύψος δεν είμαι σίγουρη, στους 6 μήνες ήταν 7 κιλά και 66.5εκ. Τώρα είναι 7 μηνών και κάτι οπότε θα έχει βάλει φαντάζομαι.. Πάντως αυτό που λέγανε ότι με τις στερεές κοιμούνται σερι καθόλου δεν το έχω δει, ξυπνάει σίγουρα 2-3 φορές να θηλάσει. Τουλάχιστον την ξαναπαίρνει ο ύπνος γρήγορα
    • Καλημέρα! Μην αγχώνεσαι, κι εμένα τα πρώτα μου είναι και ξεκίνησα να νιώθω τα φτερουγίσματα εδω και δυο εβδομάδες σχεδόν, και όχι κάθε μέρα το ίδιο. Για να νιώσουμε τις πρώτες κινήσεις των μωρών μας παιζουν ρόλο πολλοί διαφορετικοί παράγοντες και όχι μόνο ποια εβδομάδα διανύουμε... Η θέση του πλακούντα και του μωρού είναι οι πιο καθοριστικοί παράγοντες για τις πρώτες τους κινήσεις... Σε έχει ενημερώσει ο γιατρός σου που βρίσκεται ο πλακούντας σου? Κι εγω οταν πάω και κάνουμε υπέρηχο, τα βλέπω εκεί και παλευουν, κάνουν τούμπες, αλλά δεν νιωθεις όλες αυτες τις κινησεις στο 100%...Οταν μεγαλωσουν κι αλλο, εκει να δεις ξυλο που έχουμε να φαμε  και πάλι δεν θα είναι για όλες το ίδιο...ας πουμε, η αδερφή μου, και στα δυο της παιδια, δεν υπήρχε έντονη κινητικότητα σε όλη την εγκυμοσύνη, αυτό δεν σημαινει τπτ, έχω δυο υπέροχες, υγιέστατες ανιψιές.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...